CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Sedih..." - Nak Tukar Nama Kepada Azri Alexander Tapi Anak Tak Restu

15-8-2022 04:14 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 14341| Komen: 211|Original author: Tatod

Description: Pelakon, Azri Iskandar yang sebelum ini bercadang untuk menukar namanya kepada Azri Alexander bagaimanapun terpaksa melupakan niat tersebut apabila anak-anaknya tidak bersetuju dengan perkara itu."Kal ...

Pelakon, Azri Iskandar yang sebelum ini bercadang untuk menukar namanya kepada Azri Alexander bagaimanapun terpaksa melupakan niat tersebut apabila anak-anaknya tidak bersetuju dengan perkara itu.

"Kalau anak-anak tidak setuju, saya tidak boleh buat dan silap saya juga sebab tidak berbincang dengan terlebih dahulu dengan anak-anak tentang halk ini.

"Yang marah saya sangat tukar nama ni anak saya, Azrell Omar Iskandar (Ayel). Sedih betul saya.

"Dia cakap, nama Azri Iskandar tu dah okey dah. Kalau nak go international, tidak ada salahnya pakai nama tersebut.


"Lagipun dia kata, dia dah mula berkecimpung dalam dunia perfileman, takkan dia nak letak namanya sebagai Azrell atau Ayel Alexander.

"Saya cakap nama saya tetap Azri Iskandar. Cuma Azri Alexander itu digunakan untuk kerjaya lakonan sahaja. Tapi, dia tak boleh terima. Sebab itu, saya ambil keputusan untuk gunakan semula nama Azri Iskandar," katanya.


Terdahulu, Azri pernah memaklumkan kepada Getaran hasratnya untuk menggunakan nama Azri Alexander sebagai 'stage name'. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote uori 15-8-2022 04:15 PM
Edited by uori at 15-8-2022 04:22 PM

aku, kelu......


edited
aku, speechless....


kena letak BM + BI barulah kena dengan topik
Quote msdummy.2018 15-8-2022 04:15 PM
Eloklah dia berakal ellie..tuh br btol matang
Quote 3chanceno 15-8-2022 04:20 PM
Lupa makan ubat agaknya si pokcik nie
Quote navyna 15-8-2022 04:20 PM
Tua2 nk tukar nama..buang tebiat ape
Quote Mizlyn 15-8-2022 04:20 PM
Haha.. Dah mental ke mamat ni sejak bertunang dgn dato sri
Quote BungaMataKucing 15-8-2022 04:22 PM
Apo lagi pokcik nin, jadi nikah tak tu
Quote botol_tritan 15-8-2022 04:23 PM
Dia ni kena mid life crisis ke? Lain macam je sejak 2 menjak ni
Quote dekmieDandy 15-8-2022 04:23 PM
tengah mid life crisis ke apa pakcik ni

Quote Dolmat 15-8-2022 04:24 PM
Tukar Azri Azra sudahhhh...

Alexander KONON... Muka mengalahkan kucing longkang Tak mandi dua puluh hari...Alexander...
Quote Afifi82 15-8-2022 04:25 PM
So.. pas tuko nama tu, auto dpt tawaran jadi hero ka.. Sis tanya je.
Quote watymuchaz 15-8-2022 04:28 PM
Tukar nama pon sama je sejuk beku.. Lg2 da tua2 gini..
Quote Madel 15-8-2022 04:29 PM
Jem kejap otak aku..

Apoo
Quote tintin22 15-8-2022 04:29 PM
Apo
Quote supernaturalee 15-8-2022 04:29 PM
tukar otak tu sekali
Quote ketupatnasi 15-8-2022 04:29 PM
Persediaan bebi eberiting nk bawak ke international level kah? Tgk pacit Jeri terus teringat macit Jera....pastu terus teringin nk tengok pacit yeddie vedder jamming kt Majlis kawen tauu
Quote TabletSusu 15-8-2022 04:31 PM
dah tua2 ni baru nak tukar nama stage. pengaruh acik zyra ke? apa ke nama tunang baru dia tu?
Quote pocongkiutss 15-8-2022 04:32 PM
astagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote codenamedream 15-8-2022 04:34 PM
Apoooo
Quote dewi_rina 15-8-2022 04:44 PM
dah kawin ke belom? lol ingat nak letak nama baby baru dengan baby ara tu, sekali nak tukar nama sendiri
gahahahahahahhaha

Lihat semua komen(211)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:32 PM GMT+8 , Processed in 0.074789 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top