CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Cukup Sampai Tu Je' - Rossa Sera Menangis Bagi Respons Video Shuk Akui Menyesal

29-6-2022 01:29 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6026| Komen: 43|Original author: LilRose

Description: Rossa Sera akhirnya membuka mulut secara terbuka berhubung kenyataan pelawak, Shuk Sahar yang mengakui menyesal menduakan isterinya.
Rossa Sera akhirnya membuka mulut secara terbuka berhubung kenyataan pelawak, Shuk Sahar yang mengakui menyesal menduakan isterinya.



Kredit foto: IG

Shuk baru-baru ini, menerusi program Hard To Heart yang dihoskan Datuk Aznil Haji Nawawi sebak mengakui menyesal atas perbuatannya itu.

Klip rakaman berkenaan juga ditayangkan di program MeleTOP dan kelihatan Sera tidak mampu terlalu sebak ketika melangkah masuk ke studio.

Dalam rancangan itu, Sera mengakui kemaafan yang diberi berulang kali bagai menyakiti hati sendiri sehingga sudah tidak mampu menanggungnya lagi.



"Bila saya sakit, saya tak dapat membahagiakan orang lain dan anak-anak saya.

"Jadi saya rasa lebih baik saya stop," ujarnya.

Pun begitu, dia mengakui masih berhubung dengan Shuk, tetapi demi anak-anak saja.


Kredit foto: IG

Difahamkan, mereka juga sudah berbincang mengenai keputusan yang akan diambil selepas ini.

"Cukup sampai itu saja sebab mungkin saya tak mampu nak bahagiakan dia," ujarnya gagal mengawal emosi sehingga terpaksa ditenangkan pengacara Nabil Ahmad dan Uyaina Arshad.

Apa yang menarik perhatian penulis di ruang komen adalah cadangan untuk MeleTOP memanggil 'Farah' dipercayai individu yang dikaitkan mempunyai skandal dengan Shuk sebagai tetamu jemputan.


Kredit foto: TikTok

Adakah Fara akan berdrama air mata juga jika permintaan warganet direalisasikan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 29-6-2022 01:39 PM
iols rengsa tengok tangan si sera ni tak reti diam main tisu masa menjawab soalan kat meletop yach. Rasa dia bimbo pon ada jugak sebab orang aju soalan dia macam blur2 tak faham soalan. Tolak tepi kisah simpati yada yada
Quote tomiko_haza 29-6-2022 02:05 PM
Sera ni mesti jenis pompuan yang bile jadi apa2 salahkan diri dia dulu..mybe sbb tu dia bertahan wlpon byk kali shuk buat kt dia...berapa byk kali memaafkan laki, walpon tau laki dia akan ulang benda tu lagi. kepada isteri2 tahu hak anak, mmg sian dekat anak2 tapi kalau bapa mcmtu tkde maknanya jgk..just akan beri kesan buruk je dlm hidup anak2.
Quote _blackbird 29-6-2022 02:43 PM
ok lah sera, bagus la hang tinggalkan laki taguna hang tu yg 1 malaya dah tau. mana tau sok sok hang dpt laki baru yg lebih herlok biar si syuk tu meroyan gila bayang
Quote _blackbird 29-6-2022 02:48 PM
hyie replied at 29-6-2022 05:39 AM
iols rengsa tengok tangan si sera ni tak reti diam main tisu masa menjawab soalan kat meletop yach.  ...

nerveous kot. utk org yg tak biasa mana sama interview atas stage bersama audience memerhati dengan wartawan interview kat rumah or kat parking lot. reaction blur2 tu normal lah. silap2 chuols kalau kena soal jawap atas stage dengan semua mata audience tertumpu pada chuols terus darah gemuruh dtg
Quote mamaazim 29-6-2022 02:53 PM
jangan gila byg pulak syuk tu mcm video ex laki doktor gila talak nyanyi tepi pagar.. semalam i call u u tak answer... hahahhahaha lawak video tu
Quote manehnya 29-6-2022 03:02 PM
harap dpt suami lain yg lg elok dr syuk tuh... x yah sedih
Quote prince_marhaen 29-6-2022 03:11 PM
alaaaaaaahhh...esok lusa hadap la balik butuh kepam si syuk air liur menjejes ni....
Quote tompie 29-6-2022 03:22 PM
tomiko_haza replied at 29-6-2022 02:05 PM
Sera ni mesti jenis pompuan yang bile jadi apa2 salahkan diri dia dulu..mybe sbb tu dia bertahan wlp ...

