CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Punya Sentuhan Emas, Yayan Ruhian Memang Teringin Nak Bekerjasama Dengan Syamsul Yusof

1-7-2022 03:16 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 1014| Komen: 4|Original author: Tatod

Description: Aktor yang mahir dengan seni bela diri, Yayan Ruhian, 54, menyifatkan pengarah, Syamsul Yusof memiliki sentuhan emas dan bakat luar biasa.Turut menempa nama di Hollywood, Yayan yang memegang watak seb ...

Aktor yang mahir dengan seni bela diri, Yayan Ruhian, 54, menyifatkan pengarah, Syamsul Yusof memiliki sentuhan emas dan bakat luar biasa.

Turut menempa nama di Hollywood, Yayan yang memegang watak sebagai Toga dalam naskhah epik Mat Kilau itu mendedahkan keinginannya untuk bekerjasama dengan Syamsul yang namanya sudah pun dikenali di Indonesia.


"Saya teruja apabila menerima tawaran itu. Lebih lagi apabila mengetahui filem Mat Kilau: Kebangkitan Pahlawan itu diarahkan oleh pengarah terbaik seperti Syamsul.

"Sebagai pengarah muda, Syamsul memiliki wawasan dan kreativiti. Proses penggambaran berlangsung dengan santai dan kami sentiasa berbincang di lokasi penggambaran," katanya kepada Berita Harian.


Walaupun kerap diberikan watak antagonis, Yayan bagaimanapun sentiasa menyahut cabaran dan melaksanakan tanggungjawab yang diberikan dengan penuh komited.


"Saya tidak suka menoleh ke belakang. Hanya kerana pernah membawakan watak hampir sama, kenapa pula saya harus menolak tawaran baru. Bagi saya, pengarah pastinya mempunyai alasan kenapa memilih saya.

"Setiap watak diberikan walaupun mungkin pernah dijayakan tetapi mempunyai karakter berbeza yang perlu dipersembahkan mengikut cara tersendiri," katanya yang pernah beraksi dengan aktor Hollywood, Keanu Reeves menerusi John Wick: Chapter 3. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 1-7-2022 03:28 PM
tak dapat tengok lagi sebab sold out sana sini, tapi nak tanya memang tanjak sekarang panjang gitu kah? tengok mat kilau yang original pun tak pakai yang panjang gitu... kena minimalkan saiz tanjak tu baru tak nampak pelik dengan baju yang casual...
Quote missyL 2-7-2022 12:32 AM
Edited by missyL at 2-7-2022 12:33 AM

Die ni yg berlakon john wick kan
John wick sggup tgu die abes shooting cite MK nie sbb nk jgk die

Lek2 je masok Hollywood
Yg lain bising2 extra pn x hahahahaha
Quote SonicSiLandak 3-7-2022 09:41 PM
missyL replied at 2-7-2022 12:32 AM
Die ni yg berlakon john wick kan
John wick sggup tgu die abes shooting cite MK nie sbb nk jgk die

takde rezeki laaaaaa!!!!!

rezeki ketentuan Allah!!!!!


Quote missyL 3-7-2022 11:03 PM
SonicSiLandak replied at 3-7-2022 09:41 PM
takde rezeki laaaaaa!!!!!

rezeki ketentuan Allah!!!!!

Aikkk

Hahahaha

Lihat semua komen(4)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 09:42 PM GMT+8 , Processed in 5.298420 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top