CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Percutian Serba Mewah Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha- Naik Helikopter, Pusing-Pusing Pergunungan Salji

10-8-2022 02:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11026| Komen: 98|Original author: Saiful

Description: Macam dah jadi trademark, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen mesti akan bercuti dengan penuh kemewahan.
Macam dah jadi trademark, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen mesti akan bercuti dengan penuh kemewahan.

Baru-baru ini pasangan tersebut berkongsi gambar dan video percutian mereka di kawasan pergunungan bersalji.


Foto: IG

Walaupun tak menyatakan lokasi, ramai yang teka mungkin ianya di New Zealand.

Menurut Hanis, ini adalah percutian pertama anak keduanya, Alisa ke luar negara.



“Pertama kali kami terbang ke luar negara selepas tiga tahun. Waktu untuk percutian keluarga dan akan ada salji yang menyeronokkan. Ahamdulillah,” tulisnya di Instagram.

Apa yang menarik perhatian adalah mereka dilihat bersiar-siar menggunakan helikopter.

Malah katanya segala perancangan percutian ini dibuat saat akhir.



Di ruangan komen ramai yang tumpang gembira.

Kata mereka tak mampu pergi dapat tengok orang lain dapat jejak ke sana pun dah cukup.


“Mewahnya rezeki,"antara komen.

Sebelum ini mereka pernah menjadi bualan sebab ke Pulau Redang naik helikopter.

Tak cukup dengan itu bercuti dengan jutawan Tan Sri Vincent Tan atas kapal layar mewah dan naik jet peribadi.

Wah, melimpah ruah rezeki. Syukur, nanti jangan lupa keluar mengundi ya, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote adeqbun 10-8-2022 02:46 PM
aku tumpang hepi dgn kemewahan org  lain tp harapnye ade la tolak epf atau insurans yg utk retirement plan ye..sbb nnt aku jugak yg berdosa terpaksa mengecam korg
Quote selipar_hijau 10-8-2022 02:48 PM
bdk serdang dh menduniaaa
Quote prettyuglybabe 10-8-2022 02:53 PM
mujur lepas nak renew passport ritu kan
Quote bungarose 10-8-2022 03:08 PM
Takder mahalnyer naik heli pusing2 nz
Iols golongan marhaen pun pernah
Quote makton 10-8-2022 03:09 PM
mak nani ok ke tuuu?
Quote mizruncing 10-8-2022 03:15 PM
bungarose replied at 10-8-2022 03:08 PM
Takder mahalnyer naik heli pusing2 nz
Iols golongan marhaen pun pernah

kahkah yeke. ingat mahal nak mati
Quote lattehazelnut 10-8-2022 03:15 PM
Sejak pos daiyan pasal rumah baru tu..
Da boleh agak dah akan kuar hz ni.. flex jgn xflex kekayaan..
Quote kakasotong2 10-8-2022 03:19 PM
Meols sebenarnya macam nak bukak thread berkaitan herol ni. Kat tiktok ramai dah syak sultan pemurah yg selalu bagi gifts dekat tiktokers sampai berpuluh ribu tu sebenarnya si herol ni. Pulak tu sultan pemurah ada up video naik heli atas pergunungan salji. Sama macam family keks ni up semalam.

Make sense je spekuan herol ni sultan pemurah. Dah lama meols sus dari mana datang sumber kekayaan family ni. Mewah semacam hidup tu. Bagi free duit berpuluh ribu kat tiktokers very the MO aktiviti mendobi ya.
Quote ayukpingu 10-8-2022 03:22 PM
jangan risau ...marhean pun mampu la

kebanyakan tourist yang ada rezeki lebih, memang ambik pakej gini..

Quote dejure 10-8-2022 03:27 PM
ayukpingu replied at 10-8-2022 03:22 PM
jangan risau ...marhean pun mampu la

kebanyakan tourist yang ada rezeki lebih, memang ambik p ...

Tak la mahal mana ponn..
Quote F685 10-8-2022 03:38 PM
Tak mahal pun. Mampu je orang lain pun nak buat macam tu.
Quote juruterra 10-8-2022 03:40 PM
iols heran mana retis2 mcm depa dpt duit untuk berjoli begini ye di jaman inflation naik ni.

i pun nk jalan obersi sept ni tp i keroje penat lelah kumpul duit, takde mcm deme ni
Quote oggy 10-8-2022 04:05 PM
ayukpingu replied at 10-8-2022 03:22 PM
jangan risau ...marhean pun mampu la

kebanyakan tourist yang ada rezeki lebih, memang ambik p ...

Tq la share uolls.. boleh la i menabung sambil berangan dulu
Quote chekacheku 10-8-2022 04:10 PM
Seronok dan kagum tgk family ni..meols mampu tido bgn tido bgn je every weekend..nk bergerak knpim duit keluar mencurah2
Quote Mamason 10-8-2022 04:11 PM
Mewah kehidupan bagi rakyat marhaen yg xmampu... Terfikir jugak mcm mana depa cari rezeki duit boleh ke sana ke mari .. bukan sikit2 kos tu...
Quote innocentsangat 10-8-2022 04:19 PM
Syok la anak2 dia. Dapat parents soft gini. Moga aku pun Allah limpahkan rezeki macamni, boleh kongsi rezeki dgn org lain. Aamiin.
Quote afie_m 10-8-2022 04:27 PM
syoknya bercuti
Quote she 10-8-2022 04:30 PM
HZ ni macik tak syak kekayaan dia
Sebab dia biasa cakap pernah dapat 5 juta kot untuk job duta produk

Pastu produk tudung dan lelain tu
Pendapatan laki syok sendiri dia tu

Kalau nak dibanding dengan Daiyan
D
Quote tompie 10-8-2022 04:32 PM
Boleh je.. duit berlakon jadik hero, duit jual produk..

Kalau pergi NZ mcm ni dlm 50-60k. kot

Tiket kapal terbang satu kepala dlm 4-5k kalau beli awal haritu, kalau lambat sikit dlm 6-7k sekepala. kata ahh average 6k (campur kanak2), kalau berempat 24k..

Accomodation satu malam average 7-800, kalau 10 malam 8k.. Kalau tidur dalam Motorhome (campur2 hotel dah jimat sikit). Sewa motor home 10 hari dlam 7k, + mkn2, kata ahh 5k gak.. total kos dlam 44k.. pastu campur naik heli dlm 1k per adult + 2 kids, kata ah 3k, tak sampai 50k excluding shopping..  

Lihat semua komen(98)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 05:57 AM GMT+8 , Processed in 0.096528 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top