CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sajat Tanya Macam Mana Nak Mengandung Dan Mudah "Lekat"

11-8-2022 11:34 PM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 4658| Komen: 63

Description: Walaupun sudah berhijrah ke Australia Oktober tahun lalu sejak menjadi buruan pihak berkuasa, namun masih ramai peminat Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman yang sentiasa mengikuti ...



Walaupun sudah berhijrah ke Australia Oktober tahun lalu sejak menjadi buruan pihak berkuasa, namun masih ramai peminat Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman yang sentiasa mengikuti perkembangannya.

Baru-baru ini, salah satu video yang dikongsikan di akaun TikTok menggunakan nama @sajat.aussie menjadi bualan netizen apabila usahawan kosmetik kontroversi itu bertanya bagaimana untuk hamil.


"Korang asyik tanya aku, aku nak tanya korang pulak"

Macam mana mudah nak mengandung, macam mana nak lekat? katanya.

Pertanyaan Sajat itu mengundang jawapan berbaur sindiran malah ada juga yang merasa terhibur dengan pertanyaan usahawan sensasi itu.


Nur Sajat kini menetap di Canterbury, 12 km dari Sydney, New South Wales, Australia selepas berjaya memboloskan diri daripada pihak berkuasa Malaysia, tahun lalu.


Terdahulu, Sajat berkata di Australia dia bukan sahaja diterima sebagai wanita, malah kerajaan negara itu banyak membantunya untuk memulakan kehidupan baharu. - CARI





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rastaf 11-8-2022 11:44 PM
ramai juga follower dia siap puji cantik bagai..adoi tak faham aku
Quote Suchi 11-8-2022 11:46 PM
Kenapa lain benor muka yg pakai mekap tu
Quote AcikBuncit 12-8-2022 12:18 AM
Dia sje tanye je tu nk sensasikan nama dia balik..
Quote mizzmimi 12-8-2022 12:31 AM
For you? Not a chance..
Quote DeLuna85 12-8-2022 12:55 AM
Ramai yang puji ramai yang layan. Makin menjadi2 la dia.
Quote che-cikL 12-8-2022 01:02 AM
Baju pink tu, sekali pandang macam CheTa, sekali pandang macam Fiza Elite
Quote pistolairAbah 12-8-2022 01:36 AM
Sampai kucing bertanduk pun tak lekat kalau bilakang taruk..lekat taik ada la.. depan pedang..mana mau
Quote alieyrina 12-8-2022 02:08 AM
Dia takut rakyat mesia lupa kat dia lah. Kena terus cipta mcm2 isu semasa
Quote royaldanish 12-8-2022 07:36 AM
Bangjat jadi callgirl ke kat sana? Nak kata buat bisnes tak nampak
Quote jiji85 12-8-2022 07:41 AM
boleh try ber urut kampung.tanya bidan utk buat rahim centre.kot2 lekat tahi tu.
Quote kuzaime 12-8-2022 07:46 AM
Nak senang lekat, hmm pelincir tu kau gantikan dgn gam gajah. Confirm lekat
Quote TomyamPuteh 12-8-2022 07:50 AM
Dlm ni pun ramai jgk penyembah Sajat.
Quote nakkomenjugak 12-8-2022 08:10 AM
Takat troll tu tak payah laa tered
bagi sendu frozen terus nama heshe
Quote minnie_mouse 12-8-2022 08:39 AM
Vongok bang jat ni.. Dh tentu2 la nk preggy tu syarat dia pompuan.. Hg tu pompuan jadian.. Mananya nk leh preggy.. Hidup la hg dlm khayalan bang jat oiiiiii...
Quote DianaSaksen 12-8-2022 08:40 AM
Aku install TikTok pun sebab Lyn video sajat ni
Quote stingergrumpy 12-8-2022 09:03 AM
Mohon greentea beri sepatah dua kata alu aluan...pengalamannya menvajayjaykhen 4-5 org anak....









Kahkahkahkahkahkah
Quote telracs 12-8-2022 09:30 AM
Edited by telracs at 12-8-2022 01:31 AM

Hai Sajat...

Kalaulah hang baca komen dalam forum ni, ini jawapan ikhlas dari saya..

✓ Hiduplah dalam keredhaan Allah
✓ Sentiasa bertaubat
✓ Dengan izin Allah, sesiapa sahaja akan dipermudahkan mengandung terutama jika mengikut landasan yang betul. Ada juga yang terlajak hamil mengikut laluan yang salah, tapi itu antara mereka dengan Allah. Kita tak berhak menghukum.

#ingatan untuk diri sendiri juga.
Quote tagas 12-8-2022 09:52 AM
Sesungguh nya kehidupan ini hanya sementara

bang jat

Akhirat lah tempat yg kekal utk tinggal selama2 nya
Quote bulanbulat 12-8-2022 09:54 AM
First...  Kena cerdik

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 03:25 AM GMT+8 , Processed in 0.079375 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top