CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ibu Tertekan Aliff Syukri Insaf Tak Sampai Seminggu

16-8-2022 08:20 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5135| Komen: 82

Description: Konon sudah insaf, tetapi kembali menggunakan media sosial membuat ibu Datuk Seri Aliff Syukri, Rozita Ibrahim panas hati.Rozita dalam komen pada hantaran terbaharu Aliff memberitahu sudah tidak tahan ...
Konon sudah insaf, tetapi kembali menggunakan media sosial membuat ibu Datuk Seri Aliff Syukri, Rozita Ibrahim panas hati.

Rozita dalam komen pada hantaran terbaharu Aliff memberitahu sudah tidak tahan menanggung fitnah ekoran perbuatan anaknya itu.


IG Aliff

Usahawan itu juga menyifatkan Aliff sebagai seorang yang tidak serik melakukan perkara mengundang kecaman orang ramai.

Komen pedas Rozita itu dibuat selepas Aliff memuat naik video teaser lagu terbaharunya berjudul Baby Sayang yang akan dilancarkan pada 17 Ogos 2022.

Seperti menyindir netizen yang mengecamnya, Aliff yang mengenakan kemeja-T berwarna putih dan seluar jean tampil menari dengan sebatang kayu mop dalam video berkenaan.

Dalam komen sama, Rozita terkilan dengan keputusan Aliff yang lebih mementingkan pihak pengurusan rakaman lagu tersebut berbanding teguran daripadanya.

Rozita turut memberi amaran kepada Aliff agar tidak mencarinya sekiranya ternampak usahawan itu bersama wanita atau memegang mereka.



Sebelum ini, Rozita pernah meminta agar Aliff memadam semua video tarian gelek di setia platform media sosial miliknya.

Aliff pada Jumaat lalu sambil menangis tersesak-esak memohon maaf kepada ibu, isteri dan anak-anaknya selain memberitahu akan mengundurkan diri daripada media sosial.

Usahawan itu juga mendedahkan dirinya seorang penghidap masalah kesihatan mental tahap dua sebelum bertindak memadam semua hantaran di Instagram.


Sumber: mStar


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 16-8-2022 08:24 PM
Hahahahahohohohohohohoho
Quote aammyy 16-8-2022 08:24 PM
The fuck??
Quote Suchi 16-8-2022 08:35 PM
Sudah2 la nek tegur anak kat socmed, sbb nak tunjuk kt orang ko dah tegur anak ko kan?

Anak ko dah dewasa dah nek, bukan tanggungjawab ko lagi nk meluruskan dia ke apa.. dah lamberrrt sangat dah.
Ko nak tegur g jela jumpa dia tegur depan2, ko cuba belajar jd classy cam ongkaye lain.
Senyap je tau2 video kontroversi anak menantu ilang gitu je..
Tak perlu nak merempan kat socmed, taip pepanjang sindir sana sini. Acah2 buat thread kat twitter nak tumpahkan teh bagai.

Quote cikX87 16-8-2022 09:26 PM
da kenapa tak boleh nak taip semua tu privately ke? yang anak pun makin menjadi. gila gila nya.
Quote cikX87 16-8-2022 09:27 PM
da kenapa tak boleh nak taip semua tu privately ke? yang anak pun makin menjadi. gila gila nya.
Quote maylink23 16-8-2022 09:35 PM
Tegurlah private or public korang ingat si Aliff ‘apa dosa saya’ ‘saya ada bakat’ ni nak dengar.. janganlah sampai mak dia tak halalkan susu nanti. Malu gila family dia. Kesian anak dia
Quote debab_78 16-8-2022 09:38 PM
kenapa la wujudnya manusia muka tembok mcmni..... ya alooooohhhhhhhh
Quote beatgirlX 16-8-2022 09:43 PM
Bari ptg tadi sembang..kawan aku kata x denya dia nak juai ig...jap g munchl la balik..
Tup tup..tadaaa...
Quote toet2meoww 16-8-2022 10:09 PM
Hm, meols dok pikir kotla maknye stress sakit jantung ke sambil menaip marah2 tu, kot2 Allah tarik nyawa mak die, alip ni masih lg nak ikut kehendak die jugak or die nak insaf?
Quote Hoola 16-8-2022 10:13 PM
Mcm2 prngai maknusia sekrg
Kisah retis, yg acah retis, yg marhein
Kita yg xmo baca, baca tjuk je pun boleh terikut gila
Quote mrsbale 16-8-2022 10:16 PM
Anak buat gila
Mak bising marah
Bini ckp redha

Gitulah ulang smp ajm
Quote soulmatte 16-8-2022 10:17 PM
Satu mesia kena scam ngan sotong nih ????????????
Quote Juniperberri 16-8-2022 10:20 PM
Edited by Juniperberri at 16-8-2022 11:21 PM

Hmmm... Buat video kontroversi, pastu mak marah, pastu netizen kecam, pastu nangis mintak maaf, pastu insaf, pastu ulanglah balik proses ni sampai abg jamil mam***.. inilah  cara diorang anak beranak nk kekal relevan.
Quote MadameOnion 16-8-2022 10:26 PM
Sama jelah korang anak beranak
Quote KBW2 16-8-2022 10:28 PM
Dah episod ke berapa drama anak beranak ni?
Quote Afifi82 16-8-2022 10:33 PM
So, instead of ko pi umah belut letrik ni n pelupuh kepala dia, ko pilih meroyan pjg2 kat IG ka? K.
Quote imanjannah 16-8-2022 10:36 PM
gula2 smarties apa yg ditelan dek alip kononnya ubat hari tu
Quote jihyomelly 16-8-2022 10:43 PM
KBW2 replied at 16-8-2022 10:28 PM
Dah episod ke berapa drama anak beranak ni?

byk episode kita nak kena hadap nih nampaknya.. ready popcorn
Quote Nenasketum 16-8-2022 11:00 PM
Apa kata ibu dulu terjun klcc dari tingkat 6, kendian Alip follow, aman sikit

Lihat semua komen(82)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 06:32 AM GMT+8 , Processed in 0.083335 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top