CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Najib Tetap Komited Teruskan Gst

20-8-2015 03:54 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8787| Komen: 44

Description: tetap akan diteruskan sebagai langkah pembaharuan mengurangkan defisit negara...
Oleh Fyruz Hanna


Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) tetap akan diteruskan sebagai langkah pembaharuan mengurangkan defisit negara.

Itu kata Perdana Menteri yang juga selaku Menteri Kewangan ditengah-tengah kebimbangan mengenai ekonomi negara.

"Kerajaan Malaysia juga komited dalam meneruskan langkah-langkah pembaharuan dan pengukuhan kedudukan fiskal, termasuk meneruskaan pelaksanaan Ckai Barangan dan Perkhidmatan (GST, dan pengurangan defisit fiskal secara berperingkat ke arah mencaai bajet seimbang menjelang 2020," kata PM yang dipetik didalam Malaysiakini. -CARI Infonet.

16

Bagus
21

Marah
21

Terkejut
18

Sedih
24

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kentel 20-8-2015 02:07 PM
Najib yang juga menteri kewangan berkata cukai itu sebahagian daripada langkah pembaharuan fiskal untuk mengurangkan defisit negara.


but*h lah b*bi....nak kurangkan defisit negara sebab hutang kau...cb..!!
Quote Bedah.Cun 20-8-2015 02:09 PM
Kau yang buat hutang, orang lain pulak yang kena tanggung! Kau neh memang a waste of sperm, bugima sangat tauuuuu!!!!
Quote budakmanentah 20-8-2015 02:11 PM
kalau ye pon sangap sgt duit rakyat, turunkanlah ke 1@2% je fundek oiiii
Quote alieyrina 20-8-2015 02:32 PM
Adoii..dah xdak kata2 caci maki lg utk dia ni..sampai habis pekataan maki carut suma  dah guna  
Quote musangcomel 20-8-2015 02:33 PM
kentel replied at 20-8-2015 02:07 PM
but*h lah b*bi....nak kurangkan defisit negara sebab hutang kau...cb..!!

mmg che bye sgt kann

Quote kentel 20-8-2015 02:39 PM

first time jumpa pak munturi ni paling bebal dalam donia...boleh calonkan masuk guniness world record...munturi paling bebal dalam sejarah ketamadunan manusia...
Quote AbukRokok 20-8-2015 04:39 PM
Bukit Aman bergoyang lagi hari ni
Quote dodolgemok 20-8-2015 04:45 PM
Eh babi sgat kan stetmen lahanat cmni. Moga merepot di neraka tingkat 7 sajalah!:
Quote xpdckelate 20-8-2015 04:47 PM
bagus jib,teruskan usaha murni kamu
Quote kenarikelabu 20-8-2015 04:50 PM
Terima kasih PM. We love you!!!

-"Eh...mimpi rupanya aku...."
Quote lvsg8 20-8-2015 04:55 PM
nak maki pun dah tak larat..
Quote BlueEagle 20-8-2015 05:09 PM
naikkan tuntutan pelepasan individu kepada RM20k....
Quote tungkai 20-8-2015 05:32 PM
Korang nmpk apa hasil kutipan GST ni?? Nape aku rasa mcm takde apa2 aje
Quote mattzzx 20-8-2015 05:34 PM
hidup PM....
Quote danialbb 20-8-2015 05:45 PM
Kedah propose 3% on GST..so what says MR.PM about this
Quote EJALTI 20-8-2015 06:05 PM
tungkai replied at 20-8-2015 09:32 AM
Korang nmpk apa hasil kutipan GST ni?? Nape aku rasa mcm takde apa2 aje

Bram...brim...brom???
Quote nist02 20-8-2015 09:27 PM
Komited ler..target lg 6 bulan tu...aduyaii.. menahan je nak menyumpah.. sabor sabor..
Quote chaintea 20-8-2015 09:28 PM
Nk bg makan anak panda perlu byk belanja kan Pok Jib??

Quote Al-Patih 20-8-2015 09:28 PM
oreng tak pornah kesekolah...bulih lah dikelentong....

Lihat semua komen(44)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.111652 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top