CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Netizen Kecewa Keadaan River Of Life Yang Teruk Dan Tak Diselenggara Dengan Baik

30-6-2022 05:15 PM| Diterbitkan: Agent13k| Dilihat: 1231| Komen: 11|Original author: Agent13k

Description: Jambatan River of Life adalah satu tarikan yang ramai pelancong mahu pergi dan bergambar disitu, ianya adalah salah satu kawasan yang cantik dan menarik perhatian ramai.
Jambatan River of Life adalah satu tarikan yang pelancong mahu pergi ke jambatan itu dan bergambar, ianya adalah salah satu kawasan yang cantik dan menarik perhatian ramai.

kredit foto: Twitter


Baru-baru ini, ada satu ciapan di Twitter yang berkongsi beberapa keping gambar menunjukkan keadaan bahagian di jambatan itu yang dilihat berbahaya jika tiada tindakan diambil.


Difahamkan, ia dapat dilihat jambatan River of Life mengalami keretakan dan kerosakan serta jubin jambatan itu tertanggal dan pecah. Perkara ini menimbulkan kerisauan di antara netizen kerana takut jika ada pengujung akan cedera apabila menggunakan jambatan itu.


Melihat reaksi netizen, ramai yang mempersoalkan mengapa projek ini tidak diselenggara dengan baik dan pastinya akan berdepan kerugian jika dibiarkan lagi lama. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 1-7-2022 01:26 AM
Apa2 pon klu bab maintenance jer, mesti bertahun nak buat.. Samalah mcm escalator2 kt lrt/mrt
Quote takayama 1-7-2022 05:01 AM
mmg menyedihkan tgk tempat ni sekrg
tersgt failed bab penyelenggaraan
bukan aje retak tp agak kotor juga dgn sampah
Quote airmineral 1-7-2022 06:22 AM
bidang kuasa dbkl ke?
bila la msia ni nak insof
buat oembangunan bersepah² tp maintenance x pnh nak beri perhatian
melingkup cpt la gamaknya ni
pastu nnt spend duit byk² nk upgrade plk
Quote Jajabeans 1-7-2022 08:26 AM
bab2 selenggara malaysia ni mmg fail. dah buat sesuatu tu pegi la turun padang sekali sekala check apa yg tak ok. ni nk tggu netizen viral baru nk buat.
Quote Cokoro 1-7-2022 08:40 AM
Haihhhh sad. Selagi tak viral tak jalan
Quote kessah 1-7-2022 09:59 AM
sadisssssssssssssssssssssss
Quote Mary_jane 1-7-2022 10:04 AM
Dah viral ni nanti laju lah tu diorang baiki. Dengan gambar kerja2 penyelenggaraan sekeping dua.
Quote SonicSiLandak 1-7-2022 10:35 AM
sembang selenggara...

harga barang naik cukai naik komplen sekor2 nak sembang selenggara..

elok pergi mohon rumah PKNS B40 la kalau semua nak komplen

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkahkah

Quote mizruncing 1-7-2022 10:37 AM
tu belum lagi jalan raya yg berlubang yg tampal sana sini yg hari2 lalu smpai merosakkan kereta
Quote encikWawad 3-7-2022 01:24 PM
duit bina dah patut ada sekali dengan duit mentenen. tapi dah di kelepet. so mmg ni lah pembalasan nya
Quote Lagubestbest 4-7-2022 02:43 AM
tak expect tenggelam air banjir kot..

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:49 AM GMT+8 , Processed in 1.537187 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top