CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jebat Pecah Rahsia Sharnaaz Dah Ada Kekasih? Sebenarnya, Ika Tu...

23-9-2022 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3936| Komen: 29

Description: Baru-baru ini Sharnaaz Ahmad dan Siti Saleha telah menjadi salah satu bintang tamu di Meletop untuk mempromosikan rancangan Muzikal Lawak Superstar minggu akhir.

Baru-baru ini Sharnaaz Ahmad dan Siti Saleha telah menjadi salah satu bintang tamu di Meletop untuk mempromosikan rancangan Muzikal Lawak Superstar minggu akhir.


Namun pengacara Meletop, Nabil Ahmad cuba merungkai perkara sebenar tentang hubungan Sharnaaz dengan pramugari yang pernah menjadi topik hangat netizen.


TikTok

Meletop menayangkan satu video dimana anak Sharnaaz (Jebat) mengatakan bahawa Sharnaaz mempunyai teman wanita.



‘Boy telah menjahanamkan aku secara langsung harini. Sebenarnya Ika tu maid dia. Ika tu nama Maid dia. Nama maid dia adalah ika. Betul-betul ni sumpah, mana camera. sumpah!’


IG Sharnaaz

Menurut Sharnaaz , pramugari yang digosipkan itu adalah maidnya dan namanya ialah Ika. Video yang di muatnaik oleh satu akaun tiktok telah menimbul tanda tanya kepada netizen.



Sekadar info, Sharnaaz Ahmad merupakan pengacara tetap untuk rancangan Muzikal Lawak Superstar untuk musim kali ini.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pearl.silver 23-9-2022 11:12 AM
So ika si pramugari ni maid jebat ke maid sanaz?
Quote gaban_spacecop 23-9-2022 12:19 PM
Umuq berapa Jebat ni duk isap puting lg...
Quote Redmyvi 23-9-2022 01:19 PM
pramugari tu maid dia ? cmno tu
Quote teen_angelJB 23-9-2022 01:27 PM
gaban_spacecop replied at 23-9-2022 12:19 PM
Umuq berapa Jebat ni duk isap puting lg...

Nak Komen bnda sama gak..haha....
Quote shailyvelera 23-9-2022 02:03 PM
takkan pramugari nk jd maid jebat kot...bayo mahal ke hape?
Quote dudaberhias 23-9-2022 02:05 PM
Betul la tu dah dia kata maid... Mungkin part time maid, part time Sugar Baby agitteewww. Dengan ekonomi mencabar sekarang ni kita haruslah pelbagaikan kerjaya kita.
Quote Lavender_Violet 23-9-2022 02:06 PM
Kebetulan nama maid sama dgn nama sterwardess tu kot...
Apa2 je lah nanaihhhh
Quote pembacagosip 23-9-2022 02:11 PM
gaban_spacecop replied at 23-9-2022 12:19 PM
Umuq berapa Jebat ni duk isap puting lg...

4 tahun...rasa dah boleh stop puting..

Quote tipah89 23-9-2022 02:11 PM
yela maid ni byk definisi kan..paham2 sudahhhh
Quote Perawankota 23-9-2022 02:58 PM
Maid ye... Kalau aku, babailah
Quote hotmak 23-9-2022 03:06 PM
overnya nak ckp ke org dia dah ada gf, apa jadi dgn azira tu, cancel ke, jebat panggil nama je ke ke babysitter dia, panggil ika je?
Quote laksmanabentan 23-9-2022 03:38 PM
maid sangat...
Quote Pujangga22 23-9-2022 03:44 PM
GF yg di MAIDkan...sedihhh
Quote Pujangga22 23-9-2022 03:44 PM
GF yg di MAIDkan...sedihhh
Quote Mamijarum06 23-9-2022 04:27 PM
Baru terserempak dgn mamu 2 hari lepas dkt B.I.G publika. Groceries shopping with a girl. Petite. Tinggi mcm around 150-155cm. Tak sure la same girl ke tak
Quote Minami2013 23-9-2022 04:36 PM
Cute betul perangai jebat ni... walau mcm skema je ckp sbb baru nk explore vocab...
Quote Acikgomen 23-9-2022 04:47 PM
Mamijarum06 replied at 23-9-2022 04:27 PM
Baru terserempak dgn mamu 2 hari lepas dkt B.I.G publika. Groceries shopping with a girl. Petite. Ti ...

Elok la awek kemetot cemtu
Nanaz tu pun bukan tinggi mana sgt
Quote Mamijarum06 23-9-2022 06:22 PM
Masa tu diorg berdua kat cashier nak bayar. Habis cashier2 kat kaunter lain pun dok perati je. Pastu bisik2 sesame diorg ???? the girl pakai mask. Mamu tak pakai. Tp kalau pakai pun bukan susah nak spot dia. Mamu duduk area ni jgk ek? Yg I tahu ex wife tu yg duduk residential opposite publika.
Quote Mamijarum06 23-9-2022 06:26 PM
Minami2013 replied at 23-9-2022 04:36 PM
Cute betul perangai jebat ni... walau mcm skema je ckp sbb baru nk explore vocab...

Mmg cute sgt. Pernah tgk depan2. Sekali je la. Dekat park taman tun. Mamu bawak dia picnic. Senyuman budak ni mmg buat org melt. Kite auto senyum bila tgk dia senyum. Sweet sgt

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:34 PM GMT+8 , Processed in 0.077057 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top