CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Diva AA Tetap Nak Masuk Bertanding PRU15 Walaupun Dulu Dapat 90 Undi Sahaja

1-7-2022 04:18 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 1593| Komen: 41|Original author: Tatod

Description: Sumber Kosmo! OnlinePelakon dan pengacara, Azwan Ali atau Diva AA berkongsi berita bahawa dia akan bertanding dalam Pilihan Raya Umum (PRU) ke-15 yang bakal berlangsung.Perkara itu disampaikan sendiri ...
Sumber Kosmo! Online


Pelakon dan pengacara, Azwan Ali atau Diva AA berkongsi berita bahawa dia akan bertanding dalam Pilihan Raya Umum (PRU) ke-15 yang bakal berlangsung.

Perkara itu disampaikan sendiri oleh Diva AA menerusi perkongsiannya di Instagram yang memaklumkan dia akan bertanding sebagai calon bebas.


"Diva AA confirmed bertanding kerusi parlimen #PRU15 as calon Bebas," tulisnya ringkas.

Terdahulu, pada PRU 14 yang lalu, Diva AA pernah bertanding di kerusi DUN Bukit Antarabangsa dan menentang abangnya sendiri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

Bagaimanapun, Diva AA yang ketika itu menggunakan logo Gajah hanya sekadar mendapat 90 undi sahaja. -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 1-7-2022 04:38 PM
patutla kena mendongak
bila pandang kedepan mcm biasa terus bertukar jadi pakcik2
Quote dudaberhias 1-7-2022 04:42 PM
ada masak2 bagi rendang free tak kalini?
kalau ada baru kaka pakat2 undi dengan @maxim demi rendang free.
Quote Mary_jane 1-7-2022 05:51 PM
Apa simbolik nya Gajah tu?
Quote SonicSiLandak 1-7-2022 05:52 PM
Mary_jane replied at 1-7-2022 05:51 PM
Apa simbolik nya Gajah tu?

zakar belum dikhatankan..

seperti diperjuangkan @Maideen.


Quote Mary_jane 1-7-2022 06:00 PM
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 05:52 PM
zakar belum dikhatankan..

seperti diperjuangkan @Maideen.

Mohon diva AA jelaskan. Dengan peringatan 'kau sekolah ke tak'? Dah lah sejenis bitter je bila netz salah tanya.
Quote SonicSiLandak 1-7-2022 06:03 PM
Mary_jane replied at 1-7-2022 06:00 PM
Mohon diva AA jelaskan. Dengan peringatan 'kau sekolah ke tak'? Dah lah sejenis bitter je bila net ...

dia ada bunyi tak pasal viral kawan baik dia mas idayu maki budak kecik tu??

Quote dino 1-7-2022 06:07 PM
Mary_jane replied at 1-7-2022 05:51 PM
Apa simbolik nya Gajah tu?

belalai diva aa la tu

slalu ternmpk tiktok die.. ckp kondo juta2
p check kondo tu rega 600k jah.. sembang juta2.. dok jln2 naik grab.. see my level

pdhl forever alone haha
Quote Mary_jane 1-7-2022 06:07 PM
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 06:03 PM
dia ada bunyi tak pasal viral kawan baik dia mas idayu maki budak kecik tu??
...

Kalau ada mesti epol Cari dah buat thread sesiap. Sendu nya diva aa dapat 90 undi jur. Nanti ada lah tu dia melahar kat twitter, betina jahanam.
Quote SonicSiLandak 1-7-2022 06:09 PM
Mary_jane replied at 1-7-2022 06:07 PM
Kalau ada mesti epol Cari dah buat thread sesiap. Sendu nya diva aa dapat 90 undi jur. Nanti ada l ...

tu la.. segala dalam kain orang perempuan dia sebutnya...

member buat celaka tak nak hentam..

dok berani dengan budak mekdi je...

puihhhhhhhhhhhhhhh


Quote Mary_jane 1-7-2022 06:09 PM
dino replied at 1-7-2022 06:07 PM
belalai diva aa la tu

slalu ternmpk tiktok die.. ckp kondo juta2

Yang katanya facing klcc view tu ke, walau hakikat nya secoet je klcc kelihatan dari sinun. Takut nya kena lahar balik.
Quote laksmanabentan 1-7-2022 06:16 PM
dudaberhias replied at 1-7-2022 04:42 PM
ada masak2 bagi rendang free tak kalini?
kalau ada baru kaka pakat2 undi dengan @maxim demi rendang  ...

bukan rendang uoollsss...
tapi gulaii... kuah jer yang banyakk... hahahahaha...
Quote bakingsoda 1-7-2022 07:32 PM
tanding parlimen la dibah AA, vs mak lampir vs hans kat ampang
Quote dino 1-7-2022 07:41 PM
Mary_jane replied at 1-7-2022 06:09 PM
Yang katanya facing klcc view tu ke, walau hakikat nya secoet je klcc kelihatan dari sinun. Takut  ...

pastu org tanya mengamuk die.. org ckp rumah kecik haha
die off comment haha

punya la nak bgtau duit byk berkepuk2… mkn hotel bagai.. dah ko hidup sorg takde tanggungan haha
Quote mojarean_X 1-7-2022 07:45 PM
Edited by mojarean_X at 1-7-2022 07:55 PM

Yes!!!

[ig]https://www.instagram.com/p/BihX9zqATFR[/ig]
[ig]https://www.instagram.com/p/BihXs1xAnMV[/ig]
[ig]https://www.instagram.com/p/BihXa1uAVGh[/ig]


Quote mojarean_X 1-7-2022 07:46 PM
bakingsoda replied at 1-7-2022 07:32 PM
tanding parlimen la dibah AA, vs mak lampir vs hans kat ampang


Iols rasa dia tanding Gombak lawan jemin. Mereka pun membesar kt klang gates bawah parlimen gombak
Quote mojarean_X 1-7-2022 07:49 PM
So Dibah AA dh bg hint lah ni PRU15 anytime soon
Quote cm_vungtau 1-7-2022 07:50 PM
Ada can nak menang sebab dia lawan Azmin Ali . Orang gila aje kot undi Azmin
Quote SonicSiLandak 1-7-2022 07:58 PM
bakingsoda replied at 1-7-2022 07:32 PM
tanding parlimen la dibah AA, vs mak lampir vs hans kat ampang

sekali kalau la dia menang..

perangai dia out sikit bdk2 ni panggil dia ahli parlimen gumpunk..

waaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkah


Quote Mary_jane 1-7-2022 08:24 PM
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 06:09 PM
tu la.. segala dalam kain orang perempuan dia sebutnya...

member buat celaka tak nak hentam..