CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Amber Heard Dakwa Johnny Depp Mati Pucuk

2-8-2022 05:07 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2085| Komen: 26

Description: Pelakon Johnny Depp mengalami masalah mati pucuk yang membawa kepada perlakuan keganasan seksual terhadap bekas isterinya, Amber Heard, demikian menurut peguam aktres berkenaan seperti laporan po ...
Pelakon Johnny Depp mengalami masalah mati pucuk  yang  membawa kepada perlakuan keganasan seksual terhadap bekas isterinya, Amber Heard,  demikian menurut  peguam aktres berkenaan seperti laporan  portal berita MailOnline.


“Meskipun Depp enggan mendedahkan masalah yang dihadapinya itu, keadaan tersebut adalah relevan kepada tindakan keganasan seksual yang dilakukannya.

“Ini  termasuk sikap panas baran dan menggunakan botol terhadap Heard,” demikian menurut dokumen pada 28 Mac lalu itu yang diperoleh semalam.

Foto: via Kosmo

Menurut peguam Heard, keadaan kesihatan Depp menjadi faktor kepada sikap ganas  terhadap isterinya.


Heard mendakwa, ketika mengambil ubat  bagi mengatasi masalah mati pucuk, kesukaran yang dialami Depp ketika melakukan hubungan seks  menyebabkan dia menjadi seorang pemarah dan melepaskan kemarahan itu terhadap isterinya.

“Saya mengganggapnya sebagai hubungan seks ketika marah. Dia bertindak ganas terhadap saya selama beberapa kali dan melakukan hubungan seks dalam keadaan marah,” kata Heard.

Bintang Aquaman itu turut menambah, bekas suaminya itu kerap  menghabiskan lebih banyak masa untuk minum arak bersama rakan-rakan  dan pulang ke rumah dalam keadaan mabuk,  menjadikannya bertindak ganas.

Depp menafikan semua tuduhan Heard termasuk serangan seksual sepanjang proses perbicaraan kes saman mereka yang berakhir Jun lalu.

Heard telah diarah  oleh mahkamah untuk membayar ganti rugi berjumlah AS$10.35 juta (RM46.1 juta) selepas juri mendapati dia memfitnah Depp menerusi satu kenyataan dalam akhbar Washington Post yang diterbitkan pada 2018. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote azurro 2-8-2022 07:16 PM
Hanya Allah yang maha mengetahui siapa yang salah dn siapa yg brckap benar..
Quote Samerosie 2-8-2022 07:34 PM
Dia turned off je tengok muka kau tiap kali nak berjimak.
Quote annehuda 2-8-2022 07:56 PM
Bukan didakwa,memang dia ada kes mati pucuk pun. Baru2 ni ada fans johnny depp ni kumpul duit beli dokumen yg jd ni cuba sorok dari mahkamah,tu yg terkeluar kes JD ni mati pucuk

Screenshot_2022-08-02-14-03-33-03_e3262feaf4551cb63bbc5d82a1734c9b.jpg
Quote annehuda 2-8-2022 07:58 PM
Edited by annehuda at 2-8-2022 08:01 PM

https://mobile.twitter.com/cocainecross/status/1553506807766663169?s=20&t=m7WGjGswofElVZdGaa7Tfg

Aku tak reti tepek twit tp nampak tak?
Quote annehuda 2-8-2022 08:03 PM
FY8qr4VUsAE9ESo.jpg

Cubaan JD nak rogol ex-wife die pakai botol sbb anu takleh nak tegak,bukan anu dalam botol ye
Quote alesandra 2-8-2022 09:51 PM
annehuda replied at 2-8-2022 07:56 PM
Bukan didakwa,memang dia ada kes mati pucuk pun. Baru2 ni ada fans johnny depp ni kumpul duit beli d ...

doktor mana yg sahkan dia ada mati pucuk?so itu masih dakwaan dari pihak amber.....
Quote annehuda 2-8-2022 11:04 PM
alesandra replied at 2-8-2022 09:51 PM
doktor mana yg sahkan dia ada mati pucuk?so itu masih dakwaan dari pihak amber.....

Kalau uols baca thread tu,JD ni amek ubat Cialis,tu ubat mati pucuk. Sekali dengan ubat herpes. AH nak bawak medical history si JD ni sbg bukti yg JD ni kemungkinan sbb masalah atas katil tu yg buat JD ni tak puas hati dan abusive toward AH. Tapi meols caya jah kalau JD ni mati pucuk,sbb lifestyle heols dan heols pun jenis tak jaga badan mcm Tom Cruise and Keanu Reeves. Nicholas Cage pun baya-baya JD ni helok jah dpt anak lagi tahun ni.apepun meols rasa cam karma plak sbb satu dunia sokong JD kalau ikutkan,tapi sbb deppford wives ni nak jugak trash AH tu nah terkeluar terus kisah JD mati pucuk lol
Quote alesandra 2-8-2022 11:17 PM
annehuda replied at 2-8-2022 11:04 PM
Kalau uols baca thread tu,JD ni amek ubat Cialis,tu ubat mati pucuk. Sekali dengan ubat herpes. AH ...

