CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dok Tanya Kenapa Tak Jual Mahal Sebab Artis, Korang Nak Ke Che Ta Jual Inai RM29?

4-8-2022 09:54 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2291| Komen: 27

Description: Mahal bising, murah dipersoal. Ada sahajalah netizan ni!
Mahal bising, murah dipersoal. Ada sahajalah netizan ni!

Terbaru, pelakon dan usahawan Rozita Che Wan atau lebih mesra disapa Che Ta berkongsi di media sosialnya mengenai harga produk inai yang dijualnya.




Menurutnya, segelintir pihak mempersoalkan mengapa selebriti serba boleh ini tidak meletakkan harga yang mahal pada produk inai tersebut.

Che Ta menjelaskan dia tidak mahu meletakkan harga terlalu tinggi kerana mahu orang ramai gembira dapat memakai inai dengan harga mampu milik.


IG Che Ta

Melihat perkongsian Che Ta itu, rata-rata peminat selebriti ini memberi komen dengan mengatakan bahawa harga yang diletakkan pada produk inai keluarannya itu sangat mampu milik dan memohon agar tidak menaikkan harga.


IG Che Ta


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lasagna 4-8-2022 10:11 AM
dah elok lah tu rm15.. kang memahal korg memekak puleks. i love inai che ta. dah repeat pakai byk kali ni. done puji.
Quote lasagna 4-8-2022 10:11 AM
repeat post
Quote makadek 4-8-2022 10:15 AM
lasagna replied at 4-8-2022 10:11 AM
dah elok lah tu rm15.. kang memahal korg memekak puleks. i love inai che ta. dah repeat pakai byk ka ...

Diorg ckp inai cheta mahal banding ng jah
Sbb swkali pakai jer kalau jah byk kali guna bayk jari
Inai cheta luntur tak
Quote Purplehaz 4-8-2022 10:36 AM
Oklah tu Reasonable price..bukan murah..bukan mhl.
Inai jer pun...xde apa yg extravagant.
Quote reporter_kalut 4-8-2022 10:38 AM
Artist malaya je pown.. Bkn artist Hollywood.. Apa lah sgt..
Quote lasagna 4-8-2022 10:41 AM
Edited by lasagna at 4-8-2022 10:42 AM
makadek replied at 4-8-2022 10:15 AM
Diorg ckp inai cheta mahal banding ng jah
Sbb swkali pakai jer kalau jah byk kali guna bayk jari
...

inai jahlop kena bancuh bgai2 mak, iols jenis malas nk buat keje remeh ni infact harga jahlop rm35 kot ada delivery tambah lagi. so far iols pakai cheta ok jer, lepas buff elok jer dark maroon tu skali pakai, cantik and realistic laa merah tu compare kaler brown jahlop tu.

kalau nk lama, top up or buat la berapa layer nk buat. sebotol kecik tu iols 3 org guna dan dah top up berkali-kali dgn satu botol rsenya dah 2 bulan. jahlop skali guna abes dh sbb dia jenis bancuh. kaler inai cheta bila dah abes, kaler oren tu serupa macam inai daun kaler oren2 gituuuu. kata inai, mmg ler lunturrrrr.

jahlop tak tau camne lah, iols kena tgu bdk opis ni try test jahlop pya yg kononnya kena ikot step, kalau dak derhaka.. aiyooooooo. inai jer kot.
Quote I.K.A888990 4-8-2022 11:55 AM
xtau plak inai ni penting dlm hidup manusia
Quote SherryZass 4-8-2022 02:33 PM
Yang pakai dress gold tu macam sama jah dengan jahlop tapi cheta versi ikut body, jahlop gelebeh
Quote KBW2 4-8-2022 02:37 PM
makadek replied at 4-8-2022 10:15 AM
Diorg ckp inai cheta mahal banding ng jah
Sbb swkali pakai jer kalau jah byk kali guna bayk jari
...

huh??????
Quote immaryjane 4-8-2022 02:39 PM
165D7648-12A1-4C40-A2DB-0B818C613B8A.png

Makin ke segmen, hajah lopak buat hal ape hari ni
Quote Cokoro 4-8-2022 02:39 PM
Che ta mmg milking the situation eh nanti kang ada yg sentap. Tp ngn che ta tak berani la kut
Quote Serimolek 4-8-2022 02:41 PM
Cokoro replied at 4-8-2022 02:39 PM
Che ta mmg milking the situation eh  nanti kang ada yg sentap. Tp ngn che ta tak berani la kut

Mulut dia sgt bising riuh
Quote Serimolek 4-8-2022 02:41 PM
immaryjane replied at 4-8-2022 02:39 PM
Makin ke segmen, hajah lopak buat hal ape hari ni

Susu pn diorg sendiri jual masuk 7e tak belajar btl
Quote lasagna 4-8-2022 03:04 PM
immaryjane replied at 4-8-2022 02:39 PM
Makin ke segmen, hajah lopak buat hal ape hari ni

lorrrr dah kenapa ni? iols tak bape paham agen2 yg jual produk jahlop ni. dan apa janji2 manis dia pada agen sbrnya?
Quote immaryjane 4-8-2022 03:13 PM
lasagna replied at 4-8-2022 03:04 PM
lorrrr dah kenapa ni? iols tak bape paham agen2 yg jual produk jahlop ni. dan apa janji2 manis dia ...

Kalau HQ pun jual kt shopee, sape lg nk beli dkt agent yg beribu2 ni.
Double untung HQ tu kaut, duit agent dia kaut, kt shopee pun dia kaut
Klu bg plihan, i mmg beli kt shopee je. Maleh nk mencari agent2 ni.
Quote immaryjane 4-8-2022 03:15 PM
Serimolek replied at 4-8-2022 02:41 PM
Susu pn diorg sendiri jual masuk 7e tak belajar btl

Laki bini tamak gtu lerrr. Cer belajar dr nabila tu mcm mne nk urus bsnes. Tp dh dgn family pn buat gduh susah ler
Quote reporter_kalut 4-8-2022 03:20 PM
immaryjane replied at 4-8-2022 03:13 PM
Kalau HQ pun jual kt shopee, sape lg nk beli dkt agent yg beribu2 ni.
Double untung HQ tu kaut, du ...

Biz strategy jahlop
Quote lasagna 4-8-2022 03:59 PM
immaryjane replied at 4-8-2022 03:13 PM
Kalau HQ pun jual kt shopee, sape lg nk beli dkt agent yg beribu2 ni.
Double untung HQ tu kaut, du ...

ohhh gitu ke citenya.. jah kalau tak kontroversi bukan dia lah.. abes satu produk abes lah, pastu kuar produk lain.
Quote Minami2013 4-8-2022 04:12 PM
Beli je inai rambut kat mydin yg berapa puluh sen je (dulu la.. skrg tak tau) sepeket tu. Pas tu pakai je la kat jari. Pilih lah nk warna ape

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 06:08 PM GMT+8 , Processed in 0.072686 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top