CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

'Ini Yang Terakhir' - 5 Kali Perkahwinan Kecundang, Lelaki 50 Tahun Nikahi Gadis 14 Tahun

23-9-2022 04:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1399| Komen: 14

Description: Jodoh tak mengenal usia
Jodoh tak mengenal usia

Lelaki berusia 50 tahun menjadi tular selepas berkahwin dengan seorang gadis bawah umur yang berusia 14 tahun di Lombok, Indonesia. 




Kisah perkahwinan mereka itu dimuat naik oleh Indozone di TikTok yang memaparkan kedua-dua pasangan pengantin berkenaan kelihatan begitu mesra serta tidak kekok antara satu sama lain.

Lelaki berkenaan yang dikenali sebagai Muhammad Nur mendedahkan bahawa dia sudah berkahwin sebanyak lima kali, namun rumah tangga yang dibina sebelum ini tidak bertahan lama kerana bekas isterinya meminta untuk bercerai.




Difahamkan, pada awalnya lelaki terbabit ingin mencari pasangan baru untuk dijadikan sebagai isteri sebelum dia dikenalkan dengan isterinya yang sekarang, Nia Safira. Kedua-duanya bercadang untuk berkenalan selama setahun, namum memandangkan mereka sudah mulai jatuh cinta antara satu sama lain akhirnya membuat keputusan untuk bernikah selepas lapan hari berkenalan.

Dah kalau namanya sama-sama suka apa lagi. Tak ada yang boleh menghalang.

Dalam pada itu, si suami berharap agar perkahwinan yang dibina ini adalah perkahwinan yang terakhir buatnya.

"Dulu saya bernikah dengan 3 janda lepas tu 2 anak dara dan penutup ni saya dengan anak dara juga.

"Ini yang terakhir. Saya nikah dengan gadis bawah umur tapi kami saling mencintai."




Sumber: OHBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 23-9-2022 04:28 PM
Mcm atuk dgn cucu
Quote MisXoXo 23-9-2022 07:15 PM
Mmg dimanja ajalahh..sbb mcm ank2 gitteww..bdk tu suka sbb dpt perhatian..aduhai..semua xtumbuh lagi..papan ajaa..ehehehe
Quote Perawankota 23-9-2022 07:25 PM
Asalkan, korg bahagia
Quote hasniey 23-9-2022 07:35 PM
Pedo jijik
Pergi mereput sana ko tua bangka
Quote Nizleen86 23-9-2022 11:22 PM
Iols pernah interview kakak cuci rumah..indon dari surabaya. Katanya kalau di kampung dia if tak kahwin lagi bila dah umur 18-20 tahun kira anak dara tak laku. Malu satu kampung. Makanya dia dulu kawin pun umur 16. Sekarang anak dara dia pun umur 16 baru 2 bulan lepas kawin. So takde maksud pedophile untuk diorang ni.. Janji anak dara dia laku ada org nak buat bini.
Quote Carcosa 25-9-2022 09:52 PM
Gambar ala2 bersanding tu, mcm ok je.
Sekali gambar takde makeup tu, terus aku
Rela ek, mak pak budak ni
Quote lattehazelnut 26-9-2022 10:06 AM
Yang bini2 sblm ni kne cerai da da tua ek?
Quote card_reader 26-9-2022 01:10 PM
beza nya muka make up dengan x make up....
Quote jazaa100 26-9-2022 05:23 PM
Punya lah berkilau spek sampai pengantin pompuan jadikn cermin.....

Sepatutnya pengantin yg tak byr rm26k duit catering tu buat mcm ni je....kerusi plastik warna biru utk bersanding......
Quote makadek 28-9-2022 06:46 AM
Kalau budak ni malas ngemas malas.serba serbi jgn pukul lak
Quote Scheherazade 28-9-2022 11:10 AM
budak pompuan ni ada daddy issues ka?
Quote white_musk 28-9-2022 11:49 AM
Nizleen86 replied at 23-9-2022 11:22 PM
Iols pernah interview kakak cuci rumah..indon dari surabaya. Katanya kalau di kampung dia if tak kah ...



life miskin susah dhoif pun tidak mengapa katanya janji anak terjual
nasib anak selepas itu lantak kau lah katanya
Quote fifie_olin 29-9-2022 03:17 PM
siap sedia la dik ko dilambong2 je nti
Quote tikusmontok 1-10-2022 07:53 AM
lattehazelnut replied at 26-9-2022 10:06 AM
Yang bini2 sblm ni kne cerai da da tua ek?

Selamat @Friska babu jumpa rentua jusa c minus..sesama rentua

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 10:02 AM GMT+8 , Processed in 0.079175 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top