CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dari Dulu Kartini Tak Pernah Meminta-minta, Tapi Suami Selalu Hadiahkan Macam-macam

23-6-2022 05:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1505| Komen: 11

Description: Datin Noor Kartini akui berasa bertuah kerana dikurniakan suami penyayang dan menerima dirinya seadanya.
Datin Noor Kartini akui berasa bertuah kerana dikurniakan suami penyayang dan menerima dirinya seadanya.

Menurut usahawan yang juga ibu kepada selebriti popular Neelofa, meskipun Datuk Abdul Halim Khan memiliki perwatakan yang tegas, namun dia tetap mengambil berat mengenai perihal keluarga.



IG Kartini

“Uncle ni sebenarnya masa mama kenal dia dulu dia seorang yang garang tapi dalam hati mama tahu uncle baik sebab dia sanggup terima mama dengan lima anak-anak mama.

“Dulu masa anak-anak kecil memang uncle tak bagi mama buat kerja uncle cakap ‘you jaga anak je’ tapi mama nakal ada juga jual senyap-senyap tapi uncle tahu sebenarnya,” tulisnya di Instagram




Luahan tersebut dikongsikan sendiri oleh Kartini bersempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-25 baru-baru ini.

Katanya lagi, hubungan mereka juga makin bertambah mesra dan dipenuhi kasih sayang sejajar dengan usia perkahwinan mereka.



“Dari dulu sebagai isteri mama selalu jadi isteri yang tidak meminta-minta, tetapi memang uncle selalu hadiahkan mama macam-macam mungkin asbab kebaikan dia kepada mama sebagai isteri Allah kurniakan dia rezeki berjaya,” kongsinya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut tumpang gembira selain turut mendoakan semoga rumah tangga Kartini dan suaminya akan berkekalan hingga ke akhir hayat.


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Meiizu 23-6-2022 08:01 PM
Dpt lelaki bduit memang takpayah meminta...sebab dia nak beli jiwa kiterrr.
Lelaki kurang bduit pikir cara lain lah yee
Quote epal_putih 23-6-2022 08:34 PM
Oke baiklahhhh
Quote Nham22 23-6-2022 09:36 PM
Skrg mcm mama pulak kene carik duit.... Uncle pulak ddk rumah saja....
Quote makneng 23-6-2022 10:18 PM
Sape makcik ni? Pempengaruh tersohor ke noks?
Quote missHIJAU 24-6-2022 08:16 AM
acik xpuas muda.sekian
Quote Normabaru 24-6-2022 08:30 AM
jap nenek ni ape relevan dlm benang porum...
tt bengap mcm lembu dah ke

berlumba lumba ye setiap hari nk kena ada story pasal COW COW COWWWWWW!
Quote jihyomelly 24-6-2022 08:46 AM
Nham22 replied at 23-6-2022 09:36 PM
Skrg mcm mama pulak kene carik duit.... Uncle pulak ddk rumah saja....

mama kena cari rezeki nak belikan monthly groceries utk anak2 mama.. uncle jd tai tai duduk rumah skarang masa untuk mama membalas jasa uncle yg sudi terima mama janda anak 5
Quote prince_marhaen 24-6-2022 10:07 AM
MAK BEKAS ARTISSSS ponnnn ada threadddd.....pentaksub Kardashyieyyy Kelateyyyy ke authorrrr?
Quote nolya 24-6-2022 09:09 PM
Mak Datin cite semua ni ada orang tanya ke?  
Quote jelitayu 26-6-2022 01:51 PM
Edited by jelitayu at 26-6-2022 01:53 PM

...sama naik...
Quote DayangKirana 27-6-2022 11:00 AM
mak retissssss hoccay..!
caprut tol la repuz cari nih...

Lihat semua komen(11)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.071889 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top