CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dikutuk DJ Syok Sendiri, Feeya Iskandar Tak Layan Komen Negatif

23-9-2022 10:02 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 2608| Komen: 57|Original author: Tatod

Description: Penyampai radio dan pengacara, Feeya Iskandar mendedahkan sehingga kini masih ada segelintir yang melemparkan kecaman di media sosial serta turut menggelarkan sebagai 'dj syok sendiri.
Sumber IG


Penyampai radio dan pengacara, Feeya Iskandar mendedahkan sehingga kini masih ada segelintir yang melemparkan kecaman di media sosial serta turut menggelarkan sebagai 'dj syok sendiri.

Menerusi hantaran di Instagram, Wanita yang mesra disapa sebagai Cik Piah itu bagaimanapun tidak mahu perkara tersebut mematahkan semangatnya untuk terus berkembang menjadi seorang penyampai radio yang baik.


"Ada orang DM Cik Piah, dia kata dekat Facebook Harian Metro ada orang kutuk Cik Piah.

"Kutuklah nak kutuk, nak cakap DJ syok sendiri ke, terpulang. Hidup kalau asyik fikir pasal orang kata pasal kita memang sampai ke mati pun tak ke mana," tulisnya.

Feeya turut menegaskan bahawa dia tidak akan sesekali menggubah personalitinya hanya untuk memuaskan hati orang lain. Dia lebih selesa menjadi diri sendiri.


"Yang penting teruskan sahaja jalankan tugas dengan jujur, amanah, ikhlas dan tak fake," katanya lagi.

Manakala pada ruangan komen pula, rata-rata ramai yang memberikan kata-kata semangat serta berharap agar Feeya mengabaikan sahaja komen negatif tersebut.

Untuk rekod, Feeya adalah salah seorang penyampai radio Suria FM yang mengendalikan segmen Gaya Suria. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acikgomen 23-9-2022 10:13 AM
Cikpiah ni ok je sesuai la dgn segmen sensorang dia tghari tu utk mak2 tgh menumis kat dapoq nak layan potpet2 nye
Yg petang shiera ijoy dgn taizo tu pun ok walaupun perangai jilake suka ajak caller gaduh
Yg acik rengsa pepagi je sbb ada soeb yihhhhhhhh
Quote supernaturalee 23-9-2022 10:37 AM
dulu2 meluat dgr
especially bila die dgn abg jem
dh dia sorg2 ni, lama2 dgr baru okey

Quote minguk 23-9-2022 10:38 AM
Acikgomen replied at 23-9-2022 10:13 AM
Cikpiah ni ok je sesuai la dgn segmen sensorang dia tghari tu utk mak2 tgh menumis kat dapoq nak lay ...

hahahahaa perangai ajak caller gaduh ni la yang buat i happy menempuh jem pepetang tau..


Quote nyoyoyenye 23-9-2022 10:49 AM
iols suka layan segmen cik piah ni. mood hepi2 di remang panas tengahari
nak start shift terutama hari jumaat mesti ada selawat2 so iols lembut hati sikit ngan cik piah ni
Quote Denco 23-9-2022 10:54 AM
minguk replied at 23-9-2022 10:38 AM
hahahahaa perangai ajak caller gaduh ni la yang buat i happy menempuh jem pepetang tau..

kann.. elok jugak kan segmen gaduh dgn caller tu aku suka

sbb caller2 ni kdg ada bangang nya, dlm wasap kemain ayat2 nista, bila call elok tergelak2...tau takut

yg geram time kutu karok dh habes segemn pn gigih call no wasap, kacau dj nk baca wasap...

pd hal no kutu karok tu fix line, pg call no wasap tu knp. bodoh2 jah dorang ni elok sgt kena gaduh

Quote minguk 23-9-2022 10:57 AM
Denco replied at 23-9-2022 10:54 AM
kann.. elok jugak kan segmen gaduh dgn caller tu aku suka

sbb caller2 ni kdg ada bangang nya, dlm ...

