CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Carilah Kawan Baru" - Kasihan Sakit Mental, Azhar Sulaiman Tak Saman Wanita Fitnah Leona

15-8-2022 12:07 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4036| Komen: 27|Original author: LilRose

Description: Hati bapa mana tidak gundah apabila anak kesayangan dituduh ada skandal dengan suami orang dan mengikis wangnya.
Hati bapa mana tidak gundah apabila anak kesayangan dituduh ada skandal dengan suami orang dan mengikis wangnya.


Kredit foto: IG

Namun, Azhar Sulaiman boleh menarik nafas lega apabila dakwaan si penuduh terhadap Kasih Iris Leona tidak logik.

Malah, tinjauan di Instagram wanita berkenaan menunjukkan dia seolah-olah tidak sihat mental apabila status-status yang dibuat kelihatan tidak masuk akal. Seperti wanita yang berhalusinasi pun ada!




Kredit foto: IG

Azhar sendiri mungkin dapat merasakan keadaan kesihatan mental wanita terbabit kurang baik, dia menitipkan pesanan buatnya menerusi hantaran di IG.

Malah, dia juga mendakwa tidak akan mengambil tindakan undang-undang terhadap wanita itu kerana mengambil kira kesihatan mentalnya.


Kredit foto: IG

"Saya doakan yang terbaik dalam hidup anda dan sentiasa di bawah lindungan Allah SWT.

"Carilah kawan baru yang mahir dalam perihal media sosial.

"Dengan saya, awak terselamat sebab saya masih memikirkan kesihatan mental awak. Kalau orang lain, pasti mereka akan saman awak," ujarnya yang turut berpesan supaya wanita itu menjaga dirinya.


Kredit foto: IG

Itulah Nor Azira Othman Said, lain kali kaji dulu nak cari pasal dengan anak cucu siapa. - CARI





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 15-8-2022 12:43 PM
ye la.. saman pun buat apa..
buang duit je nak buka fail bayar lawyer..
ujung-ujung tak dapat apa..
Quote laksmanabentan 15-8-2022 01:08 PM
adik beradik Azalina Othman Said ker nih
Quote HoneyManjer 15-8-2022 01:58 PM
haha tgk ayat minah ni pun tahu dah something wrong...takpe la bg la dia 2 mins of fame...
mungkin itu yang dia perlukan...
mungkin dia kesepian...
kita apa tau...
semoga baik2 je la akak kat rumah tu...
Quote mamajawie 15-8-2022 03:01 PM
mami pun malas nak layan gosip2 murahennn scammer terpaling palat ni..yela si leona tu duit 7 keturunan tak habis pakai..poyo much stakat nk kikis duit jantan rm3000/month ingat leona ni cikki bifoti ke?
Quote awexgaban7 15-8-2022 03:21 PM
sah sakit otak jiwa.. mental kacau... tolong laa org mcm ni jangan main socmed... kesian family ngadap malu satu hal..
Quote dudaberhias 15-8-2022 03:34 PM
sah2 mental la tu... sampai budak masa tu umo 12 tahun pun dia kata cuba rampas laki dia... laki heshe pedo kah? tengok macam kesian pun ada dah mental nak buat macam mana kan...
tempat dia meluahkan perasaan la kiranya tu... harap2 sape2 restrict komen sheols supaya hanya dia je boleh nampak sambil fefeeling berlaki dan ada anak... hujung2 andartu...
Quote MadameOnion 15-8-2022 03:46 PM
ni sejenis mental yg jahat..fitnah orang..pastu nak pow pulak
Quote Prickford 15-8-2022 03:54 PM
Good job mami! Memang nan hado kan sajurk sebab from the beginning mmg nampak ke-scammeran + kebiolan perempuan itew.
Quote None68 15-8-2022 04:09 PM
Wah mmg mental betul pompuan tu..jgn terjun klcc dah.
Quote kmbg 15-8-2022 04:31 PM
Apa kata acik azira pegi ngorat abam Jeri kandar..rasa mcm sekapal
Quote AshkieLa 15-8-2022 04:35 PM
just nak cakap..
kalau atas jalanraya nak tukar lane,
bagi signal.. tengok dulu clear ke tak baru tukar ya...
jangan bagi signal, terus nak masuk buat gangster gitu... taula nombor plate Mafia... tiber
Quote AnnaSendin 15-8-2022 04:35 PM
Enrique Miguel Iglesias Presley

Hambik uols. Surnames retis fofular sheols letak. Mesti herloks hasben sheols ader kacuk sepanyol + american.
Quote AnnaSendin 15-8-2022 04:39 PM
Ehhh kejap. Kata married to Enrique Iglesias, namun Enrique Iglesias juga berkompromi dengan orang lain untuk bunuh first wife hasben sheols. Memang mental pompuan nieyh.
Quote watymuchaz 15-8-2022 04:40 PM
Tgk ig pon merapu meraban.. Ada bipolar kot pmpuan ni.
Quote QueenIsolde 15-8-2022 04:56 PM
kmbg replied at 15-8-2022 04:31 PM
Apa kata acik azira pegi ngorat abam Jeri kandar..rasa mcm sekapal

Azri Alexander hokayyy
Quote QueenIsolde 15-8-2022 04:57 PM
Adakah ini cubaan nak naikkan nama leona anak mami
Quote Redmyvi 15-8-2022 05:01 PM
Aku igt lepas covid ni byk org dpt masalah pernafasan.. rupanya otak pun terjejas.. tgk ig dia pi tag segala us president tu kenapa..
Quote samshik 15-8-2022 05:23 PM
Sesuwei ngn jerri Alexander umh sblh sewelnya
Quote beatgirlX 15-8-2022 05:29 PM
Masa baca pun mcm eh statement dia ni..anak Mami tu dah tentu sentiasa dgn beradik dan sepapat diaaaa...

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:52 PM GMT+8 , Processed in 0.093789 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top