CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lepas Mengadap Tun Mahathir, Hairul Azreen Bawa Team Cakenis Ke Pulau Redang Naik Flight Khas, "Ada Cop BERJAYA"

26-9-2022 04:50 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7946| Komen: 87|Original author: Saiful

Description: Hairul Azrren meraih perhatian lagi apabila dia meghadiri majlis sambutan hari lahir Tun Mahathir Mohamad baru-baru ini.
Hairul Azreen meraih perhatian lagi apabila dia meghadiri majlis sambutan hari lahir Tun Mahathir Mohamad baru-baru ini.

"Budak Serdang di apit 2 orang hebat Tan Sri Vincent Tan & Tan Sri Mokhzani mengadap Tun M," tulisnya.

Foto: IG

turut kelihatan pengarah filem Adrian Teh ada bersama.



Isterinya, Hanis Zalikha juga sempat berkongsi momen indah menghadiri majlis tersebut.




Di runagan komen ramai cemburu dengan pasangan ini kerana dapat berada di sekeliling orang yang hebat.

"Terbaik networking," kata mereka.
Sementara itu Hairul juga memuat naik video membawa team Cakenis naik flight untuk ke Pulau redang.



Bukan sebarangan flight sebaliknya ada cop "Berjaya" yang dimiliki Vincent Tan.

Bukan calang-calang ya, penerbangan peribadi. Tak mainlah naik bas! Tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 26-9-2022 05:08 PM
Edited by LadyCarefree at 26-9-2022 08:21 PM

Ni barulah iols puji hargai dan belanja staff.  Hebat kekrol dapat naikkan nama sebegini. Harap2 stoplah buat benda2 aksi2 bodoh.
Quote prince_marhaen 26-9-2022 05:28 PM
perniagaan dobi ke tuwww
Quote KBW2 26-9-2022 05:41 PM
semakin lama semakin tersingkap apa yang aku cakap dulu.
Quote KucingBiru 26-9-2022 05:55 PM
Edited by KucingBiru at 26-9-2022 05:57 PM

Kaya lagi ke VT , covid 2 tahun Berjaya Group tak affected ke?
Quote AbukRokok 26-9-2022 05:55 PM
bukan saja2 mengadap
ngadap ada makna
jadi proksi terbaru ke tuuu
Quote Dorotheas 26-9-2022 06:02 PM
Waah pegi mengadap the real boss
Quote ezacbee 26-9-2022 06:04 PM
Bincang filem aksi terbaru ke? Cukup2lah muka dia ni jadi hero. Muak dah.
Quote cheezel 26-9-2022 06:07 PM
Baik betul kabel dia ni. Cuci mencuci ke
Quote inspektoremos21 26-9-2022 06:17 PM
Movie apa lagi lepas ni nak keluar hahaha..
Quote dejure 26-9-2022 06:34 PM
Bila 2 ekor melayu yg sedang diperbodohkan.aku caya disebalik business haram vt dan adrian ni dia gunakan 2 ekor monyet ni sbg kambing hitam aje..yg 2 ekor ni pula tak kisah la jd kambing hitam asal hidup senang.tgklah nnt bila dah kantoi jgn 2 ekor ni yg dijadikan mangsa.bak kata p.ramlee,baikkkk,baik ada makna tuu...
Quote Hoola 26-9-2022 06:41 PM
huntunglah diapit
netijem amik maklong.sekiam.
-ujar netijem usai hi tea santai bsama shbat2 datin dan selevel kayangan dgnnya
Quote lyshafull 26-9-2022 07:00 PM
KucingBiru replied at 26-9-2022 05:55 PM
Kaya lagi ke VT , covid 2 tahun Berjaya Group tak affected ke?

Rasa sgt affected tgh build up kn balik
Tapi dulu dia naik sebb kroni kan
Quote aechae 26-9-2022 07:04 PM
Heyy pegi redang Taras tu mmg ada pakej naik flight lh… 1k++ per pax.. bkn nya dia pinjam kapal terbang tan sri tu pn
Quote Masukkeluar 26-9-2022 07:07 PM
KBW2 replied at 26-9-2022 05:41 PM
semakin lama semakin tersingkap apa yang aku cakap dulu.

dia ni mmg raja menempel sedunia. smua org di tempel, dri artis, atlit..now politician.
tgk la siapa bff dia skrg s adrian teh tu. adrian tu buat filem pn pkai bajet VT. so fhm fhm la sdiri kan..satu bnda aku xsuka si herul ni sbb poyo sjnis jakun suka show off. sm la dgn bini dia si keknis tu. mcm la retis hebat sgt pdhl satu drama pn xde yg org igt. Lol.
Quote KBW2 26-9-2022 07:16 PM
Masukkeluar replied at 26-9-2022 07:07 PM
dia ni mmg raja menempel sedunia. smua org di tempel, dri artis, atlit..now politician.
tgk la sia ...

Aku ingat satu jah Hanis dalam Suamiku Encik Sotong.
Quote kotakominami 26-9-2022 07:27 PM
Kenapa la aku plak yg rase ngeri tgok lifestyle dua org nih...rase cam tgok drama hong kong ep.1 dah dpt agak ep. last die camne...
Quote Lampuled 26-9-2022 07:29 PM
Byk improvement hairul. Makin maju. Rajin keje.  Tidak la nmpak mcm hrpkan bini utk dpt job.
Quote she 26-9-2022 07:30 PM
aechae replied at 26-9-2022 07:04 PM
Heyy pegi redang Taras tu mmg ada pakej naik flight lh… 1k++ per pax.. bkn nya dia pinjam kapal ter ...

Macik menunggu komen berinfo begini
Tapi orang yang tak tahu
Dia akan wowwwwwww
Hahahaha
Quote she 26-9-2022 07:32 PM
KucingBiru replied at 26-9-2022 05:55 PM
Kaya lagi ke VT , covid 2 tahun Berjaya Group tak affected ke?

Macik teringat FS Kyoto
Yang venue Chrys kawen tu

Dah dijual rupanya
RM1.87 bilion
Berjaya untung RM600 juta

Tak tahu kenapa dijual
Dulu Chrys cukup suka bertapa di sana

Lihat semua komen(87)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:07 PM GMT+8 , Processed in 0.098963 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top