nicholas cage ada drinking problem jugak sampai kena halau.jgn la letak dia sebaris dgn tom cruise.again....jd amik ubat itu ini buktinya apa?apa yg membezakan dgn dakwaan menipu  dia sblm2 ni.takde masalah nak percaya  sbb johhny mmg ada addiction.cuma track record amber ni pun susah nak percaya. bayar jelaaa saman tu noks........takpun move on
Quote ayukpingu 3-8-2022 08:21 AM
alesandra replied at 2-8-2022 03:17 PM
nicholas cage ada drinking problem jugak sampai kena halau.jgn la letak dia sebaris dgn tom cruise ...

perempuan gila isim macam AH memang payah nak move on nok...
ada aje idea nak ngelak dari membayor...
lepas ni ada la tu idea2 nak kenakan JD lagi
Quote Cpkay 3-8-2022 11:55 AM
nampak gaya lifestyle JD mmg ada menjurus untuk mati pucuk.. i percaya
Quote KamikuP 3-8-2022 12:28 PM
JD mmg takde anak ke sebelem ni cuolls?
Quote alesandra 3-8-2022 12:40 PM
ayukpingu replied at 3-8-2022 08:21 AM
perempuan gila isim macam AH memang payah nak move on nok...
ada aje idea nak ngelak dari membayor ...

smear campaign ni berterusan nampaknya.bukan susah nak percaya.. cuma berbelit mcm ular.apa yg aku paham  dan baca pre trial document  tu sebnarnya lawyers masing2 dah argue.kalo solid sgt allegation betina  tu kenapa tak bawak kt trial?satu lagi... ellen barkin tu menyalak lagi.dah jadi witness pun tetap  nan hadoo. alang2 buang duit buat campaign yg bukan free tu baik bayar jela saman ....
Quote alesandra 3-8-2022 12:43 PM
KamikuP replied at 3-8-2022 12:28 PM
JD mmg takde anak ke sebelem ni cuolls?

ada dua...lily rose ,jack.yg lily rose tu nanti ada keluar tv series berlakon dgn the weeknd.
Quote KamikuP 3-8-2022 02:50 PM
alesandra replied at 3-8-2022 04:43 AM
ada dua...lily rose ,jack.yg lily rose tu nanti ada keluar tv series berlakon dgn the weeknd.

OO ye ke tq cuolls.. maknanya Amber Turd le yg mandul ye dak?
Quote _blackbird 3-8-2022 03:08 PM
annehuda replied at 2-8-2022 03:04 PM
Kalau uols baca thread tu,JD ni amek ubat Cialis,tu ubat mati pucuk. Sekali dengan ubat herpes. AH ...

meol rasa jd ambil cialis tu utk keep up dengan sexual desire AH. yelah org tua dpt bini muda mmg confirm makan ubat kuat hihihi bukan sebab mati pucuk. seround dah lemah terus nak tidur, kena tunggu lagi at least 3-4 hari baru dpt seround lagi mesti amber kuciwa sampai bam jd terpaksa makan ubat kuat utk happy kan his lady yg 23thn lebih muda
Quote annehuda 3-8-2022 03:13 PM
_blackbird replied at 3-8-2022 03:08 PM
meol rasa jd ambil cialis tu utk keep up dengan sexual desire AH. yelah org tua dpt bini muda mmg  ...

yelah dah JD pun tua bangka tak sedar diri kawen ngan orang muda mcm AH. what do you expect nak main dengan jari je ke?  beza cialis and viagra ni meols baca cialis kene pakai prescription, viagra takyah. kalau dah prescription tu mmg ada surat doktor la tu yg si JD ni dh mati pucuk
Quote annehuda 3-8-2022 03:21 PM
alesandra replied at 2-8-2022 11:17 PM
nicholas cage ada drinking problem jugak sampai kena halau.jgn la letak dia sebaris dgn tom cruise ...

kenapa tak leh letak sebaris diorang ni sebaya kot. lglah JD ni bestfren ngan Keanu Reeves, cuma lepas River Phoenix meninggal depan kelab malam milik JD ni KR jadi spiritual skit tapi JD plak menjadik2.  dalam kes ni i rasa dua-dua sama jah, dua-dua pun menipu gak, JD pun ada tipu gak smpi 80 kali ke. mmg sekufu la diorg ni.  dua-dua mmg tak suci pun.  anak JD pun taknak side bapak dia ni kan pulak kita orang luar.  
Quote annehuda 3-8-2022 03:24 PM
KamikuP replied at 3-8-2022 02:50 PM
OO ye ke tq cuolls.. maknanya Amber Turd le yg mandul ye dak?

AH tu tak mandul pun, dia cuma berisiko tinggi untuk mengandung. tapi dia biologically masih lagi bleh mengeluarkan ovum.  kalau org melayu kata rahim tak lekat la.  AH dah memang ada anak pun tapi pakai ibu tumpang. tapi bukan anak JD ye sbb lahir tahun lepas
Quote tompie 3-8-2022 03:37 PM
Tak pelik pun.. minum kuat, amik dadah bagai..
Aku percaya si JD ni pun perangai hansuang. tapi si amber turd tu lagi 'turdy' .
si JD ni mcm lesser evil kot hahahah
kita tengok life superstar ni mcm best, tapi aku rase lagi teruk dari kita yang marhaen ni...

Lihat semua komen(26)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:57 AM GMT+8 , Processed in 2.011019 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top