CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Shila Amzah Dituduh Gatal Nak Berlaki, "Relakslah, Jangan Tunjuk Sangat, Cuba Matang Sikit"

5-7-2022 05:38 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 1567| Komen: 7|Original author: Saiful

Description: Baru-baru ini melalui ruangan Insta Story, ada netizen yang berkata buruk kepada Shila Amzah.Kata individu terbabit, Shila dianggap tak sabar-sabar nak cari lelaki.Foto: IG“Alahai macam tak sabar san ...
Baru-baru ini melalui ruangan Insta Story, ada netizen yang berkata buruk kepada Shila Amzah.

Kata individu terbabit, Shila dianggap tak sabar-sabar nak cari lelaki.


Foto: IG

“Alahai macam tak sabar sangat nak cari laki ni.. Relaks lah, jangan tunjuk sangat.. Dari dulu sampai sekarang suka over kalau bab relationship.. Tunjuk matang sikit Shila. Malu lah macam gatal sangat.”


Foto: via Murai.my


Tidak berdiam diri, Shila jawab, “Aiyo haha what is this? Mana Sha pernah cakap benda ni, korang ni halusinasi benda lebih-lebih eh padahal Sha takde cakap pun. And, salah ke kalau nak happy happy kalau single sekali pun. Hidup jangan jadi pedengki, binasa diri.”



Tabahlah Shila, ibu tunggal selalu dituduh bukan-bukan. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nyoyoyenye 5-7-2022 05:40 PM
at least takde la macam si kemut cite pasal jantennn je manjang
Quote dudaberhias 5-7-2022 05:43 PM
comel anak dia... tapi shila ni rugi betul la heshe tergedik2 nak kahwin dulu...
padahal nama dia dah naik sangat2 dah masa tu dekat China...
salah satu perkahwinan yang iols pun tak expect masa dulu sebab terlampau cepat berlakunya...

atleast dapat tycoon kedai itik masin taiwan pun cukup lah... ni hujung2 dapat beruk salji mix je pun...
lepastu nama rumah pun share... eee rugi...
Quote miss_perfect 5-7-2022 05:47 PM
First time tau ada org alergik rambutan
Quote ashilalat 5-7-2022 05:55 PM
Janda birah gatal bijik1
Quote SherryZass 5-7-2022 05:59 PM
Err.. bukan dia ke bagi statement tak boleh nak single lelama tu?
Quote SonicSiLandak 5-7-2022 06:18 PM
dah dia berbijik khueeeeeeeeeeeeeeeeeeenzzzzzzzzst

Quote nakkomenjugak 5-7-2022 07:56 PM
Tersembur tehhhhh heeheheheh
sheol still femes lagi keee kat PRC??

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.073624 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top