CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Alasan Nak Siapkan Assignment- Gadis Kantoi Curang Dalam Live Bola, Siap Duduk Atas Riba Lelaki

3-8-2022 11:51 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1449| Komen: 9

Description: Tular kisah seorang pemuda disakiti apabila teman wanita curang dibelakangnya.
Tular kisah seorang pemuda disakiti apabila teman wanita curang dibelakangnya.

Semuanya bermula apabila seorang pemuda dikenali sebagai Ferdinand mendakwa bahawa dia ternampak teman wanitanya bersama lelaki lain di stadium tersebut selepas menonton live streaming perlawanan bola sepak di antara pasukan Persik Kendiri dan Bhayangkara FC yang dikongsikan oleh Alexs Hermawan di TikTok.


Apa yang lebih menyakitkan hati apabila perempuan terbabit yang memakai baju berwarna putih dilihat duduk di atas riba seorang lelaki sambil bermesra-mesraan.




Setelah ‘kantoi’, lelaki berkenaan bertindak memuat naik ucapan terima kasih kepada beberapa page di Facebook kerana telah merakam aksi perlawanan tersebut. 


Tambahnya kekasihnya itu ada meminta izin untuk keluar, namun alasannya hanya untuk menyelesaikan tugasan kuliah.

"Terima kasih Persik dan Vidiocom. Disebabkan perlawanan tadi, saya dapat tahu yang teman wanita saya tengok bola dengan lelaki yang saya tak kenal. Kononnya bagi alasan ada tugasan universiti. Mereka berdua tertangkap di kamera antara minit ke 70. Terima kasih."



Di ruangan komen, rata-rata netizen memberi kata-kata semangat kepada lelaki berkenaan. 

Malah, ada juga di antara mereka yang tidak berpuas hati terhadap gadis terbabit kerana curang dan akhirnya kantoi di khalayak ramai. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 3-8-2022 12:39 PM
fernand ke ferfinand...
Quote Artemesiaa 3-8-2022 05:19 PM
Zaman phone ditangan kalau buat hal cepat je kantoi
Quote lattehazelnut 3-8-2022 06:34 PM
Birahnye kau dik..
Yang penting tutup aurat..
Quote anony-mous 4-8-2022 02:50 AM
Tu lah lain kali pakai mask
Quote eyansss 4-8-2022 12:26 PM
haiyooo...  ni bukan duduk atas riba la...  ni duduk di celah kelengkang...
Quote Zaien 5-8-2022 11:56 AM
kt public gitu duduk celah kangkang ahhahaha
klau kt tmpt trtutup???
Quote black_handbag 5-8-2022 03:11 PM
gile apa birah ni dok celah kengkang tu. muka laki pon ya aulah. padahal luas lagi space sebelah perempuan tu untuk duduk elok2. yg ko gi duduk celah kangkang jantan tu nape dik?
Quote felinecat 5-8-2022 10:09 PM
xde plak nak tulis berita caprut.hahah...bu the way dna friska memang hanya menggunakan cekpit untung kelangsungan hidup, gitulah
Quote pocongkiutss 6-8-2022 09:39 AM
Miang..baik la cabut dr pasangan gini

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 02:13 PM GMT+8 , Processed in 0.101077 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top