CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Suami Saya Penagih , Gila Seks & Kaki Pukul! - Tauke Jamu

11-8-2015 04:01 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 67875| Komen: 307

Description: Langit tidak selalunya cerah. Itulah ungkapan paling sesuai buat Hanni Borhan yang memilki paras rupa yang agak cantik ini. Hanni merupakan seorang tauke jamu dan mungkin kurang dikenali ....

Oleh : Dean BZ

Sumber foto : mynewshub


Langit tidak selalunya cerah. Itulah ungkapan paling sesuai buat Hanni Borhan yang memilki paras rupa yang agak cantik ini. Hanni merupakan seorang tauke jamu dan mungkin kurang dikenali seperti tauke-tauke jamu yang selalu keluar dikaca televisyen.

Namun, menurut perkongsian oleh mynewshub, difahamkan wanita ini pernah menjadi sebutan ramai kerana perkongsian tips di laman sosial tentang kejayaannya meraih pendapatan lumayan hasil berniaga. Hanni juga tak lokek ilmu dan sering berkongsi cara-cara menguruskan wang serta persediaan berhadapan dengan hutang.

Sumber foto : mynewshub

Kisah mengejutkan ini bermula apabila Hanni berkongsi kisah rumah tangga di Facebook miliknya. Agak sukar membayangkan wanita berduit dan secantik ini rupanya mempunyai kisah sedih kerana memiliki suami yang kaki pukul, kuat seks dan merupakan seorang penagih dadah.

Melalui perkongsian Hanni ini, jelas dia sangat kesal kerana suaminya sanggup hadir dalam hidupnya semata-mata inginkan duit dan memuaskan nafsu seks sahaja. Bukan kerana cinta.

Hanni turut menceritakan tentang tabiat suaminya yang menggunakan seks sebagai medium untuk membuatkannya terus bersabar walaupun dipukul.



Turut diceritakan bahawa suaminya juga sering mengikis wangnya untuk membeli bekalan dadah dan Hanni sering menjadi mangsa pukul. Dia turut mengakui tindakannya menerima "keganasan" suaminya selama ini kerana telah terkena "mandrem" atau "guna-guna" oleh suaminya.

Hani turut mengingatkan wanita-wanita lain agar menjauhi suaminya.

“Tujuan post ini untuk wanita-wanita tempat suami saya having sex dan berlindung melarikan diri. Jika suami saya mendekati anda wanita. Percayalah… anda pasti akan disakiti jika saya stopkan duit.

“Ini bukan buka pekung, tapi minta tolong. Tolong jangan bersubahat menganiaya saya.”

Semoga perkongsian oleh Hanni ini membuka mata pembaca wanita yang senasib dengannya agar tidak mendiamkan diri dan berani tampil bersuara bila dianiaya sepertinya. - CARI Infonet.


14

Bagus
19

Marah
17

Terkejut
14

Sedih
9

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (79 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jofizo 10-8-2015 01:49 PM
dah lawa camnih mmg la nk hari2.....
Quote GhostWalking 10-8-2015 01:50 PM
pengawas harap makyong ni pendedahan tuan punya badan sendiri untuk pengajaran di luar sana
Quote exclusive_vvip 10-8-2015 01:54 PM
GhostWalking replied at 10-8-2015 01:50 PM
pengawas harap makyong ni pendedahan tuan punya badan sendiri untuk pengajaran di luar sana

ayat apa ni? x sampai maksud
Quote TuntungReturn 10-8-2015 01:54 PM
semua bnde nk masuk fb.bkn  ade kpentingan umum pun... setakat gadoh laki bini, berlmabk lgik pompuan dlm dunia ade masalah cm ni. ..
Quote Modngengade 10-8-2015 01:56 PM
lawa ker?  akak tgk biasa2 jer..motip kaburkan muka suami?  nk jugak tgk mat pet ni
Quote GhostWalking 10-8-2015 01:58 PM

ayat untuk @axl_bach
Quote tightcherry 10-8-2015 02:00 PM
Suami tak kenang dek untung..tinggalkan je
Quote ad_hoc79 10-8-2015 02:03 PM
skerinye suami taik dadah
Quote mommymonster82 10-8-2015 02:09 PM
Kalu kahwin ngan penagih mmg dapat pakej lengkap penyakit bipolar... emosi tak stabil.... tu jer awak..bezanya ngan org sakit mental dia betul2 sakit bukan pilihan dia..tapi penagih ni sendiri pilih nak jadi mental..nauzubillah
Quote mommymonster82 10-8-2015 02:11 PM
jofizo replied at 10-8-2015 01:49 PM
dah lawa camnih mmg la nk hari2.....


Kalu dah mat pet tu kalu xdapat pompuan kambing pakai skirt pon boleh dik....bukan sbb lawa..
Quote idadzira 10-8-2015 02:17 PM
lagi mau tunggu suami mcm tu .......
Quote leylapple 10-8-2015 02:18 PM
i tertarik dgn perenggan mcm nie

kekerapan sex sehari 3 ke 4 kali itu bukan tanda keghairahan cinta dalam hati.


penagih dadah bukan setakat ketagihan dadah ajer ker? siap ketagihan seks?

no wonder la sampai bebudak pun ada kena rogol...
Quote watie_na 10-8-2015 02:18 PM
shabu 0.5gm = RM200 boleh tahan 1 hari. yg lain sy tak tahu. mcm mana sy tahu. jantan kat rumah tu hisap shabu. ganja sekali ambil RM50. pun 1 hari je tahan.
Quote bellaa 10-8-2015 02:20 PM
sebelum nikah dah tahu suami mat pet ke apa
Quote seri_mawr 10-8-2015 02:27 PM
tinggalkan aja laki ruper itu...

apakah ko hdap sangat nak menegesek dgn beliau...aku rasa takkot....

laki tak guna tu jgn harap dia berubah n padamasa yg sama diri jadi mangsa...abaikan lelaki tak guna ni..
Quote axl_bach 10-8-2015 02:29 PM
TuntungReturn replied at 10-8-2015 01:54 PM
semua bnde nk masuk fb.bkn  ade kpentingan umum pun... setakat gadoh laki bini, berlm ...

dia nak masuk FB personal utk dishare dgn org lain xder hal hak dia....tp si bodoh TT celka lehnat pegi sibuk buka tred kat CI kejadahan apalah....layan dgn mak ayah dan share dgn pocit mocit dlm wasap group family terdekat dah ler citer dlm kain org kalo pun bizibodi.........

@Muntz @spiderman80

Quote kucen_miang 10-8-2015 02:45 PM
dato' sri hanni borhan ni ka?




Quote GhostWalking 10-8-2015 02:51 PM
axl_bach replied at 10-8-2015 06:29 AM
dia nak masuk FB personal utk dishare dgn org lain xder hal hak dia....tp si bodoh TT celka lehnat ...

abis forumer cari bukan "orang" lain ke
Quote trewqwert 10-8-2015 02:52 PM
Edited by trewqwert at 10-8-2015 03:09 PM

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=889632&mobile=no
Teringat topik aku nih


Lihat semua komen(307)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.087564 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top