CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Budak 5 Tahun Dibunuh Abang Tiri, Mayat Dicampak Ke Sungai

1-7-2022 07:32 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1677| Komen: 15

Description: Kanak-kanak berusia lima tahun maut dibunuh abang tirinya dengan kejam sebelum mayatnya dicampak ke sungai.
Kanak-kanak berusia lima tahun maut dibunuh abang tirinya dengan kejam sebelum mayatnya dicampak ke sungai.

Ekoran kejadian, mahkamah menjatuhkan hukuman penjara seumur hidup terhadap seorang remaja di Britain selepas Craig Mulligan, 14, didapati bersalah membunuh Logan Mwangi, lapor Daily Star semalam.



Foto: South West Police/BBC

Mulligan didedahkan sebagai salah seorang pelaku utama pembunuhan kejam Mwangi. Pembunuhan itu dilakukan bersama ibu tirinya Angharad Williamson, 31, dan bapanya sendiri John ‘Jay’ Cole, 40.

Mulligan menyebabkan kecederaan serius terhadap Mwangi sebelum membuang mayat mangsa ke dalam sungai.


Polis menemui mayat Mwangi di Sungai Ogmore, Wales Selatan pada 31 Julai tahun lalu. Mangsa ditemui dengan 56 kesan luka dan lebam pada badannya di samping kecederaan dalaman lain.


Foto: BBC

Sebelum pembunuhan, tanda-tanda kejahatan Mulligan dilihat dengan jelas oleh keluarga angkatnya. 

Selama lapan minggu pada bulan Jun dan Julai 2021, Mulligan tinggal dalam jagaan ibu bapa angkat yang berkata, mereka tidak dapat mengawal tingkah laku menakutkannya.

Mulligan mempunyai sejarah melakukan serangan kejam ke atas anak kecil, orang dewasa dan haiwan. Dia menggunakan latihannya dalam seni mempertahankan diri untuk menyakiti mangsa dengan teruk.

Pada akhir perbicaraan semalam, Mulligan dan ibu bapanya dijatuhi hukuman penjara seumur hidup dengan tempoh minimum 15 tahun. 


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 1-7-2022 07:34 PM
Harap2 betul2 seumur hidup kau dok dalam penjara.
Quote shernazz 1-7-2022 07:45 PM
Wow...gila.lah
Mmg dilahirkan sebagai.pembuli n pembunuh ke apa
Quote mejaputih 1-7-2022 08:12 PM
dah mcm ala2 kdrama tajuk Mouse.
Quote SonicSiLandak 1-7-2022 09:17 PM
bangsa etis



Quote takayama 1-7-2022 09:20 PM
x terkata apa
sgt kejam dan mak mangsa blh join sekali bunuh anak dia, xleh brained btl
Moga dok aje dlm tu x keluar2
Quote Cokoro 1-7-2022 09:26 PM
Kenapa mak dia join jgk skali. Allahuuh. Apa motif
Quote miss_perfect 1-7-2022 09:29 PM
Ciri2 psychopath ni.... harap jangan dilepaskan langsung
Quote Suchi 1-7-2022 09:43 PM
Edited by Suchi at 1-7-2022 09:45 PM

Tak paham kenapa mak budak ni tu pun join sekali apakah ko pun takut ngan ank tiri ko tu ker?
Sian si adik tu dorang ni kerasukan ke apa?
Quote liyamariska 2-7-2022 12:05 AM
makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Quote Perawankota 3-7-2022 02:09 AM
Nanti umur dia 29 dia kuar jel, jgn lak dia p balas dendam kt keluarga angkat dia pulak
Quote Goodluckdontcry 3-7-2022 12:56 PM
mejaputih replied at 1-7-2022 08:12 PM
dah mcm ala2 kdrama tajuk Mouse.


Ye sedari kecik DH tunjuk ciri2 physco..patut dikurung sendirian, jgn bercampur dgn masyarakat.. mula2 ahli keluarga..esok2 org luar pulak..

Cite Tu den suka jugak..cuma terlalu byk plot twists Dan agak kelembapan juga jln ceritanya..

Baru2 ni den Lyn satu cite Korea juga 'class of lies'.. cite ni den rs best juga, PSL manipulator n narcissist pun Ada kut..n cite die den rs xde plot twist..cuma biasalah..semua cite xkire Msia ke Indon ke hatta Korea western..mesti Ada Bab shot bhgn muka lama2..kdg Okla..kdg..ya rabbi..awat nk tunjuk muka lama bebeno..ingt ko cantik/hensem sgt..menyampah den.. tunjuk  reaksi muka 1 saat pun DH ok..susah BTL nk tgk cite yg xde tunjuk muka lama2..
Quote mejaputih 3-7-2022 04:55 PM
Goodluckdontcry replied at 3-7-2022 12:56 PM
Ye sedari kecik DH tunjuk ciri2 physco..patut dikurung sendirian, jgn bercampur dgn masyarakat.. m ...

Hahaha oo ada nmpk citer tu kat tv ingat ke citer budak2 kelas..hihi..tq for recommendation. Nnt iols nk start tgk.
Quote angelofish 3-7-2022 05:01 PM
adik tiri,ibu tiri ,bapak sendiri, ibu bapa angkat,  confused ai dibuatnya
Quote Goodluckdontcry 3-7-2022 05:17 PM
mejaputih replied at 3-7-2022 04:55 PM
Hahaha oo ada nmpk citer tu kat tv ingat ke citer budak2 kelas..hihi..tq for recommendation. Nnt i ...

Die mmg cite budak2 sekolah..tp ala2 bdk2 Sekarang..advance segala segi....

BG den..bestla juga..tp klu uols rs xbest..huhuhu ape blh buat..taste xsama uols..
Quote Skuau 3-7-2022 06:03 PM
sumpahan vecna...  

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 10:59 PM GMT+8 , Processed in 1.591844 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top