CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Peminat Patah Hati, Bila Meerqeen Nak Tayang Teman Wanita?

4-8-2022 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2307| Komen: 15

Description: Drama Melur Untuk Firdaus ternyata berjaya meledakkan nama Meerqeen dalam bidang lakonan.
Drama Melur Untuk Firdaus ternyata berjaya meledakkan nama Meerqeen dalam bidang lakonan.

Bukan sahaja di Malaysia, dia juga kini digilai ramai peminat dari Indonesia, Thailand dan Vietnam.


Foto: IG

Selain populariti, ramai peminat yang mahu dia benar-benar bercinta dengan heroinnya, Anna Jobling.

Namun, harapan peminat nampaknya musnah selepas tular beberapa rakaman bergambar dan tangkap layar perbualan Meerqeen bersama seorang wanita.



Ada yang dakwa, Meerqeen sebelum ini pernah memanggil wanita terbabit sebagai sayang dan membawanya ke sebuah majlis.

Memang habis diselongkar peminat setia Meerqeen walaupun dalam masa sama sedang patah hati.



“Marilah kita semua turun kapal #meerna (Meerqeen san Anna),” komen netizen yang kecewa

“Harap korang sedar yang cinta Anna dan Meerqeen hanya untuk drama ini,” kata seorang lagi netizen.-CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 4-8-2022 11:21 AM
biasa lelaki kacak ni gepren hodoh. biasanya laaa
Quote reporter_kalut 4-8-2022 11:22 AM
Ye ke tuuuu
Quote manehnya 4-8-2022 12:00 PM
sukati luh la, nk gepren ke nk wify kew.. now kita layan mario siam plak lg encem... kappp
Quote irvene 4-8-2022 12:03 PM
tak minat ah. hidung berjambu jambu
Quote Mulotkoyak 4-8-2022 02:07 PM
Bole tahan likers die ni... Kalah neklopa...Maybe bakal jd fatah amin versi kedua. Anna jobless pun cantik... Tp xsure la. Pandai berlakon ke x. Sbb ak xlyn pun dorg berlakon.
Quote sunshinelady 4-8-2022 02:09 PM
rosedemon replied at 4-8-2022 11:21 AM
biasa lelaki kacak ni gepren hodoh. biasanya laaa

sure girlfriend dia hot gila, sebab dia ni hodoh bangat
Quote Lavender_Violet 4-8-2022 02:10 PM
Halah halah halah....
Ni semua mesti BBNU punya hal nih
Acik dah terlalu tua utk minat hadek2 yg berupa metroseksual begini
Quote nakkomenjugak 4-8-2022 02:14 PM
Tak koserrrr nak patah hati pasal bbnu
moga bbnu fans tak obses
Quote Kepot 4-8-2022 03:09 PM
kawan aku bini org minat sgt kat merqeen ni.
Quote Cokoro 4-8-2022 03:40 PM
takdelah hensem bebeno pun si merqeen ni. putih n tinggi je lah
Quote minahmanja 4-8-2022 03:44 PM
dia tk ensem tp can do la.. boleh la bwk gi pasar...
Quote mendeluk 4-8-2022 03:53 PM
Edited by mendeluk at 4-8-2022 03:55 PM

Dia ini bbnu sangat. Nak minat pun tak jadi sbb dah kertu Tak handsome, tapi gaya sebijik mcm Putera Brunei. Ini kalau dah hadir dlm media hiburan tahun 2010+ mesti banyak retis geler.
Quote reporter_kalut 5-8-2022 12:06 PM
Tak bagus mana pun dek nin berlakon.. Kayu bakau tersendu dlm paya..
Quote anilanil 5-8-2022 12:34 PM
Girlpren dia without make up biasa je. Sepadan la dgn dia, bukannya terpaling hesmes pon. Marketing rancak sbb kapal meerNa tu ramai awak2 indon. Anna jobling terlalu cantik utk marhaen mcm beliau.
Quote reporter_kalut 5-8-2022 05:07 PM
anilanil replied at 5-8-2022 12:34 PM
Girlpren dia without make up biasa je. Sepadan la dgn dia, bukannya terpaling hesmes pon. Marketing  ...


Nan hado kacaknye pung...

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 10:24 PM GMT+8 , Processed in 0.170913 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top