CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ini Jawab Pemilik Kedai Emas, Tempat Syamsul & Kazar Seronok Pilih Barang Kemas

6-7-2022 08:50 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6751| Komen: 43|Original author: LilRose

Description: Bagai tidak berpenghujung, ada saja isu sensasi membabitkan rumah tangga pengarah dan pelakon Syamsul Yusof dengan isterinya, Puteri Sarah.
Bagai tidak berpenghujung, ada saja isu sensasi membabitkan rumah tangga pengarah dan pelakon Syamsul Yusof dengan isterinya, Puteri Sarah.




Terbaru, tular video Syamsul bersama pelakon veteran, Kazar di sebuah kedai emas yang  memicu pelbagai reaksi netizen lebih-lebih lagi selepas Puteri Sarah menfailkan saman ke atas Ira Kazar yang didakwa menjadi pengganggu hubungan rumah tangganya.


Kredit foto: IG & Tangkap layar di TikTok

Ekoran itu, mStar cuba mendapatkan reaksi pemilik kedai emas di Ipoh, Perak di mana lokasi rakaman berlaku, namun gagal.

Wanita dikenali sebagai Rozita yang dipercayai pemilik kedai emas berkenaan enggan mengulas lanjut mengenai rakaman tular itu.

Sementara itu, salah seorang kakitangannya dikenali sebagai Ruzaimi memaklumkan Rozita sedia maklum mengenai kehadiran sekumpulan kru produksi ke premis berkenaan untuk melakukan sesi penggambaran.


Kredit video: TikTok

"Namun harap maaf beliau tidak mahu mengulas mengenai video terbabit," katanya ketika dihubungi mStar, semalam.

Malah, Ruzaimi sendiri tidak mengetahui apa tujuan babak itu dirakam, sama ada gimik pemasaran atau sebaliknya.

"Maaf saya tidak tahu mengenai perkara itu. Saya sendiri tiada di tempat kejadian ketika penggambaran dibuat," jawabnya.

Yeke gimik saja? - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote belutcute 6-7-2022 08:53 AM
aku pernah beli barang kemas kat kedai ni, kedai ni tak la besar sangat pun, tp ramai juga artis beli barang kemas kat kedai tu...hebat juga pemasaran diorg

Quote laksmanabentan 6-7-2022 08:53 AM
tetiba melakukan pengambaran ler pulekkkk...
ko sengaja nak viral kan kak...
sendu sgt ker perniagaaan ko tu...
tapi okay laa berusaha ler gak untuk marketing kann...
Quote awex^returns 6-7-2022 08:58 AM
aku tengok logo kedai emas ni sama ngan Empayar Reka yang Sol duk promo kat IG dia
kedai perabot ke apa
entah² Sol ada share kat kedai² tu
atas nama si bighah
pelaburan untuk masa depan si bighah

hahahah
jauh imaginasi aku
Quote epal_putih 6-7-2022 09:00 AM
Byk lg kut kedai mah lain..
Support yg lain.. huh
Quote Nenasketum 6-7-2022 09:09 AM
Jauh naw ko pegi nak shooting dabel meaning & malukan bini ko ek? Semoga satu femli druggie bewak ni musnahkan hidup ko & femli ko. Maka balik lah Usop Selam & femli tebor roti canai like the good old days.
Sabah Pilem tempat arwah pak aku kije satu bangunan dengan restoran Haslam di Jalan Pahang.
Quote slyfynx 6-7-2022 09:12 AM
Tajuk ini jawapan...
Pastu jawapan cliche yang kosong xde makna
Quote jijilaaa 6-7-2022 09:13 AM
bohong sngat owner tak tau diaorg nak dtg.. kalau dia tahu pun tak kan dia tak reti nak halang. benda kau nak bagi orang asing masuk bahagian emas kau..mesti diaorg akan g tau awal. tu si kaza tu duk kat side penjual kan.. tak kan harini datang, harini shoot, terus kau bagi dia masuk dalam section penjual tu... b o d o
Quote pembacagosip 6-7-2022 09:17 AM
owner kedai emas pun nak glam juga
Quote Pixie902 6-7-2022 09:26 AM
Elok la tuan kedai tak komen apa2 dan panjangkan cerita.
Kalau tak makin seronok la reputz mengapi2kan isu, tak gitu?
Quote Hoshhi 6-7-2022 09:40 AM
Edited by Hoshhi at 6-7-2022 09:41 AM

Kutipan MK apa cite? Lps vid kedai emas ni viral terus senyap psl kutipan MK. Dulu hari2 update brp juta kutipan
Quote Nenolen 6-7-2022 09:45 AM
Moh boikot Kedai Emas Rozita Medan Gopeng….kita beli ajer di Kedai Emas Sapura…tak pun kaka blk kg jer beli di Kedai Emas Anuar…
Quote TomyamPuteh 6-7-2022 09:45 AM
Kalau kedai emas Rozita tu mmg famous kt Ipoh ni. Manusia penuh manjang. Harga blh tahan nk dibandingkn dgn kedai lain. Design pun byk.
Quote mixed 6-7-2022 10:04 AM
Edited by mixed at 6-7-2022 11:25 AM

Bodoh ke senang2 bg org shooting kt tmpt ko.kedai ko bkn kedai runcit kedai emas kot.org bole rompak bodoh cam si birah juga
Quote SherryZass 6-7-2022 10:10 AM
Ini Jawab Pemilik Kedai Emas, Tempat Syamsul & Kazar Seronok Pilih Barang Kemas

Celah mana jawapannya lah TT oi??? Aku baca atas ke bawah, bawah ke atas, tak jumpa pun jawapan.
Yang ada pun,
"Namun harap maaf beliau tidak mahu mengulas mengenai video terbabit," katanya ketika dihubungi mStar, semalam.

Amende
Quote Fly_over 6-7-2022 10:13 AM
jijilaaa replied at 6-7-2022 09:13 AM
bohong sngat owner tak tau diaorg nak dtg.. kalau dia tahu pun tak kan dia tak reti nak halang. bend ...

kan chuols.. carutkan lagiiiii
Quote AshkieLa 6-7-2022 10:15 AM
halahh halahhh alasannn...
serupa menteri isap gam dunlop jugak.
takkan laa tak tahu. Kedai emas ko kot, bukan tandas awam.....

takut kena cancel dengan wanita2 negeri Perak leteww..... tiberr
Quote edoraixora 6-7-2022 11:18 AM
menipu sungguh cakap taktau pasal shooting
takkan staf engko sesuka hati bagi orang shooting dengan emas2 korang tuh
bagi alasan logik sikit boleh tak

kedai emas ni boleh pergi melingkup
bab2 curang ni, pompuan2 memang sensitif....kastemer korang ofcoz pompuan kannn
Quote cik_Sally 6-7-2022 11:21 AM
Tak payah cakap banyak...kau jawab dulu isu caption 'bapa mentua shamsul' tu
Quote tumpanglalu74 6-7-2022 11:22 AM
Ngaku je la emas ko tak selaku kedai rival ko si Safura tu.  Sebab tu ko suke wat gimik murah.  Tuan2 & puan2 usah la bodow lagi.  Aku boley bet Rozita ni memang Nek Ta.  Surpriseeee!!

Lihat semua komen(43)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.149417 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top