CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Lady Gaga Didakwa Amal Ilmu Hitam

1-8-2022 01:48 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 2725| Komen: 44|Original author: Tatod

Description: Penyanyi yang terkenal dengan lagu Bad Romance, Lady Gaga dituduh mengamalkan ilmu hitam selepas berlaku insiden ketika dia menjayakan konsert Chromatica Ball World Tour di Jerman, baru-baru ini.Dalam ...

Penyanyi yang terkenal dengan lagu Bad Romance, Lady Gaga dituduh mengamalkan ilmu hitam selepas berlaku insiden ketika dia menjayakan konsert Chromatica Ball World Tour di Jerman, baru-baru ini.

Dalam kejadian itu, Gaga sedang beraksi di atas pentas apabila seorang penonton tiba-tiba membaling objek yang tidak diketahui ke arah penyanyi berkenaan.

Bagaimanapun, objek berkenaan dibaling tiba-tiba jatuh ketika belum sempat mengenai Gaga yang sedang menari di atas pentas. Kejadian tersebut sempat dirakamn penonton sebelum tular.



Gara-gara insiden berkenaan, khabar angin mulai tular mendakwa penyanyi itu mengamalkan ilmu hitam bagi melindungi dirinya.

Namun, ramai peminat yang tidak percaya dengan perkara tersebut dan menganggap objek berkenaan jatuh ditiup angin. -CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 1-8-2022 03:33 PM
baru tau ke sheollss ahli aluminiummmm???
Quote margo20 1-8-2022 04:05 PM
Hidung dia kalau tenung lama lama mcm senget sebelah
Quote gideoncross 1-8-2022 04:37 PM
margo20 replied at 1-8-2022 04:05 PM
Hidung dia kalau tenung lama lama mcm senget sebelah

Bru prasan psl ni, mcm sblh knan bsar sikit.
Quote gideoncross 1-8-2022 04:38 PM
mamajawie replied at 1-8-2022 03:33 PM
baru tau ke sheollss ahli aluminiummmm???

The Weeknd pun aiol syak dh jdi ahli Yilluminati, sbb tiba2 jdi famous kebabom, sma mcm BTS. Justin Bieber & Katy Perry plak dh quit, sbb tu dh sendu blik.
Quote mamajawie 1-8-2022 05:19 PM
gideoncross replied at 1-8-2022 04:38 PM
The Weeknd pun aiol syak dh jdi ahli Yilluminati, sbb tiba2 jdi famous kebabom, sma mcm BTS. Justi ...

slalu kalu retis sendu balik ni konfem la mandrem da x kuat..agitchuuu

Quote ina_na 1-8-2022 05:49 PM
gideoncross replied at 1-8-2022 04:38 PM
The Weeknd pun aiol syak dh jdi ahli Yilluminati, sbb tiba2 jdi famous kebabom, sma mcm BTS. Justi ...

Nsb baik sendu..kalo kn bunuh mcm mn..dgr2 dah join geng tu x leh tarik diri..kalo tarik diri kn bunuh..x tau la btl ke x..sbb dgr2 je
Quote hyie 1-8-2022 05:54 PM
gideoncross replied at 1-8-2022 04:38 PM
The Weeknd pun aiol syak dh jdi ahli Yilluminati, sbb tiba2 jdi famous kebabom, sma mcm BTS. Justi ...

boleh quit kah? dia ala2 one-way ticket gituh kan. Lihatlah apa jadi kat acik Britney dan MJ.
Quote Mary_jane 1-8-2022 06:10 PM
Ini video yang dikata itu.
[twitter]https://twitter.com/noah3020/status/1549113972003061760?s=20&t=Gp1XrSI0wJaPgnee2ciWxg[/twitter]

Quote Mary_jane 1-8-2022 06:18 PM
Tapi soksek2 kata ada benda built-in on the stage serupa apa mamat ni describe. Ilmu hitam tersenyum sinis.  
[twitter]https://twitter.com/abigguitar/status/1551087521605484546?s=20&t=X34waZmFcCv-wR_oo2o4aQ[/twitter]


Quote uori 1-8-2022 10:18 PM
sekarang dia dah normal sikit.
time aku minat dia dedulu, astaga
Quote Adrif 2-8-2022 12:51 AM
uori replied at 1-8-2022 10:18 PM
sekarang dia dah normal sikit.
time aku minat dia dedulu, astaga

terpaksa tukar imej, clash dengan Didi Alias kekdahnya  
Quote Adrif 2-8-2022 12:51 AM
uori replied at 1-8-2022 10:18 PM
sekarang dia dah normal sikit.
time aku minat dia dedulu, astaga

terpaksa tukar imej, clash dengan Didi Alias kekdahnya  
Quote Racurve 2-8-2022 01:55 AM
Quote Racurve 2-8-2022 01:55 AM
Quote Racurve 2-8-2022 01:55 AM
Quote Racurve 2-8-2022 01:55 AM
Quote Racurve 2-8-2022 01:56 AM
Quote Racurve 2-8-2022 01:56 AM
Quote Racurve 2-8-2022 01:56 AM

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:31 AM GMT+8 , Processed in 0.087687 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top