CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Detik Magis Melahirkan Talita Love' - Raja Ilya Timang Baby Girl!

2-7-2022 03:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1983| Komen: 12

Description: Pelakon Raja Ilya yang selamat melahirkan bayi perempuan, Talita Love di sebuah pusat perubatan di Australia pada Jumaat menggambarkan ia bagai satu keajaiban.
Pelakon Raja Ilya  yang selamat melahirkan bayi perempuan, Talita Love di sebuah pusat perubatan di Australia pada Jumaat menggambarkan ia bagai satu keajaiban.




Ilya, 37, turut memberitahu dia bagaikan tidak percaya dirinya kini sudah bergelar ibu selepas tiga tahun mendirikan rumah tangga.

"Syukur bayi perempuan kami selamat dilahirkan. Saya merasai satu keajaiban, detik magis melahirkan Talita Love.



Foto: IG Talita

“Saya menangis menyambut kelahiran anak kami. Masih rasa terkejut bergelar ibu.

“Tidak sabar rasanya hendak balik Malaysia bersama bayi kami tahun hadapan,” ujarnya.



Foto: IG Talita

Dalam masa sama, Ilya turut membuka akaun Instagram untuk anaknya itu dengan nama akaun @talitalovegarrett.


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 2-7-2022 06:19 PM
tahniah... pinkish2 babynya... cumanya harap2 surut la bengkak muka si acik ramilah... dah macam IT la pulak... jangan topap dah botox ke filler lepasni... maintain je dengan sedia ada... lawakan anak pulak...
Quote mamajawie 2-7-2022 07:03 PM
Tahniah walaupun video sesi nikoh terdelete sampai ke saat ni manjang trobek kawen sivil sajorh..btw awat muka ang cam apam ni milah??aku peknen 3 kali takdaq muka srupa apom bangkit ni
Quote kiah_mai_pulak 2-7-2022 07:08 PM
benang dh ada
Quote KBW2 2-7-2022 07:15 PM
dudaberhias replied at 2-7-2022 06:19 PM
tahniah... pinkish2 babynya... cumanya harap2 surut la bengkak muka si acik ramilah... dah macam IT  ...

good advice kaka duda
Quote takkizawa 2-7-2022 10:04 PM
Tahniah kak ramilah dan syuben.
Quote jepp 2-7-2022 10:07 PM
dulu2 kan
kalau buka double benang kena tegur kan..

@AceHand
tapi mod cari buka double benang
kena potong tak credit

hihi
Quote Normabaru 3-7-2022 08:59 AM
ni haaaa confirm la jah donkey nnt ni..bilal tumpuk2..nk tunjuk muka pon segan..acik remilah ni elok je menayang serata alam..dh la tok laki kokesen(even campur but yeah..still)pastu dok obersea..siap pekej ank pinkish..meanwhile jah?nk migrate ke ereb pon tertangguh2 kohkohkoh..
Quote Normabaru 3-7-2022 09:00 AM
ni haaaa confirm la jah donkey nnt ni..bilal tumpuk2..nk tunjuk muka pon segan..acik remilah ni elok je menayang serata alam..dh la tok laki kokesen(even campur but yeah..still)pastu dok obersea..siap pekej ank pinkish..meanwhile jah?nk migrate ke ereb pon tertangguh2 kohkohkoh..
Quote prince_marhaen 3-7-2022 09:18 AM
tahniah kaka remilah begummm & shuben paderi convert!! Lawa anak sheols...nanti boleh berlakon marvel ye dah besar nanti dik... sian hajat amma kau tak kesampaian..
Quote missyL 3-7-2022 09:53 AM
Eyy. Comey nye anak
Kecik2 hidung terletak sudah.

Confirm lawa nie
Congratulations parents
Quote eely_shana 3-7-2022 12:10 PM
Comel. Besar mesti cantik
Quote AceHand 4-7-2022 08:11 PM
jepp replied at 2-7-2022 10:07 PM
dulu2 kan
kalau buka double benang kena tegur kan..

[AceHand SPECTaceLAR]

Dia worang punya pangkat tinggi wooo...


Jizzz... Klong! Klong!

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 10:33 PM GMT+8 , Processed in 0.075184 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top