ahhahahha pakcik semalam orang ipoh tu ke? marah deejay katanya memalukan orang kampung hahahahaha lawak
Quote shailyvelera 23-9-2022 11:04 AM
okey jela cik piah ni...kdg2 terhibir gak dgr dia pot pet pot pet....yg ptg wajib dengar, lawak tyzo ngn kak rara tu....ngekek sorg2 dlm keta
Quote Denco 23-9-2022 11:13 AM
minguk replied at 23-9-2022 10:57 AM
ahhahahha pakcik semalam orang ipoh tu ke? marah deejay katanya memalukan orang kampung hahahahaha ...

menang ke mamat smlm tu, lagu spring yg sendu ko nyanyi watpe wp sore bole tahan sedap haha
Quote Acikgomen 23-9-2022 11:14 AM
shailyvelera replied at 23-9-2022 11:04 AM
okey jela cik piah ni...kdg2 terhibir gak dgr dia pot pet pot pet....yg ptg wajib dengar, lawak tyzo ...

Khennnnz jgn yg pagi sudehhhh meluat haku dgn soeb semua benda asek diaaaaa je puikk
Quote smeetasmitten 23-9-2022 12:34 PM
Alahai first week masuk suria its all about her. Suruh org teka makanan fevret la, lagu fecret la.
Quote helicornia 23-9-2022 12:49 PM
Ok la dia dr elizad
Quote tri-max 23-9-2022 01:13 PM
ok je, tapi cepat koyak
Dj Dj suria ni cepat naw koyak, hati tisu
tapi tetapla layan sbb rasa mcm borak ngan member
Quote jiwakacau06 23-9-2022 01:21 PM
tri-max replied at 23-9-2022 01:13 PM
ok je, tapi cepat koyak
Dj Dj suria ni cepat naw koyak, hati tisu
tapi tetapla layan sbb rasa mcm bo ...

btl...dj suria byk yg koyak....tp tu mungkin marketing diaorang...yg kerap koyak tyzo & rara la... faktor umo kot...
dulu prnh tune ptg hot.fm....fizi ali tersasul sebut team pagi ....rsa dia masih ada suria di hati ..
Quote imanjannah 23-9-2022 01:49 PM
Acikgomen replied at 23-9-2022 10:13 AM
Cikpiah ni ok je sesuai la dgn segmen sensorang dia tghari tu utk mak2 tgh menumis kat dapoq nak lay ...

setujuuuu sgtt
Quote takayama 23-9-2022 01:55 PM
kaka x dgr Suria tp ms dia kt sinar jujurnya kaka kureng dgn dia sbb bingit suara dia
X lg nnt dia nyanyi ala2 ct, bit rengsa jugalah
Quote shailyvelera 23-9-2022 01:58 PM
Acikgomen replied at 23-9-2022 11:14 AM
Khennnnz jgn yg pagi sudehhhh meluat haku dgn soeb semua benda asek diaaaaa je puikk

aku pun xtau la acik knp diorg tu amek soeb...dgn tergagap2 kdg tu....geli tinger dengar
Quote shailyvelera 23-9-2022 02:01 PM
tri-max replied at 23-9-2022 01:13 PM
ok je, tapi cepat koyak
Dj Dj suria ni cepat naw koyak, hati tisu
tapi tetapla layan sbb rasa mcm bo ...

dulu aku nyampah ngn tyzo tu, aku rasa dia bingit dan biadab sbb suka potong cakap org.
sekalitu dia cuti lama aku terasa sunyi plak....wakakkaa....adoiii!! ntahlah tersampuk setannn gamaknya aku ni
Quote kuewTiau 23-9-2022 02:06 PM
Acikgomen replied at 23-9-2022 10:13 AM
Cikpiah ni ok je sesuai la dgn segmen sensorang dia tghari tu utk mak2 tgh menumis kat dapoq nak lay ...

hahaha
setuju sangat acik.
petang layan tizo dengan syiera duk tergelak-gelak.
spontan
pagi ada shuib terus nyampas, asyik la duk meratib kisah sedih dia
segmen cikpiah jarang-jarang dengar sebab bingit tapi ok je dia jadi dj

Quote PintuKayu 23-9-2022 02:09 PM
Waktu pagi dulu lagi best masa ada akak dgn fizi ja... Best jgk suara fizi tu... Skrg ni dah xbest nak dengaq

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 12:36 PM GMT+8 , Processed in 0.077720 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top