CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Siapa Suruh Reject Kita Dulu...' - Nadia Brian Rindu MamatGotNoChill?

22-9-2022 05:29 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3691| Komen: 30

Description: Pempengaruh terkenal MamatGotNoChill sekali lagi mencuri perhatian ramai selepas ‘menegur’ kesalahan selebriti Nadia Brian.
Pempengaruh terkenal MamatGotNoChill sekali lagi mencuri perhatian ramai selepas ‘menegur’ kesalahan selebriti Nadia Brian.

Sebelum ini, mereka pernah digosipkan mempunyai hubungan ‘istimewa’ akibat sering keluar dan membuat video bersama.


IG Nadia/Mamat

Menerusi video 23 saat itu, Mamat mendakwa Nadia Brian sengaja membuat kesalahan di video tersebut gara-gara rindu terhadapnya.

“Kalau rindu cakap je la, tak perlu nak buat video salah. Nak saya tegur la tu. Cakap je rindu, kan senang. Tu la siapa suruh reject saya dulu? Kan dah kena ketawa dengan orang lain sebab silap,” katanya dalam nada bergurau.


Menjengah ke ruangan komen, tindakan Mamat itu meraih perhatian rata-rata netizen yang berkata aktres jelita itu putus hati akibat dirinya yang memilih wanita lain yang juga seorang pempengaruh.



Sementara itu, ada juga dalam kalangan mereka yang berkata sebenarnya Mamat yang merindui Nadia kerana mereka dikatakan telah lama tidak berjumpa dan membuat video bersama.


Sumber: Xtra

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Aneem 22-9-2022 05:43 PM
Meluat la mamat ni
Aku meluat dgn semua pempemgaruh yang ntah hapa2 contentnya
Quote babelina 22-9-2022 05:58 PM
tlg la.. dua2 pn sedeyyyyy..
Quote siasia 22-9-2022 08:55 PM
Seram muka nadia tu
Quote slyfynx 22-9-2022 09:25 PM
Nape lah aku x suke mende2 influencer2 ni.
Adekah sbb aku dah tua?
Quote kaoru44 22-9-2022 09:45 PM
Sape llaki ni? Tak klakar pun
Quote elzy 23-9-2022 08:16 AM
Pempengaruh suka stich video orang lain pastu komen pelik2 biar viral..
Elok sangat spesis mcm ni 'diangkat' popular.
Quote cmf_roll_vT 23-9-2022 08:17 AM
sampah sarap
Quote areyam 23-9-2022 08:41 AM
ramai rupanya meluat ngan tiktoker gini.... hahaa...asyik duk ulang menda sama.... mula2 mmg kelakar... lama2 dah x berapa kelakar dah...
Quote cattiecute 23-9-2022 08:58 AM
NB tu kalau senyum macam nenek kebayan.
jenis senyum tak nampak gigi.
kalau memalam pakai baju putih duduk tepi kubur tu jumpa dek tok siak mau jadi usain bolt beliyaw
Quote tipah89 23-9-2022 09:13 AM
sapa memat pemegaruh ni? yang kuban2 la
Quote black_handbag 23-9-2022 09:19 AM
maaf tak kenal. nexxxxt
Quote DayangKirana 23-9-2022 09:21 AM
yang penting aku tak terpengaruh dengan mamat pempengaruh nih..
Quote Riz_one 23-9-2022 09:27 AM
mamat tak gunaa...
Quote Nnasda53 23-9-2022 09:30 AM
Iols mmg tak kenan tgk muka jejan ni.
Selalu pun content ntah apa2 je.
Quote epullipan 23-9-2022 09:33 AM
pempengaruh punya content sampah je nak viral..ade certain yang berpekdah untuk ditonton
Quote makton 23-9-2022 09:39 AM
geli la aku mamat ni. menyampah pun iye
Quote Acikgomen 23-9-2022 09:42 AM
Aneem replied at 22-9-2022 05:43 PM
Meluat la mamat ni
Aku meluat dgn semua pempemgaruh yang ntah hapa2 contentnya

Pempengaruh tu hape
Quote Acikgomen 23-9-2022 09:47 AM
epullipan replied at 23-9-2022 09:33 AM
pempengaruh punya content sampah je nak viral..ade certain yang berpekdah untuk ditonton

Acik menyampah dgn Sally and the gang tuh
Dulu bertunggu tangga kat rumah rozyana yg suka buat konten org tu dengki kat dia org ni mengata dia
Tiba2 bekelai dgn sampah2 Sally dgn geng kelempok2 gundu tuh
Aman duniaaaa
Acik suka nelysa dgn azam. Baguih betoi nely Tu
Nely ko jgn nak bff till jannah sgt dgn sally and the gundu geng tuh
Ko jaga makbapak dgn akiff je cukup. Nak merenyeh, pi merenyeh dgn kengkawan skolah lama ko je sudahhh
Gittewwww acik mengarah2 idop anak org
Sapa mengarah idop anak2 acik ko siappppppppp
Quote TomyamPuteh 23-9-2022 10:00 AM
Tapi beliau pndai berlakon. Tak Wood.

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 12:30 PM GMT+8 , Processed in 0.071183 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top