CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Wanita Bengang Anak Ditolak Sebab Iman Troye Nak Menyanyi Waktu Maghrib Di MAHA?

13-8-2022 05:36 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6530| Komen: 47|Original author: LilRose

Description: Jika sebelum ini Iman Troye didakwa sukar memberi kerjasama, lain pula dengan perkongsiannya di Instagram ketika menghiburkan peminat.
Jika sebelum ini Iman Troye didakwa sukar memberi kerjasama, lain pula dengan perkongsiannya di Instagram ketika menghiburkan peminat.


Kredit foto: IG

Dalam perkongsian itu, kelihatan Iman membuat persembahan di Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA), baru-baru ini.

Kelihatan ramah saja Iman melayan peminat kanak-kanak sambil membuat persembahan secara santai itu. Seronok melihat mereka menari bersama-sama.


Kredit video: IG

Lain pula jadinya apabila tiba-tiba muncul seorang lelaki mendekatinya untuk berswafoto. Melihat insiden itu, ramai warganet meninggalkan komen nakal menyakat lelaki berkenaan.


Kredit foto: IG

Bagaimanapun, muncul satu komen tidak enak didengari daripada seorang pengunjung wanita.

Katanya, dia disapa seorang petugas yang meminta dia dan keluarganya untuk memberi laluan.

Malah, dia mendakwa anaknya turut ditolak ketepi bagi memberi laluan kepada seorang artis yang akan membuat persembahan di MAHA.

"Laki aku berhenti la ingat siapa nak lalu. Eh, sekali artis ni nak lalu. Rasa nak marah je. 

"Orang penat-penat jalan kau suka hati tolak anak aku semata-mata sebab artis ni nak lalu menyanyi masa nak Maghrib?" ujarnya.


Kredit foto: IG

Mujur disapa dulu kak, dah prosedurnya begitu nak buat macam mana lagi kan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DeLuna85 13-8-2022 06:22 PM
Gambar dekat atas ni muka dia mcm yang nyanyi lagu Casablanca tu. Tapi Comel dia ni lagi
Quote codenamedream 13-8-2022 06:24 PM
Akak, dah maghrib2 tak gheti bawa anak balik rumah ke

Quote imransulaiman 13-8-2022 06:34 PM
Konon nak bagitau satu dunia yang retis buat persembahan ketika nak masuk waktu maghrib... Dia sekeluarga pula macam mana? Rushing ke surau ke masa kena tolak tu? (semoga jawapannya 'ya')
Quote kiah_mai_pulak 13-8-2022 06:49 PM
annoyingg sungguhhh minah ni.. yihhhh
Quote cikkilata 13-8-2022 06:49 PM
Ni kes tak puas hati sbb anak kena tolak sbb bila org minta beri laluan, tapi telinga tu x dgr and tanak beri laluan??? Pastu kaitkan waktu maghrib, padahal diri sendiri pun sama... x reti nk balik and duduk kat rumah waktu maghrib???
Quote dua_chzy 13-8-2022 06:59 PM
Padan muka Daus kena tolak. Sapa suruh mak bapak kau bawak berimpit2 tengah crowd masa maghrib.
Quote dudaberhias 13-8-2022 07:01 PM
overdramatic je komen tu pun...
entah berlaku ke tidak...
tah2 kena tolak sikit je takde pun teruk sampai trauma ke mampos...

kalau betul patutnya tolak maknya tu bukan anaknya... tolak je terus masuk kolam maknya tu... over kau dikkk...

tapi kan iols pun akan mengamuk jugak kot kalau belut elektrik atau la vida junior ni yang tolak iols... cuba kalau penyanyinya herlok... tokti ker... bam tah ke... justin bieber ke... yang tu kaka siap baring lagi jadikan diri red carpet untuk deorang lalu...
Quote newyork 13-8-2022 08:13 PM
Maghrib duduk rumah lah dey
Quote takayama 13-8-2022 08:19 PM
si mak ni merempan sbb anak dia kena tolak tp dia x fikir ke kalau nk dekat maghrib tu elok bawa anak dok rumah sbb ms tu setan tgh bergentayangan
niat dia tu lbh nak memalukan iman troye sbb tu mention artis nak nyanyi ms nak maghrib dan dia plk dok situ lg buat apa
bengong punya mak kesian kat daus sbb dpt mak pak ba aliff ngang
Quote Cokoro 13-8-2022 08:23 PM
Iols tgk gigi atas dia makin beso plk. Buat vaneer kut
Quote selipar_hijau 13-8-2022 08:34 PM
Poyo la kakak maha ni baca caption kau post pn dh tau level b40
Quote hasniey 13-8-2022 08:37 PM
Sian daus mak bapak xreti balik pdhal dh nk mgrib.
Org mntak laluan pura2 xdgr kan daus dh kena tolak.
Quote September14 13-8-2022 08:41 PM
Apa huduh ngenyeh nmpk gigi lgu tu
Quote Racurve 13-8-2022 09:09 PM
DeLuna85 replied at 13-8-2022 10:22 AM
Gambar dekat atas ni muka dia mcm yang nyanyi lagu Casablanca tu. Tapi Comel dia ni lagi


Quote jalfa 13-8-2022 09:11 PM
Ko gila time magrib bawak anak kehulu kehilir lagi buat org marah dekk
Quote Cyempaka 13-8-2022 10:15 PM
Daus kecik ke besar? Kalo kecik pdn muka kau sapa suruh xpegang tgn dia. Kalo besar padan muka daus xpaham bahasa org mintak laluan
Quote SherryZass 13-8-2022 10:50 PM
Haha kesudahnya dua-dua sama, time maghrib tak reti balik rumah
Quote domok 13-8-2022 11:07 PM
Normal la tu... Ko tak penting pun... Takkan nak expect artis & pengiring dia tu terhegeh2 berjalan belakang ko sebab family ko halang laluan... Benda kecik je kot. Ni kes bad mood & sentap sebab dah penat jalan je ni... Tapi tu lah bawak merempan sampai ke socmed.
Quote bankerpencen 14-8-2022 12:05 AM
Veneer ke gigi minah ni. Makin besar pulak. Dah la sememangnya huduh

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:52 PM GMT+8 , Processed in 0.067279 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top