CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ira Kazar Tayang Cincin 'Biskut', Ini Je Ke Hasilnya Sondol Jutawan?

8-8-2022 07:42 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9807| Komen: 77|Original author: LilRose

Description: Ira Kazar yang hangat terkait sebagai penyondol suami orang baru-baru ini mencuri perhatian lagi apabila memuat naik sekeping foto sebentuk cincin di jari manisnya.
Ira Kazar yang hangat terkait sebagai penyondol suami orang baru-baru ini mencuri perhatian lagi apabila memuat naik sekeping foto sebentuk cincin di jari manisnya.



Kredit foto: IG

Memang sengaja gamaknya nak suruh orang berkata-kata mengenai hubungannya dengan pengarah filem, Syamsul Yusof yang masih membisu berhubung status mereka.

Gambar yang dikongsi semula di Facebook sebuah laman hiburan mengundang laharan netizen.


Kredit foto: FB Roti Kaya


Berbondong-bondong warganet menghujaninya dengan komen negatif kerana terpalit kontroversi menjadi punca pergolakan rumah tangga Syamsul dengan aktres Puteri Sarah.


Kredit foto: FB Roti Kaya

Apapun, cantik kan cincin biskut Ira? Siapa belikan tu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote .HannahMontana. 8-8-2022 07:48 PM
Tahniah , Ira

Quote .HannahMontana. 8-8-2022 07:50 PM
hendak ku sepak mercedes lama

mahu di angkut porche  baharu

buat apa tunggu lama-lama

lagi lama lagi haru


muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Quote Samerosie 8-8-2022 09:00 PM
Tangan jari2 keras macam jantan.
Quote .HannahMontana. 8-8-2022 09:18 PM
Samerosie replied at 8-8-2022 09:00 PM
Tangan jari2 keras macam jantan.

Ciptaan Allah , bukan kehendak dia  .
Quote makcun14 8-8-2022 09:21 PM
Nantikan serang balas dari put sarah  .
Sol jugak senyap , maintain classy lady ikut piawaian acik porem.
Quote pocongkiutss 8-8-2022 09:21 PM
Kalau dh nikah..mesti x sesabar nk tunjuk sipi2 sijil nikah khen
Quote .HannahMontana. 8-8-2022 09:24 PM
pocongkiutss replied at 8-8-2022 09:21 PM
Kalau dh nikah..mesti x sesabar nk tunjuk sipi2 sijil nikah khen

Tak semestinya

diam-diam beromen pelbagai posisi sudahhhh

xkan kisah inzal pun nak kongsi

rahsia  laki bini simpan

uhmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Quote shiraloveyou 8-8-2022 09:28 PM
Cincin dia tak cantik..taste acik2 sangat...
Quote friedfishsoup 8-8-2022 09:33 PM
Cincin macam zhulian
Quote pocongkiutss 8-8-2022 09:34 PM
.HannahMontana. replied at 8-8-2022 09:24 PM
Tak semestinya

diam-diam beromen pelbagai posisi sudahhhh

Takde maknanyaaaaaaaaaa

dpt cincin biskut pun duk tayang

mmg dia lum nikah lg

sbb tu insecure benor kacau bini org tuuu

pegi mamp pompuan camni
Quote reporter_kalut 8-8-2022 09:40 PM
Sekurang2nya dia ada jugak cincin.. Ko hado? Harap nak kena londeh je masing2 lepas ni..
Quote .HannahMontana. 8-8-2022 09:42 PM
pocongkiutss replied at 8-8-2022 09:34 PM
Takde maknanyaaaaaaaaaa

dpt cincin biskut pun duk tayang



Dia xkacau pun bini orang

dia diam sahaja

ciri-ciri perempuan solehah ada pada dia , bila org hina dia , dia diam.


Quote Vivagirl 8-8-2022 09:49 PM
Muka sexy ira ni..
Quote munahminah 8-8-2022 09:52 PM
Tu cincin habib chuols.. kegemaran acik2 fb
Quote hashashes 8-8-2022 10:37 PM
munahminah replied at 8-8-2022 09:52 PM
Tu cincin habib chuols.. kegemaran acik2 fb

Yeke habib. Tak pernah pula nampak yang design camtu.
Quote abangadek 8-8-2022 11:15 PM
Cincin tikam laki org wakakakakakka
Quote matjerk 8-8-2022 11:18 PM
Ewwwwww sgt cincin tu... tu je ke taste dia...  kedai emas kat rumah dia.. itu je ke pilihan cincin yg tercantik di mata dia??????? Dik... p la kedai2 emas yg advanced sikit
Quote Nozot 8-8-2022 11:54 PM
Nak masuk tiffany, tak ada orang layan kot..sian...jadikla buat panas line bakar PS. Selagi tak dapat sol secara mutlak selagi tu dia dok tayang macam - macam
Quote nakkomenjugak 9-8-2022 01:55 AM
Haiyoooo rempit nyaaa tasteeee
dah caras sol tu pilih lerrr cincin ala2 kim k kaaaaa

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.084705 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top