CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Di Sana Pengkid Pakai Ihram, Di Sini Buat Video Soft-Porn - Ustazah Asma

15-8-2022 05:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1927| Komen: 16

Description: Pendakwah bebas, Ustazah Asma Harun menerusi hantaran di Instagram turut mempersoalkan tindakan usahawan terkenal yang dikatakan semakin berani melakukan perbuatan yang mengundang kemurkaan Allah SWT. ...
Pendakwah bebas, Ustazah Asma Harun menerusi hantaran di Instagram turut mempersoalkan tindakan usahawan terkenal yang dikatakan semakin berani melakukan perbuatan yang mengundang kemurkaan Allah SWT.


Ia berikutan video tular Datuk Seri Aliff Syukri bersama penyanyi Baby Shima yang bergelek untuk video muzik terbaharu mereka.


FB Ustazah Asma

Malah, Ustazah Asma turut terkilan dengan isu pengkid memakai ihram ketika menunaikan urmrah.

"Kedua-dua isu ini pernah ditegur oleh ramai pihak berkali-kali, namun kita lihat golongan seperti ini semakin berani melakukan perbuatan yang mengundang kemurkaan Allah SWT. Mereka nak cabar siapa sebenarnya?" soalnya.




Dalam hantaran di Facebooknya, Ustazah Asma berterima kasih selain memuji pihak Menteri Agama atas respons yang pantas berhubung isu ini.


Loading FB Post...


Sumber: Murai
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_Strawberry 15-8-2022 05:59 PM
Halah halah ustazah, pegi la text gang awak menteri Agama tu.
Quote liton 15-8-2022 06:05 PM
Panjang berjela.....yg menjual/menunggang agama taknak ulas ke?
Berpakaian berlebih-lebihan, bersolek mata berlebih-lebihan walupun berniqab, taknak ulas?
Yg berimej warak, tapi menjual barang dengan harga berlebih-lebihan pun x nak ulas?
Contoh inai biasa RM10, tambah 'n' terus jadi harga RM35, tu mcm mana pulak?

Quote airmineral 15-8-2022 07:52 PM
mula dah ..
ntah kenapa rasa nk carut stajah ni huhu
Quote kakikuDibibirmu 15-8-2022 08:42 PM
Ustazah Kentot Faraj tersenyum sinis
Quote eyansss 15-8-2022 10:40 PM
bff jahbenak dia buat banyak benda, takde pulak nak ulas…
Quote CikYaYaYa 15-8-2022 10:44 PM
Yg menonggeng ugamaa + scammer terpalingg xnakkkk tegurr ke setajahh
Quote kawaiichicken 15-8-2022 10:50 PM
ustaz yang pedo tu taknak ulas ke ??
Quote makadek 15-8-2022 11:27 PM
Last2 tak di jemput kwin jah
Quote Kak-Rohana 15-8-2022 11:35 PM
Pengkid pulak
Quote zarulnazmi 16-8-2022 01:29 AM
Yang aku tak faham macam mana yt boleh letak video dia sebagai "recommendation" sedangkan aku dah block channel dia.
Quote MadameOnion 16-8-2022 08:51 AM
sampai sekarang aku dok tunggu pasal ustad rogol budak bawah umor tu..dia ada komen sepatah dua ke takde?
Quote hayrin86 16-8-2022 09:07 AM
Prefer lagu-lagu zaman 90-an dan awal 2000-an berbanding lagu zaman sekarang termasuk yang ini..
Quote ifanonline 16-8-2022 09:08 AM
budaya liberal gini la...ramai bangsa suck dick menular..dlm porum pun ramai
Quote missyL 16-8-2022 10:09 AM
Setazah ni ade x berbunyi pasal fonder aniaya reseller aritu???? Ahahah
Quote mizruncing 16-8-2022 10:26 AM
aku tak bape minat ustazah asma ni tp btol la apa dia ckp. elok la dia tegur dari takde sorg pn nak tegur.. terima jela teguran dari seorang ustazah. knp nak perli2 plak haihhhh
Quote achilles_heel 16-8-2022 11:51 AM
mizruncing replied at 16-8-2022 10:26 AM
aku tak bape minat ustazah asma ni tp btol la apa dia ckp. elok la dia tegur dari takde sorg pn nak  ...

aku syak sebab dorg ni salah satu kaum yang ustazah tu sebut. tu yg terasa sangat...

Lihat semua komen(16)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.065457 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top