CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Dihimpit Lelaki Dalam LRT

2-7-2022 02:59 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1424| Komen: 11

Description: Susulan menerima laporan seorang penumpang wanita yang mendakwa dihimpit rapat oleh seorang lelaki ketika berada di dalam tren LRT Laluan Kelana Jaya, Rapid KL kini giat melakukan siasatan berhubung d ...
Susulan menerima laporan seorang penumpang wanita yang mendakwa dihimpit rapat oleh seorang lelaki ketika berada di dalam tren LRT Laluan Kelana Jaya, Rapid KL kini giat melakukan siasatan berhubung dakwaan itu.



Gambar hiasan/Lowyat

Dalam kenyataannya hari ini, Rapid KL memaklumkan wanita tersebut yang menaiki tren dari Stesen LRT Pasar Seni kira-kira pada pukul 7 malam, mengadu kurang selesa dengan tindakan seorang lelaki berdiri rapat di belakangnya.

Menurut kenyataan itu, satu laporan polis telah dibuat oleh pengadu berhubung kejadian menimpanya.



Sehubungan itu, Rapid KL menyeru kepada pengguna rel dan bas yang berhadapan dengan sebarang situasi cemas atau kurang menyenangkan agar terus menghubungi talian khidmat pelanggan di 03-78852585. 


Sumber: KOSMO! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 2-7-2022 03:27 PM
Spesis suka bergesel2 ni.. mana2 tempat ramai orang ada je spesis ni. Kena hati2. Nak senang pijak kaki dia xpun stanby benda tumpul cam pen ke senang nak cocok.
Quote batmana 2-7-2022 05:33 PM
belajar2 la pandai menjerit, suh jauh ke apa

tuhan anugerahkn suara pmpn tu bingit, klu jerit satu stesyen LRT tu boleh dengar weii..
Quote kakikuDibibirmu 2-7-2022 05:37 PM
Mereka hanya suka menjerit atas katil jah
Quote SonicSiLandak 2-7-2022 05:37 PM
mengikut deskripsi twitter

kemungkinan orang tu berak tak cebok

dengan kata lain

bangsa etis

Quote Carcosa 3-7-2022 10:33 PM
Meols penah kena dgn satu Yindog babi ni. Tapi dalam lift. Meols jerit kan. Masa tu meols mmg dah tak ingat dunia dah. Sbb rasa jijik sgt. Dan2 dia tak mengaku, Mana Ada, Mana Ada, dia kata. Babi tu. Dah kena jerit semua tengok dia, tau dia cemas. Anjing kurap. Dan2 next floor dia terus turun.
Quote Supersirap 4-7-2022 10:20 AM
Jika berlaku keadaan ini dikala tengah sesak dengan orang ramai, jerit sahaja bagi semua orang tahu apa yang dilakukan oleh pemangsa
Quote sranua 4-7-2022 04:53 PM
Pernah tengok kejadian dpn mata, dlm shuttle bas..awek ni cantik rambut panjang pgg tiang bas..ada satu brader yindia badan tegap tinggi dah himpit2 bontot pempuan tu. Aku nak selamatkan bdk pempuan tu tak tau care..sekali dia libas hilang hidung. Sampai skrg menyesal sbb tak buat apa2.
Quote ellejo 4-7-2022 04:56 PM
aku penah kene masa student dulu. dapat rasa ada benda tajam cucuk meols. aku rasa tu penis heols.
dalam ktm la tapi. aku tanya direct ko nak apa dgn aku. agaknya dia terkejut aku agak garang pastu dia blah.

tapi idokla aku mimpi ngeri memalam trauma semua tu sis.
Quote jalfa 4-7-2022 04:58 PM
Ni biasa time lrt org balik kheja...kalo muka helok bergesel okay jugak..hahah..
Quote tahanie 4-7-2022 08:31 PM
Nombor tu office hour je hidup! Baru ni aku nak report orang tua meludah setiap orang lalu depan/ duduk sebelah dia kat platform stesen lrt. Tapi operator kata call masa bekerja. Hampas
Quote shysari 4-7-2022 09:21 PM
Cakap pasal lrt ni hr tu aku sorong kerusi roda anak aku masuk semua tempat utk park  wheelchair org berdiri buat dont know je terpaksalah aku duduk tengah2 tu sampai kajang aku komplen kat kaunter budak tu boleh pulak reply tp akk ok je kam boleh sampai stesen ni (mrt kajang).  Apo punya khidmat pelanggan mcm tu

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:10 PM GMT+8 , Processed in 2.463970 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top