CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Menjanda Sampai Mati Pun Okay Je, Kalau Fikir Duit Dah Lama Yasmin Hani Kahwin Dengan Kerabat Raja

23-6-2022 06:16 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6597| Komen: 46|Original author: Saiful

Description: Yasmin Hani mengaku ada bincang tentang kahwin bersama kekasihnya, Alif Hadi.
Yasmin Hani mengaku ada bincang tentang kahwin bersama kekasihnya, Alif Hadi.

Namun dia bukan main-main dan berharap siap yang menjadi suaminya selepas ini dapat menggalas tanggungjawab dengan baik.


Foto: IG

“Jangan main-main. Saya tak nak nanti, anak persoalkan saya bercerai lagi. Saya tak nak sebab budak-budak sekarang, mereka bijak.

“Tiada sesiapa kahwin nak bercerai tapi kalau dah jadi, saya percaya, mereka tidak mahu atau jauh sekali mahu dipandang hina sebab kita semua ingin mencuba.



“Jadi, anak-anak saya bijak dan saya boleh cakap, tiada siapa pun nak rumah tangga berakhir dengan perceraian sebenarnya,” katanya kepada Kosmo.




Bagaimanapun kalau tak ada jodoh, Yasmin okay sahaja menjadi janda.

“Saya tak kisah dan sebab itu saya cakap, kalau saya menjanda pun dan asalkan saya bahagia dan ada duit, saya jalan terus dan saya okey.



“Sebab zaman sekarang ini, ada duit, pandailah seseorang itu cari kebahagiaan mereka di mana.

“Bukan saya nak cakap duit segala-galanya. Kalaulah saya fikir duit sahaja, dah lama dah saya kahwin dengan kerabat diraja. Kalau tak dah berstatus Che Puan sekarang."


Buat pengetahuan, Alif Hadi muda 10 tahun daripada dirinya.-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mendeluk 23-6-2022 06:24 PM
Kenapa ayat kau mcm nak bitter sangat title che puan itu?
Quote iraizz 23-6-2022 06:32 PM
Janda hot, alif hadi yg bujang dan muda ni pun gilakan dia tak lepas pandang asyikla tengok muka yasmin ni
Quote jihyomelly 23-6-2022 06:37 PM
anak2 pun nampak syg kan si alif tu..alif pun ok je layan anak2 yasmin..moga berjodohan la
Quote jihyomelly 23-6-2022 06:38 PM
Edited by jihyomelly at 23-6-2022 06:39 PM

deleted double posting
Quote anilanil 23-6-2022 06:38 PM
Alif hadi pon duda kan?
Quote mojarean_X 23-6-2022 06:39 PM
Best ke kahwin kerabat?
Quote newyork 23-6-2022 06:42 PM
Tiba2 nk bgtau kalau kawin dah berstatus che puan? Dgn kerabat mana tuh… hahah.
Quote pujanggacinta 23-6-2022 07:33 PM
anak raja mana berkenan dgn yasmin hani nie?
tp mostly anak raja2 kebanyakkan kahwin dgn bini pan asian @ amoy...
Quote Nham22 23-6-2022 07:36 PM
Enjoy tuk hidop ex husband die... Suke bercuti ja kerje
Quote iraizz 23-6-2022 07:37 PM
anilanil replied at 23-6-2022 06:38 PM
Alif hadi pon duda kan?

Oh ye ke, ingatkan bujang
Quote beatgirlX 23-6-2022 07:41 PM
iraizz replied at 23-6-2022 07:37 PM
Oh ye ke, ingatkan bujang

Dia Duda jugak..rasa x de anak...pastu baru bergossip dgn zizi kirana
Quote Mary_jane 23-6-2022 07:49 PM
Lawa je si watchaa kat gambar atas ni. Moga bertemu jodoh.
Quote bintangct 23-6-2022 09:09 PM
gmbr yg last tu... ishh berani duduk mcm tu depan lelaki..
Quote nooriesz 23-6-2022 09:11 PM
cantikknyee yasmin hani ni.. tp si duda ni mmg jenis suke menempel retis2 hot kee
Quote surih07 23-6-2022 09:38 PM
Cute je dua2 ni
Tgk yg alif ni tak lepas pandang dkt yasmin ni
Quote likilu 23-6-2022 09:39 PM
tak kenal lelaki tu dan statement kalau saya nak saya dah jadi cik puan sekarang tu tak over sangat ke? nak prove kat sapa? nyesal kawen husband lama ke maksudnya still bitter bila cerai?
Quote tikusmontok 23-6-2022 09:51 PM
newyork replied at 23-6-2022 06:42 PM
Tiba2 nk bgtau kalau kawin dah berstatus che puan? Dgn kerabat mana tuh… hahah.

Mungkinkah che puan2 retis pilihan kedua kerabat?
Quote Meiizu 23-6-2022 09:52 PM
Untunglahh..hidup byk pilihan
Quote nakkomenjugak 23-6-2022 10:01 PM
Patut dari dulu je ambik title che puan tu...
Newayyyyssss...

Lihat semua komen(46)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.064305 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top