CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Broke Up' Dengan Ryan, Azhar Harap 3 Tahun Cukup Untuk Leona Balik Dengan Imej Baru

19-9-2022 11:59 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 15295| Komen: 160|Original author: LilRose

Description: Biarpun sudah biasa melepaskan anak-anak ke luar negara bagi menyertai aktiviti ketika bersekolah, Azhar Sulaiman tetap berasa 'kehilangan' apabila dua anaknya, Kasih Iris Leona dan kembarnya, Andika ...
Biarpun sudah biasa melepaskan anak-anak ke luar negara bagi menyertai pelbagai aktiviti, Azhar Sulaiman tetap berasa 'kehilangan' apabila dua anaknya, Kasih Iris Leona dan kembarnya, Andika Rees Pahamin berlepas untuk melanjutkan pelajaran ke United Kingdom (UK).



Kredit foto: IG

Dalam masa sama, dia sempat berpesan supaya mereka menjaga solat selain berharap Leona pulang dari UK dengan imej baharu.

"Have A Safe Flight To Leona & Rees. Study smart dan jangan tinggal solat ok. Dunia Mami akan sunyi lepas ni.

"Mami tak rasa sedih sangat mungkin sebab dia orang dari kecil dah biasa travelled all over the world sebab sertai event Jamboree Pengakap /Girl Guides Dunia.


"Tiga tahun tak lama dan cukup masa untuk Leona balik dengan imej baru. UK kan sejuk. Hahahahaa," tulisnya menerusi beberapa hantaran di Instagram.






Kredit foto: IG

Azhar juga sempat meluahkan rasa bimbangnya apabila penerbangan anak-anaknya akan melalui ruang angkasa Ukraine, namun kemudian lega apabila laluannya diubah.




Kredit foto: IG

Sementara itu, Leona menerusi beberapa ciapan di Twitter meluahkan kerinduannya pada tanah air sendiri sebaik tiba di UK.





Kredit foto: Twitter

Bagaimanalah rupa dan perangai Leona tiga tahun lagi agaknya ya? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 20-9-2022 12:08 AM
good luck untuk dedua adik beradik nan herlok ni...
semoga dapat pengalaman dan dapat merasa pelbagai kuih muih...

cik nek cina : done✅
cik nek lobak masin/sosej cheese : Coming Soon
cik nek asam jawa : ❌
cik nek kayu arang : ❌
cik nek korea : ❌
cik nek jepun : ❌
cik nek unta : ❌
Quote Acikgomen 20-9-2022 12:11 AM
Sudah2 la tgk funeral queen E tuh @cmf_premierleag meh kita gosip pasei anak mami broke up dgn Ryan neh
Quote LadyCarefree 20-9-2022 12:14 AM
Kenapa makpak diorang xikut hantar kah? Lahai leona pun pergi dgn twin. Duduk pon mestilah rumah elok siap ada maid bagai. Enjoy je lah. Cuti2 jalanlah merata.
Quote Incanto 20-9-2022 12:22 AM
derang masuk uni mana?

sedih kejap saja , pastu mesti enjoy student life
Quote cmf_premierleag 20-9-2022 12:32 AM
Acikgomen replied at 20-9-2022 12:11 AM
Sudah2 la tgk funeral queen E tuh @cmf_premierleag meh kita gosip pasei anak mami broke up dgn Ryan  ...

kita membawang kisah drama bbnu ni
akak syak mesti kapkek try nk tekel ryan..sbb leona dah blah jauh ke bumi landen sana
but i'm happy for leona sbb she will reunites with iman in UK
ala 3 thn bukan lama mana pun
at least dia blk sini nanti pun mesti ms tu ryan punya kampeni makin besar dan more successful..mmg ms yg sesuai utk kawen sbb ryan pun dh kaya raya ms tu nanti
Quote cmf_premierleag 20-9-2022 12:34 AM
LadyCarefree replied at 20-9-2022 12:14 AM
Kenapa makpak diorang xikut hantar kah? Lahai leona pun pergi dgn twin. Duduk pon mestilah rumah elo ...

