CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak Azhar Sulaiman Main Cinta Dengan Laki Orang, Kikis RM3,000 Sebulan Sampai Pokai?

14-8-2022 09:13 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 34742| Komen: 342|Original author: LilRose

Description: "Ada orang tuduh saya main cinta dengan suami orang."
"Ada orang tuduh saya main cinta dengan suami orang."


Kredit foto: IG

Begitu ciap anak kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona yang mencetus pelbagai reaksi di Twitter.


Kredit foto: Twitter

Difahamkan, wanita dikenali sebagai Nor Azira Osman Said mendakwa suaminya diperdaya Leona untuk mendapatkan wang bulanan.

Lebih mengarut apabila dia mendakwa Leona menjalin hubungan sulit dengan suaminya sejak 2014 lagi. Leona baru berusia 12 tahun, kot masa tu!


Kredit foto: Twitter

Apabila Azhar sendiri menghubunginya, wanita berkenaan berkeras meminta aktor itu bertanggungjawab atas perbuatan anaknya yang didakwa cuba merampas suaminya. Semuanya hanya kerana lelaki terbabit mengulang kicau ciapan Leona.

"Bayar balik semua wang yang dia dah gunakan sepanjang menjalin hubungan sulit dengan suami saya sebelum saya saya buat laporan polis," ugutnya.




Kredit foto: IG

Sementara itu, Leona menerusi Instastory menegaskan dia tidak pernah bertemu dengan suami orang.

Malah, duit ibu bapa sendiri pun dia tidak pernah 'kebas', apatah lagi menagih duit orang lain.






Kredit foto: IG

Akak sakit jiwa ke dakwa-dakwi bukan-bukan macam ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prizadane 14-8-2022 09:22 PM
Kahkahkah! Sebab twitter je?

Btw, si Leona ni duit berkepuk la. Atok dia dah siap-siap buat fund untuk cucu cucu. Apo 3k je level Leona ni kalau betul pun berskandal dengan husband orang
Quote fadz84 14-8-2022 09:27 PM
prizadane replied at 14-8-2022 09:22 PM
Kahkahkah! Sebab twitter je?

Btw, si Leona ni duit berkepuk la. Atok dia dah siap-siap buat fund un ...

Bongek kan pompuan tu.. proof dia skdar kicauan kat Twitter.. dh la eja twitter pun salah..
Quote Nenasketum 14-8-2022 09:30 PM
Mintak penampo pulak muka si leona
Quote anony-mous 14-8-2022 09:33 PM
Prempuan tu gila ke apa? Xkn itu je bukti?
Quote shida81 14-8-2022 09:37 PM
Ak plk yg rase malu.. Ko igt pompuan yg ko tuduh tu b40 ker.. Alah2
Quote prizadane 14-8-2022 09:39 PM
fadz84 replied at 14-8-2022 09:27 PM
Bongek kan pompuan tu.. proof dia skdar kicauan kat Twitter.. dh la eja twitter pun salah..

Dah la tweet tu macam general. Lain lah Leona dok tweet I love you ke, best date ever ke..

Kahkahkah
Quote nakkomenjugak 14-8-2022 09:39 PM
hahahaha wahhh tahun ni orang nama azra ira azira fofuler yachhh!
acik punnnnn nak nuduh tengok laaa background penyondol duluuu
kalau birah yaaa boleh serang
ini terang T20!
Buat lawak pulakkkk acik zira ni
Quote LadyCarefree 14-8-2022 09:40 PM
Patut Leona/Mami saman minah tu. Biarkan dia nak buat report polis. Then beban of proof pada dia. Saman bila terbukti fitnah.
Quote emera 14-8-2022 09:41 PM
Cara terbaru nak scam orang ke apa ni?
Quote liyamariska 14-8-2022 09:42 PM
ai cm terbau scammer...
Quote dudaberhias 14-8-2022 09:54 PM
ada baca jugak tadi kat story heshe... memang tergelak jugak la... kaka ni berangan nak ada perfect life dan husband la kot...  hidup fefeeling berlaki bagai entah2 andartu lepastu mandul tak mampu beranak...

fake account yang gigih nak scam duit la tu... tapi newbie... tak jalan scam2 gini kat malaysia ni dik... duit syiling lama tu pun tak jalan... lain kali belajar dari acik duduk depan kedai eco yang meriah sakan hari ahad ni makcik2 membeli belah...

cepat je kaya...
Quote Vivagirl 14-8-2022 09:56 PM
Hahaha baca sepintas lalu pun dah tau fake...
Quote AbukRokok 14-8-2022 09:57 PM
mengarut je
Quote pocongkiutss 14-8-2022 09:58 PM
Bongoknya la pompuan niiii

Saman je Leona..hahaha..agak2 la budak masa tu umur 12 taun nk caras laki org apanya..dahla buktipun tahapa2..sewel ke apa dia ni
Quote gideoncross 14-8-2022 09:59 PM
How dare she kcau my Leona? Hahahahaha, ni msti sejenis llaki yg suka mngendeng kat prmpuan cute je, klau prmpuan x cute, Haram lah heol nak prtahankan.
Quote Skyline_84 14-8-2022 09:59 PM
Cubaan nk scam kot ni
Quote Acikgomen 14-8-2022 10:07 PM
For your information again katanyehhhh
Quote Perawankota 14-8-2022 10:08 PM
Scam ke tuuuuuu
Quote redliner 14-8-2022 10:12 PM
mcm sewel je. pompuan tu tak rasa ke apa yg dia ckp tu mcm tak logik?

Lihat semua komen(342)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.202087 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top