CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pak Ustaz Tak Tukar Baju, Tak Tidur,"-Neelofa Puji Suami Terlampau Kerja Keras, Pukul 5 Pagi Pun Masih Di Kilang

6-7-2022 12:18 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 58280| Komen: 1114|Original author: Saiful

Description: Kembali lagi dalam rancangan Neelofa dan suami, Haris Ismail buat apa hari ini.
Kembali lagi dalam rancangan Neelofa dan suami, Haris Ismail buat apa hari ini.

Kali ini Neelofa memuji-muji suami tercinta kerana berusaha keras dalam memastikan bisnes mereka berjalan lancar.


Foto: IG

Kongsi Neelofa, dah masuk hari kesebelas Haris kerja dari pagi sampai lewat pagi.

“Ni masuk hari ke 11, suami kerja dari pagi sampai lewat pagi, biasa 3 atau 4 pagi baru balik. Hari ni call cakap balik lepas ni, masih di kilang production settlekan macam-macam isu.

“Inilah bab perniagaan yang orang tak nampak, yang orang nampak selalunya end result je, part senang & best je. Kami berniaga bersama dan alhamdulillah saya lebih banyak work form home sambil menjaga anak.



Foto: via Media Hiburan

Neelofa juga mengucapkan terima kasih atas pengorbanan dan komitmen Haris.

“Untuk suami tersayang, terima kasih sebab banyak mainkan peranan dalam bab production. You sentiasa buat more than 100% untuk solve any issue, takde yang impossible to you. Semoga Allah berkati setiap usaha you and kita semua.

“Berkati setiap ringgit yang kita peroleh, sentiasa rasa cukup dan bahagia dengan rezeki Allah."

Foto: via Media Hiburan


Neelofa turut memuat naik tangkap layar rekod panggilan bersama pasukannya demi memastikan segalanya berjalanan lancar untuk produk terbaru mereka.

Di Insta Story juga Neelofa memaklumkan Haris tak tidur dan tak salin baju.

"Pak ustad tu baju pagi semalam, tak tidur tak salin baju lagi."



Untung Neelofa dapat suami lengkap pakej macam Haris. Tak gitu? -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Fazzbulous 6-7-2022 12:21 PM
bertubi2 ya berita dr idolat stinger..punya la nk overshadow MK..hahahahahaha...
Quote pyaarAmor 6-7-2022 12:21 PM
Sepol ni nganjing forumer ke
Quote mizruncing 6-7-2022 12:23 PM
mampu senyum sinis jahhhh
Quote _blackbird 6-7-2022 12:25 PM
membersihkan diri & pakai pakaian baru tu sunah nabi. aik camano pak setat pengamal sunah tak patuh basic sunah 101 ni. amboiii seharian tak mandi tak tukar baju
Quote awex^returns 6-7-2022 12:26 PM
amboi business inai besar²an sampai kul 5 tak balik
ke gi jual bebird lopak
ko jangan macam²
ko ingat inai ko makanan ruji ke satu Malaysia beli
gebang besar sangat ko ni
seteru cerita laki shooting MK sampai 3-4 pagi
ko pon nak mencapub
eh podaaaahhh laaa
Quote SherryZass 6-7-2022 12:27 PM
Kembali lagi dalam rancangan Neelofa dan suami, Haris Ismail buat apa hari ini.

kau baca kan komen-komen kat sini sepol Ya, memang hari-hari ada slot utk episod jahlop sekeluarga kat forum ni
Quote awex^returns 6-7-2022 12:29 PM
btw kesian jahpamtek
sekarang story pon taip panjang lebar nak sampaikan cerita
dah level founder timbang kilo
semata² nak menunjuk laki tersayang sangat gi keje nak beli beras walhal mamatut yang beli
ha ha ha
Quote awex^returns 6-7-2022 12:30 PM
_blackbird replied at 6-7-2022 12:25 PM
membersihkan diri & pakai pakaian baru tu sunah nabi. aik camano pak setat pengamal sunah tak patuh  ...

jah bukan saja gundu dan kepam sejak kawen puyu
dia makin lembam macam yinna naim
pastu mula update cerita dongeng
ni lah akibat dapat laki terpaling
kesian jah jadi tak betul
ha ha ha
Quote emera 6-7-2022 12:34 PM
Pak ustad.. pak ustad… hoi!!! Laki kau bukan ustad laaa… perasan!!
Quote videcloset 6-7-2022 12:36 PM
why so pengotor? kalau zuhud tawaduk bagai. kebersihan tu essential kot?
Quote epal21 6-7-2022 12:40 PM
Teaching file & lecture slides dah siapkan ke, pensyarah kanan kolej shop lot? Senyap je.
Quote KBW2 6-7-2022 12:44 PM
Bersungguh mengupkan toklaki sundri.
Quote KBW2 6-7-2022 12:48 PM
Ko nak aku percaya ko handle raw material segala? HAHAHAHAHAHA

Quote she 6-7-2022 12:52 PM
Ustad? Euwwwwwww
Tauliah dari mana?
Quote SonicSiLandak 6-7-2022 12:53 PM
kerja kilang sekarang??

susah cari kerja sekarang ya??

Quote makadek 6-7-2022 12:53 PM
Masa bila pa usretard kau g ngajar jah
Dah bungkos ke kolej shoplot tu
Quote kartieka 6-7-2022 12:54 PM
coooppp...mmg dia skang berbahasa melayu ke di media social dia...iols tya sbb iols x polw tp seingat iols la, dedulu kemain omputeh je...
Quote makadek 6-7-2022 12:55 PM
Jual inai pn sampey berkilang bagey
Sian jah up jugak tok laki shendu di aidil adha
Quote TODS 6-7-2022 12:55 PM
emera replied at 6-7-2022 12:34 PM
Pak ustad.. pak ustad… hoi!!! Laki kau bukan ustad laaa… perasan!!


Hahahaha khennnn....dok ratib setad2...annoyinggg siot

Lihat semua komen(1114)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.069690 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top