AKu rase sebab Sera ni bergantung hidup kat Shuk kot.. mcm org2 dulu..
kalau tgk yang haritu keluar gambar Ex BF dia yang kononnye tengah tunggu dia menjanda pun mcm mat2 rempit aje.. (Shuk pun mcm mat rempit gak tapi dulu byk sumber pendapatan ah).
Agak2 kalau dia kawin balik dengan exBF dia tu boleh mendonia mcm sekarang ke?
Lagipun dah biasa hidup senang dgn Shuk..
Kalau kawin ex dia pastu duduk sabah.. lepastu meniaga kat filipin market ajela..
Quote naina 29-6-2022 03:30 PM
Percaya je sera bertahan selama ni sebab duit. Yela rumah cantik mewah selesa juta2 takkan nak menyerah begitu je..bukan atas dasar cinta sayang pun. Once u dah kena tipu dan tersakiti, jangan mimpi la nak pulih balik macam dulu2.
Sekarang ni la dia kuat semangat, yela dah kurus dan cantik, rumah pun dah jual..so redha jela tidak berpaling lagi. Ohh ya syuk pun dah takda job kan. No wonderla di bye bye sajokkk
Quote Lagubestbest 29-6-2022 03:37 PM
jgn dok hadap orang perangai macam takde agama macam tu. bukan sekali dua, berkali-kali. kawen till jannah ape perangai suami macam tu syurga tak dapat, dunia kacau bilau.
Quote kessah 29-6-2022 03:43 PM
Rumah helok pon dah kena jual . Move on je lah .
Quote anony-mous 29-6-2022 03:50 PM
Kenapa mcm gemuk jah? Dkt ig @ tiktok sendiri kurus mcm emma kembong dah
Quote tomiko_haza 29-6-2022 03:54 PM
tompie replied at 29-6-2022 03:22 PM
AKu rase sebab Sera ni bergantung hidup kat Shuk kot.. mcm org2 dulu..
kalau tgk yang haritu kelua ...

mungkin juga. Dah dia pun housewife je kan masa tu..
tapi kalau jenis pompuan yg kuat, kesah je dia tkde keje pun..mula2 tu mmg la susah nk survive
bkn sekali kene byk kali kot..tgk dr cara dia dlm meletop tu mcm blur2 je nak jwab soklan.
Quote Mamason 29-6-2022 03:55 PM
Semoga dipermudahkan urusan.  And please jgn dok ulang xnak bersama bagai... takut tup2 mulut kata xnak hati xleh move on.  Diam2 sudah... So, boleh uruskan hidup sendiri dgn aman damai selepas ini.
Quote nylliette 29-6-2022 03:58 PM
elok jugak sera bertahan pun sblm ni. baik dia dok rmh besar tu puas2 daripada bagi penyondol duduk. skrg rmh dah jual, shuk pokai baru angkat kaki. padan muka shuk. rasa penyondol nak hadap shuk lg ke bila dah pokai. n tak payah la panggil penyondol ke meletop, bagi free publisiti kat dia buatpa
Quote anony-mous 29-6-2022 04:05 PM
naina replied at 29-6-2022 03:30 PM
Percaya je sera bertahan selama ni sebab duit. Yela rumah cantik mewah selesa juta2 takkan nak menye ...

Sama la mcm puteri sarah. Bertahan sbb duit. Kalau PS tu mmg i advice bertahan lah selagi mampu. Bkn kaya biasa2 sol tu. Family mertua pon kaya. Family mertua pon syg dia. Kalau bercerai belum tentu jumpa laki kaya nak ke dia since umur pon dah lebih 30. Dunia harini bkn mudah tanpa duit. Ada yg lg malang laki miskin tp curang. Klau dpt laki mcm ni, better angkat kaki je sbb sama jgk hidup before after tetap melarat. Tp kurang2 xsakit hati. Mcm sera ni , shuk tu boleh tahan la berduit, rumah lawa. Skrg ni xtau la masih berharta ke x
Quote fa_mulan 29-6-2022 04:11 PM
Sera ni setia org nya.. Aku pernah tengok org interview dia masa dia becinta ngan syuk.. Syuk janji nak jumpa pukul 7mlm..3pagi baru dia sampai.. Sera tetap menunggu.. Sera ni pun bukan nya bodo.. Belajar oversea kot.. Tapi tulah jenis syg ni kan.. Hope kali ni tawar lah hati dia.. Sebb tu bila sekali laki buat hal ko angkat kaki blah jela.. Takda makna nya berubah..
Quote ezacbee 29-6-2022 04:17 PM
Nasib baik filem mat kilau 1st cancel. Kalau x boleh tengok syuk beraksi silat terbang.

Quote yylkasy 29-6-2022 04:35 PM
fa_mulan replied at 29-6-2022 04:11 PM
Sera ni setia org nya.. Aku pernah tengok org interview dia masa dia becinta ngan syuk.. Syuk janji  ...

Sera belajar kat mana?

Lihat semua komen(43)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:30 AM GMT+8 , Processed in 0.068361 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top