CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Take Care Shuk, Kita Move On Sama-sama" - Sera

1-7-2022 07:09 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4221| Komen: 26|Original author: LilRose

Description: Kehadiran Shuk Sahar di sebuah mahkamah menimbulkan tanda tanya ramai.Sementara itu, Di Instastoriesnya, Rossa Sera seolah-olah mengiakan dakwaan mereka sudah berpisah.Pemilik nama Rossalennah Natassy ...
Kehadiran Shuk Sahar di sebuah mahkamah dengan berbaju hitam dan bersongkok memberi bayangan ianya ada kaitan kemelut rumah tangga bersama Rossa Sera.


Kredit foto: TikTok

Sementara itu, Di Instastoriesnya, Rossa Sera seolah-olah mengiakan dakwaan mereka sudah berpisah.

Pemilik nama Rossalennah Natassyiah Assahaferah itu berkongsi sebuah video dengan menitip pesanan menyentuh hati buat pelawak berkenaan.

"Take care Shuk, jaga diri baik-baik," tulisnya bersama video itu.



Kredit foto: TikTok

Dalam video itu, Sera turut berkongsi tangkap layar perbualan mereka sebelum ini.

Antara butir perbualan itu termasuklah pertanyaan Shuk berhubung seorang lelaki bernama Eddie dan percubaannya untuk memujuk isterinya.


Kredit foto: IG

"Demi Allah lillahi taala bahagia I memang dengan You.

"Cuma I bodoh tertipu dengan bahagia yang palsu. I minta maaf, I betul-betul minta maaf," tulisnya menerusi WhatsApp.



Bagaimanapun, Sera mengeraskan hatinya dengan mendakwa tidak akan bahagia sekiranya dia menerima Shuk kembali dalam hidupnya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ashilalat 1-7-2022 07:50 PM
Babi lah. Dah la gemok boroi, tak hensem. Tak insaf plak tu.

Ayat bodo tertipu dgn bahagia yg palsu, tp sampai skrg masih berkepit dgn skandal. Bodoh ke apa si gemok ni?

Kau x hensem dan x insaf, Ada hati nak dimaafkan mcm Aliff Aziz yg hensem.
Quote Mary_jane 1-7-2022 08:49 PM
Kesian plak baca.
Quote shida81 1-7-2022 08:55 PM
Ayat2 jantan mcm ni la yg x blh percaya... Haha...
Quote holothurian 1-7-2022 08:57 PM
toksah le caye... buat contoh buruk kat anak je.. anak awk tu dh la semua perempuan..
Quote makadek 1-7-2022 08:59 PM
Ko caya ko bodoooo wlpn sblm ni da bodo
Quote sukacactus 1-7-2022 09:50 PM
Si bodoh tertipu kah3
Sampai melekat dgn penipu tu apahal!
Quote chep 1-7-2022 10:06 PM
Dia ni ada sakit hyper sxx kan.. Aznil interview dia hari tu
Quote sky8gurl 1-7-2022 10:10 PM
chep replied at 1-7-2022 10:06 PM
Dia ni ada sakit hyper sxx kan.. Aznil interview dia hari tu

Ye ke?? Hmmmm.....
Quote eyansss 2-7-2022 12:23 PM
Demi Allah lillahi taala bahagia I memang dengan You
sambil ngongkek betina lain...  babeh sangat...  apa la definisi bahagia si babeh ni sebenarnya...
Quote eyansss 2-7-2022 12:24 PM
chep replied at 1-7-2022 10:06 PM
Dia ni ada sakit hyper sxx kan.. Aznil interview dia hari tu

kalau mendadih sex driven akan mencanak2 naik ke? ~ soalan jujur...  
Quote ezacbee 2-7-2022 12:35 PM
chep replied at 1-7-2022 10:06 PM
Dia ni ada sakit hyper sxx kan.. Aznil interview dia hari tu

Patutlaa melawak pun unsur2 tu.. memang layak berlakon watak orang minyak..


Quote Prickford 2-7-2022 12:43 PM
eyansss replied at 2-7-2022 04:24 AM
kalau mendadih sex driven akan mencanak2 naik ke? ~ soalan jujur...

Not true at all
Quote Prickford 2-7-2022 12:45 PM
Rasa macam dua2 bodoh sangat. Macam let the social media take over our marriage. Iolls tepuk dahi bila tengok Sera ss conversation dia dengan si Kodok, then upload dekat sosmed. Also during Kodok tengah angau dengan scandal, Sera suka nganjing2 dekat sos med. Sera ni sikit pon tak leh pikir macam Puteri Sarah ke?
Quote winky1 2-7-2022 12:55 PM
Yg pompuan guna keadaan ni utk marketing jaa ....raih attention ni kesian...
.boleh posing utk content....both I tak kesian langsung
Quote kiah_mai_pulak 2-7-2022 12:59 PM
geliiiiiiu lahhhh baca whtsp tu...
Quote jihyomelly 2-7-2022 01:10 PM
chep replied at 1-7-2022 10:06 PM
Dia ni ada sakit hyper sxx kan.. Aznil interview dia hari tu

ye ke? x tgk pun sbb nyampah bukak tgk muka tara guna ni terus tukar channel lain
Quote zuriey 2-7-2022 03:07 PM
Dua2 bodo
Sera double bodo asyik upload Whatsapp si shuk
Nak kata shuk gila talak lettew
Quote Normabaru 3-7-2022 09:04 AM
motep bukak benang cerita minah sewel dgn laki siyal ni
Quote annehuda 3-7-2022 09:09 AM
Apsal aku rasa lepas ni diorg berdua bakalan melingkup jah

Lihat semua komen(26)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:46 PM GMT+8 , Processed in 0.067702 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top