CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Masyaallah Ada Orang Tu Happy Sangat," Neelofa Kongsi Video Bilal Tak Duduk Diam Pertama Kali Masuk Kelas

21-9-2022 05:32 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5333| Komen: 44|Original author: Saiful

Description: Walupun muka adalah kawasan larangan namun Neelofa tidak pernah lupa untuk berkongsi aktiviti harian anaknya, Muhammad Bilal.
Walupun muka adalah kawasan larangan namun Neelofa tidak pernah lupa untuk berkongsi aktiviti harian anaknya, Muhammad Bilal.

Melalui Instagram, isteri Haris Ismail ini memuat naik video Bilal menghadiri kelas pertamanya.


"MasyaAllah ada orang tu happy sangat at his first class"

Dalam rakaman tersebut Bilal dilihat tak duduk diam  sebab teruja sangat tengok persembahan yang ada di depannya.


Kecil-kecil lagi dah masuk kelas, MasyaAllah!

Confirm bijaksana, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acikgomen 21-9-2022 05:34 PM
Ko mmg saje nak bagi weols muntah Kan sepol dgn ayat konfem bijaksan ko tuhhh
Quote Diamondmoney 21-9-2022 05:37 PM
Ank adalah content utama neelofa sejak berkahwin memandangakan beliau tidak ada apa2 produk seni atau menjadi duta bagi mana2 jenama terkenal utk ditunjukkan kepada peminat fanatik beliau


Gituhh patutnya tajuk thread ni sepol oiiii
Quote olezzeli17 21-9-2022 06:03 PM
Diamondmoney replied at 21-9-2022 05:37 PM
Ank adalah content utama neelofa sejak berkahwin memandangakan beliau tidak ada apa2 produk seni ata ...

Sekali nafas nk baca tajuk tu.
Quote SANKURIANG 21-9-2022 06:08 PM
Kan aku dah cakap....bila ada kuar citer pasal FFF, dia pun akan up kan citer dia....anak dia....tapi bukan laki dia......
Quote ctnorpropa 21-9-2022 06:10 PM
Kelas apa Bilal join ni ?
Quote MatDeghem 21-9-2022 07:06 PM
Bila billy ain grey 14k nak pegi ereb blajar cakap ereb...
Quote Kentot_Wangi 21-9-2022 07:19 PM
Ni mesti kelas fardhu "AIN"... haha..
Quote prizadane 21-9-2022 07:40 PM
dia ni memang nak jadi yang terpaling dalam semua benda ya? nak show off anak dia baby lagi dah masuk sekolah. poyo betul
Quote Madel 21-9-2022 07:51 PM
Edited by Madel at 21-9-2022 12:40 PM

So Bilal ni akan homeskool ke mcm mana?
sat lgi gi tadika nnti kena ain pulak
See balik2 ruang tamu sekangkang kera tu je la tmpat amik gambo
Quote auntyonion 21-9-2022 07:53 PM
Madel replied at 21-9-2022 07:51 PM
So Bilal ni akan homeskool ke mcm mana?
sat lgi gi tadika nnti kena ain pulak


Homeskul ler ikot moksu die litllemizkeling jgn ikot pakai diaper smpai umo 5y udoh ler
Quote shiraloveyou 21-9-2022 07:58 PM
Momod ooooo momod, tlg la bukak bod khas utk lopa dgn kakafaz...tak selera nak scroll bod ni sbb byk sgt benang psl dua org hamba allah ni
Quote Orix 21-9-2022 08:00 PM
eh anak dia laki ke pompuan ? ngape baju baby cm pompuan ?
Quote Solokkk 21-9-2022 08:00 PM
shiraloveyou replied at 21-9-2022 07:58 PM
Momod ooooo momod, tlg la bukak bod khas utk lopa dgn kakafaz...tak selera nak scroll bod ni sbb byk ...

Setuju…..
Quote irish_ieka 21-9-2022 08:23 PM
bile org puji2 anak anzalna comel. die pon gatai la tgn nk upload jgkkk anaknye walauponnn haha
Quote fossil 21-9-2022 08:23 PM
auntyonion replied at 21-9-2022 07:53 PM
Homeskul ler ikot moksu die litllemizkeling  jgn ikot pakai diaper smpai umo 5y udoh ler

bukan 5y..misskeling pakai pampers sampai darjah 5..11 tahun..hahahhahahahahhaha
Quote miss_perfect 21-9-2022 08:33 PM
Adakah Neelofa ni ada baca suggestion aku hari tu kat benang satu lagi? Terus dia register Bilal masuk kelas.
Quote slyfynx 21-9-2022 09:01 PM
Ko dah semekin sangat ke Sepul oi?
Mmg kene tadah tgn mintak derma kat lopak ke cemane ni?
Quote MelahJanda 21-9-2022 09:26 PM
"Walaupun muka adalah kawasan larangan..."
Dik sepolll.....akak guling2 gelak nieww
Quote inspektoremos21 21-9-2022 09:32 PM
Hahaha sama level je la dgn keknis kekrul kena tayang anak sebab takde benda lain yg menarik utk ditunjukkan kah kah

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.072296 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top