aku rs mami zehar tahu yg his twins tu sgt2 berdikari..sbb dr zmn skolah lg diorg dh biasa travel satu dunia sbb ikut pengakap,pandu puteri join jamboree sedunia.
so bab2 nk study ni, pandai2 le bwk diri
sbb sume students mcm tu..fly sendiri and enrol sendiri
lagipun UK je pun.........bukan le Timbuktu ke, Burkina Faso ke
Quote Madel 20-9-2022 12:39 AM
Mcm baru je leona ni buat intern..dah abis ke?kejap bebenor rasanya ermm tpi dah atuk punya compny kan
Quote Lampuled 20-9-2022 12:43 AM
Kalau Rumah rasa sunyi mungkin boleh ambik PB jd anak angkat. Boleh tlg guide dia.
Quote Incanto 20-9-2022 12:45 AM
cmf_premierleag replied at 20-9-2022 12:34 AM
aku rs mami zehar tahu yg his twins tu sgt2 berdikari..sbb dr zmn skolah lg diorg dh biasa travel  ...

Uk tu dah mcm kampung sendiri utk anak 2 orka
Quote pocongkiutss 20-9-2022 12:48 AM
LadyCarefree replied at 20-9-2022 12:14 AM
Kenapa makpak diorang xikut hantar kah? Lahai leona pun pergi dgn twin. Duduk pon mestilah rumah elo ...

Mak dia dtg lambat skit

Atuk dia ada kt sana dh..n makcik pakcik diorg pun ramai kt UK tu..ni masa iols tgk live Leona tulah..hahah beria
Quote LadyCarefree 20-9-2022 12:53 AM
pocongkiutss replied at 19-9-2022 11:48 PM
Mak dia dtg lambat skit

Atuk dia ada kt sana dh..n makcik pakcik diorg pun ramai kt UK tu..ni mas ...

Gitu baru betul. iols yg marhaen ni pon mak pak adik ikut hantar and my mom stayed sebulan masa memula tu. Hehhhhehh
Quote hashashes 20-9-2022 12:54 AM
Broke up kejap je tu mungkin dia tengah down gila homesick. Nanti minggu depan or lepas habis orientation kat U, get back balik la.
Quote LadyCarefree 20-9-2022 12:55 AM
cmf_premierleag replied at 19-9-2022 11:32 PM
kita membawang kisah drama bbnu ni
akak syak mesti kapkek try nk tekel ryan..sbb leona dah blah ...

I hope Leona jumpa mat salleh sana and stay sana terus. Kerja sana and make her life there.
Quote Acikgomen 20-9-2022 12:56 AM
cmf_premierleag replied at 20-9-2022 12:32 AM
kita membawang kisah drama bbnu ni
akak syak mesti kapkek try nk tekel ryan..sbb leona dah blah ...

Sebelum fly tuari, Leona ade buat tt menari2 dgn kapkek itik kepit neh
Nampak masam je muka kapkek
Quote DeLuna85 20-9-2022 01:19 AM
Ingatkan jadi pramugari
Quote rayna_raynes 20-9-2022 02:01 AM

SPM 7A takkanlah jadi pramugari. Kurang2 jadi pilot

Quote she 20-9-2022 02:07 AM
Naik Qantas eh
Ingatkan naik AA hihiksss
Beria lah mami dok doa takut kena tembak
Qantas kotttt
Quote caramello 20-9-2022 02:34 AM
Acikgomen replied at 20-9-2022 12:56 AM
Sebelum fly tuari, Leona ade buat tt menari2 dgn kapkek itik kepit neh
Nampak masam je muka kapkek ...

Kapkek sapakah
Quote LadyCarefree 20-9-2022 02:39 AM
DeLuna85 replied at 20-9-2022 12:19 AM
Ingatkan jadi pramugari

Dia buat law kalau xsilap.

Lihat semua komen(160)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.075936 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top