CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hattan Malu Nak Pegang Tangan, Lakon Babak Romantik Dengan Ahirine Ahirudin

5-8-2022 11:05 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2052| Komen: 28

Description: Datuk Hattan mempamerkan sisi yang berbeza apabila membawa watak hero dalam filem Gadis Jolobu The Movie.
Datuk Hattan mempamerkan sisi yang berbeza apabila membawa watak hero dalam filem Gadis Jolobu The Movie.

Hattan kata walaupun berbeza umur dengan Ahirine Ahirudin, ia langsung tidak menjadi penghalang untuk menjayakan watak pasangan bercinta.


Foto: IG

Kata Hattan, dia bertanya dahulu sama ada Ahirine selesa untuk melakukan babak romantik seperti berpegangan tangan.



"Saya cakap dekat Ahirine okey tak macam ini (babak romantik). Ahirine balas dia okey saja. Saya segan la sebab kenal ayah dia (Datuk Ahirudin Attan atau Rocky Bru). Kami berkawan.

"Saya anggap Ahirine macam anak. Bila berlakon, kita jayakan watak itu dengan profesional," katanya kepada OhBulan.



Tambahnya, "Saya sebenarnya berharap tapi tidak la kutipan sampai 90 juta. Itu hebat sangat. Kalau ada rezeki, rasanya enam juta pun okey. Itu pun alhamdulillah.

Saya yakin filem ini boleh pergi jauh. Penerbit dan pengarah handal, macam-macam idea mereka." -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 5-8-2022 11:14 AM
Lahhhhhhhhh....ku ingatkan TokTan Kuat Rentan ni jadi bapak hero....sekali dia rupanya yang heroooo....yihhhh!!!! so awkwarddd.....macam incest pulakkkk!!!
Quote Harley_Quinn 5-8-2022 11:29 AM
HAhahahhahaa.
Btw Hattan penah blakon eh sblm ni? Sorry iols x follow kerjaya dia
Quote prizadane 5-8-2022 01:02 PM
Harley_Quinn replied at 5-8-2022 11:29 AM
HAhahahhahaa.
Btw Hattan penah blakon eh sblm ni? Sorry iols x follow kerjaya dia

pernah chuols. he pernah berlakon. antara yang paling i ingat dalam filem Selubung.. berlakon dengan M Nasir n Deanna Yusof
Quote reporter_kalut 5-8-2022 01:07 PM
Kertu masih berbiso..
Quote wtvmjls 5-8-2022 01:09 PM
ingatkan telefilem
Quote ezacbee 5-8-2022 01:48 PM
Teringat watak Jalal.. memang poyo muka bila cakap dia duta ubat ketiak.

Quote nawtylulu 5-8-2022 02:18 PM
wow filem ea. mmg mcm mnarik tp filem tu mcm rmai ke org nk g tgk kt panggung? klo telefilem tu mngkin menarik la..
Quote HoneyManjer 5-8-2022 03:56 PM
hahahahahahahahahhahaahah
Quote ninjago 5-8-2022 04:02 PM
laaaa Ahirine @ E budak intern Thinker Studios tu ke. cam keras je budak tu berlakon. terus masuk big screen, gila gempak.

jauh beza naw umur hattan ngan E tu. dah serupa bapak ngan anak.
Quote unguaurora 5-8-2022 04:07 PM
Babak yg blh dielak kan...
Quote purplelilac 5-8-2022 04:13 PM
Kerasnya muka girl ahirin tu
Quote reporter_kalut 5-8-2022 04:20 PM
Pucuk muda baq hang..
Quote Perawankota 6-8-2022 12:11 AM
Kalau citer mcmni takut 600k pon susah nak dpt
Quote September14 6-8-2022 12:59 AM
2 jam nk mngadap muka diorg… x sngup den wlupun tiket free
Quote Lagubestbest 6-8-2022 01:43 AM
kemain mintak izin.. adoi la orang tua akhir zaman ni.
Quote Harley_Quinn 8-8-2022 09:15 AM
prizadane replied at 5-8-2022 01:02 PM
pernah chuols. he pernah berlakon. antara yang paling i ingat dalam filem Selubung.. berlakon deng ...

Filem lama laa eh?
Iols x penah tgk lakonan dia.
Kayu x? Ke natural je.

Quote myakayina 8-8-2022 09:21 AM
astagaa toktan oi.. hrp balik modal filem ni..
Quote kiah_mai_pulak 8-8-2022 09:39 AM
tolong malu dgn Allah tom hattan. awak tu rumah kat pergi kubur kata mari..... terbakorrrrr ke tidokkk???
Quote TomyamPuteh 8-8-2022 09:41 AM
Dia pilih sedap.

Lihat semua komen(28)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.073129 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top