CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ara Johari Tak Nak Jadi 'The Next Ella'

15-8-2022 05:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1415| Komen: 29

Description: Ara Johari tidak pernah terfikir untuk menjadi pengganti Ella yang cukup sinonim dengan gelaran Ratu Rock meskipun menjadikannya sebagai idola.
Ara Johari tidak pernah terfikir untuk menjadi pengganti Ella yang cukup sinonim dengan gelaran Ratu Rock meskipun menjadikannya sebagai idola.

Sebaliknya, Ara atau Nurfarrah Izzatie Johari, 25, menegaskan bahawa tiada siapa dapat menggantikan Ella kerana penyanyi itu berada dalam gelanggangnya yang tersendiri.


IG Ara & Ella

"Ara sangat mengidolakan Ella sebab dari kecil saya ada dua artis kegemaran iaitu Ella dan Datuk Seri Siti Nurhaliza.

"Tapi kalau ikut genre, memang Ella saya punya favorite!

"Bukan nak jadi pengganti, tapi saya dapat duduk di bawahnya pun sudah memadai," katanya kepada mStar.




Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pembacagosip 15-8-2022 05:57 PM
ye betul la tu...Ella rasaaa tu mmg ada satu je
Quote one_aiman 15-8-2022 07:21 PM
semalam baca akim ngan search..arini ara ngan ella..esok naim daniel ngan faizal tahir pulak ke?

semua yg disebut tu nyanyi live hancus jugak
Quote September14 15-8-2022 07:37 PM
Dia nynyi x best lah xde feeling… jerit2 tinggi2 gitu je lah…. Xde seni.
Quote orkid_amani 15-8-2022 07:47 PM
Serius la heshe umoo 25 knp mata aii nampak dia kertu late 30 ja..kuat smoking ka? Xpakai sunscreen la tuuu
Quote ReginaGeorge 15-8-2022 09:35 PM
orkid_amani: Serius la heshe umoo 25  knp m ...
tua sebelum waktu
Quote makadek 15-8-2022 09:36 PM
Org pn tknak ko jd next ella
Quote Udangpetai 15-8-2022 10:13 PM
Pelisss.. bila masa pulak sesape samakan dia dengan Ella rasa..
Quote anilanil 16-8-2022 12:07 AM
Hang bukan ella 2.0. Hang elliott.
Quote Nozot 16-8-2022 12:48 AM
Tak layak dik...jadi bayang - bayang pun tetap tak layak...
Quote Body_language 16-8-2022 12:58 AM
nk jd ella, nyanyi live kene sedap wlpn dah nk masuk warga emas. Ni nyanyi pon kelaut di waktu prime mcm mane nk jd ella
Quote dudaberhias 16-8-2022 01:00 AM
masalahnya sape yang samakan dia dengan ella tu???

celah mana ella nya kalau rhoper gittew dikk... ella tu lembut.. engkau pulak macam pengkid tak jadi...
Quote hangdenim 16-8-2022 02:45 AM
one_aiman replied at 15-8-2022 07:21 PM
semalam baca akim ngan search..arini ara ngan ella..esok naim daniel ngan faizal tahir pulak ke?

se ...

Nabila razali dengan ning bezura
Quote ekselen 16-8-2022 02:55 AM
cam jantan gaya dia ni...amik gambo tu sampai mengangkamg hahaha
Quote Perawankota 16-8-2022 02:55 AM
Merepek2 jer zaman skang.. Kalau mwnjerit2 nada tinggi terus di katanya nyanyi power..
Quote winky1 16-8-2022 03:55 AM
My cousin kata suara dia sedap. Rasa nak pengsan I dengar .. .SBB not to my ears.. I pikir how dia jadi penyanyi yg ada peminat . .asal program mana...
Quote winky1 16-8-2022 03:57 AM
hangdenim replied at 16-8-2022 02:45 AM
Nabila razali dengan ning bezura

Jgn dik...kita ada meruwah dik..
Hahaha ????
Quote cikperiukkera 16-8-2022 07:21 AM
Lambetttt lg ko nk jd ella mat …
Quote rayray28 16-8-2022 07:49 AM
Ada ke gelar dia ratu rock masalahnya?
Quote KamikuP 16-8-2022 08:58 AM
Ko sapa nak dibandingkan dengan Ella ha perempuan berwajah Achey?

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.063450 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top