CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Wanita 'Tebuan' Ugut Nak Sebar Gambar Bogel Dr Erin, Siap Nak Bongkar Punca Cerai Banyak Kali

20-9-2022 12:56 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10264| Komen: 82|Original author: Saiful

Description: Bekas isteri Da'i Farhan diugut oleh seorang wanita yang mahu menyebarkan gambar bogelnya.
Bekas isteri Da'i Farhan diugut oleh seorang wanita yang mahu menyebarkan gambar bogelnya.

Namun Dr Erin kata dia langsung tak takut. Difahamkan, Wanita yang menggelar dirinya sebagai 'tebuan' itu dipercayai merupakan teman wanita kepada salah seorang bekas suami Dr Erin selepas berkahwin dengan Da'i Farhan.



Foto: IG

"Kau cakap ada gambar bogel aku. Tak payah nak ugut-ugut, dedahkan je! Aku pun nak tengok gambar aku tu.

"Fanatik betul kau dengan aku sampai gambar bogel pun ada. Sebab tiada lagi lelaki dapat gambar bogel aku. Korang memang terlalu taksub dengan aku eh?


"Walau apa pun orang nak judge seburuk sehina apa pun saya selepas ini, I don't give a damn. Banyak lagi aku nak dedahkan. Semua orang yang memburukkan aku selama dua tahun ini akan aku dedahkan," katanya melalui Instagram.


Foto: IG VIA mStar

Erin kata dia dah putuskan hubungan dengan lelaki berkenaan selepas mendapat tahu 'tebuan' itu merupakan kekasih kepada bekas suaminya itu.

Erin juga menafikan  kononnya menggunakan ilmu sihir untuk memikat lelaki.

"I dapat tahu kau tu girlfriend dia, I terus blah (putus). Dah dekat setahun I putus dan muka dia pun I dah tak ingat.

"Kalau betul I ada pakai ilmu santau nak minta tolong ustaz tengok kat mana masalahnya. Kenapa lelaki tak ikut cakap I? Semua jodoh tak boleh ikut kata pun."


Foto: via mStar

Erin juga mendedahkan dia tidak lagi bersama lelaki berasal dari Sabah seperti mana yang pernah diperkatakan sebelum ini.

"Wahai netizen Malaysia, memang saya kahwin banyak kali, tetapi suami pertama dah arwah (meninggal dunia), jadi saya tak boleh sentuh. Laki kedua sebab dia ambil ice (dadah), pukul saya sampai cedera dan tak mahu kerja.

"Ketiga saya pisah dengan dia sebab dia gay. Lepas itu laki kaki betina dan kaki pukul. Lepas tu Paan (Da'i Farhan). Kemudian boyfriend 'tebuan' ni dan lepas itu yang Sabah," jelasnya.

Untuk rekod, Erin berkahwin dengan Farhan di Mekah pada November 2019.

Mereka bercerai pada April 2020 ketika Erin sedang hamil dan keguguran ketika usia kandungan dua bulan. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chillipepper 20-9-2022 01:04 PM
artis ke dia ni pun
Quote Acikgomen 20-9-2022 01:05 PM
Kemahen ko yach sepol
Ngendap2 poremer menjoyah, lepas tu ko stalked socmed OKG kendian ko bukak tered
Quote Mooverine 20-9-2022 01:26 PM
ni kan yang orang panggil article sampah? hahahhaa
Quote KamikuP 20-9-2022 01:39 PM
At least berita ni ada le variasi sikit dari citer VIda, Iqbal dan Toklip pondan tua tu
Quote iluma 20-9-2022 01:42 PM
muka tua dah.anak 8
dia punya edit filter muka mcm terpaling muda
Quote Nnasda53 20-9-2022 01:47 PM
Dia ni asal kecoh mesti kisah jantan.
Quote beatgirlX 20-9-2022 01:56 PM
Nnasda53 replied at 20-9-2022 01:47 PM
Dia ni asal kecoh mesti kisah jantan.

Hahahaha...kannn..
Quote pembacagosip 20-9-2022 01:57 PM
adoi penting ke dia masuk bod ni
nguapan skala 10
Quote sunshinelady 20-9-2022 01:58 PM
dr la konon. palsu betul. patut saman dia ni. dr tak berdaftar & takde qualification
Quote makton 20-9-2022 01:58 PM
dia ni yg dah freehair tu kan?
Quote Nnasda53 20-9-2022 02:12 PM

.
Senang reputz dapat komisen.
Apa yang gosipnya ntah.
Quote melinda_kerr 20-9-2022 02:23 PM
seramnya hidup die ni. mcm byk kontreversi jer...moga hidup dijauhkan dr huru hara mcmni..
Quote princessmiang 20-9-2022 02:23 PM
DIA BUKAN DOKTOR HANATTTTT
Quote matjerk 20-9-2022 02:27 PM
Dgn duktur gila perhatian ni aku sangsi sikit
Klu screenshot acah2 ugut tu dia sendiri upload..
X mustahil dia sendiri yg buat fake akaun...

Duktur ni... kemaluan dia sememangnya dah tiada..
Klu dia sejenis ada malu.. dia x up screenshot ni..
Dia x up gambar rambut blonde dia hari tu..
Dia x bangga cerita hal duduk dlm penjara...
Dia x guna gelaran Dr tu.. sebab dah terbukti kan.. dia bukan duktur... tapi sebab dia x tahuuuu maluuuuuuu (nada mak dara ibu mertuaku).. maka tetap pakai gelaran tu..

Anak bersusun paku.. patut umur2 gitu x tagih perhatian dah... tp sebb dia ni attention seeker kuat dlm diri dia.. mmg x leh nak duduk diam2 jadi manusia normal lah...
Screenshot_20220920-142304_Chrome.jpg
erin1.png


Quote matjerk 20-9-2022 02:29 PM
Nnasda53 replied at 20-9-2022 01:47 PM
Dia ni asal kecoh mesti kisah jantan.

Hari tu freehair... kunun nak viral lah kut... tp viral dia x mencapai tahap minimum utk femes... viral lagi kisah ddnk dan bini shrek nya...

Maka dia up pulak kisah gambar bogel.. aku purcaya dm tu dua sendiri tulih....
Quote Carcosa 20-9-2022 02:48 PM
Doctor? Doctor jubo kau!
Dasar kau kan? Jenis nak mengonekkk je. Birah tua
Quote anilanil 20-9-2022 03:06 PM
Nak buat apa nengok gambar vogel pompuan 40an? Baik nengok gambar kucing.
Quote kakakspek 20-9-2022 03:14 PM
dia ni artis ke?
Quote aammyy 20-9-2022 03:31 PM
Thread ni humban tempat lain boleh? Ini mcm jiran kepada bini aku punya kakak belah suami mak sedara belah bapak

Lihat semua komen(82)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.088508 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top