CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'You Memang Power!' - Nora Danish Puji, Tak Penat Kerja Dengan Janna Nick

23-6-2022 04:34 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1731| Komen: 12

Description: Teruja betul Nora Danish berlakon di bawah arahan Janna Nick dalam sebuah penggambaran berjudul Tangisan Pontianak.
Teruja betul Nora Danish berlakon di bawah arahan Janna Nick dalam sebuah penggambaran berjudul Tangisan Pontianak.


Foto: IG Nora & Janna

Selain memuat naik video di Instagram, hantarannya itu penuh dengan kata-kata pujian terhadap kehebatan Janna sebagai pengarah, penulis skrip dan juga produser.



Video itu turut mendapat reaksi Janna sendiri yang berharap agar mereka boleh meneruskan kerjasama lagi kelak.



Terdahulu, nama Janna pernah mengejutkan industri hiburan selepas mendapat undian sebanyak 86,374.777 bagi trofi Bintang Paling Popular ABPBH34. 



Selain trofi utama, dia turut membolot trofi bagi kategori Pelakon Filem Wanita Popular dan Pengacara TV Popular.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote telracs 23-6-2022 07:37 PM
Iols setuju, janna nick ni cantik.
Quote Anamia 24-6-2022 02:04 AM
Walaupun janna ni mcm over, tp otak dia byk idea. Mungkin dia nak semua benda dlm 1 masa tp manusia ni kan ada limit dia. Sampai 1 tahap yg sepatutnya dia capai tp tak berjaya capai lg. Iols pernah mcm tu sampai hampir nak jumpa psy. Tp kena muhasabah diri, pilih yg paling utama. Skrg dah ok sikit. Tp dia jd trigger bila tgok org yg kita kenal dah capai tahap yg kita patut capai. Nasib ada husband yg supporting
Quote Tembikaigoreng 24-6-2022 03:27 AM
WOW Jannahh
Quote babelina 24-6-2022 10:48 AM
janna nick akn jd erma fatima nanti..
Quote lanacondor 24-6-2022 06:05 PM
Good job jannah..jgn patah semangat
Quote lanacondor 24-6-2022 07:04 PM
Terbaik janna
Quote Emilyyyyy 24-6-2022 07:50 PM
telracs replied at 23-6-2022 07:37 PM
Iols setuju, janna nick ni cantik.

Betul. Cuma kdg2 time dtg ‘sakit’ dia tu yg buat spoil.
Quote dua_chzy 25-6-2022 03:03 PM
Itulah kelebihan ummah mental bipolar. Bila buat kerja memang high drive, high focus, high energy melebihi manusia normal.
Quote samshik 25-6-2022 08:35 PM
Smoga xder agi kesah2 meraban ko dekkk
Quote wirazam 25-6-2022 10:36 PM
Janna ni kuat bekerja betul
Quote Belibis 25-6-2022 10:41 PM
telracs replied at 23-6-2022 07:37 PM
Iols setuju, janna nick ni cantik.

Memang cantik..tapi makin over..terutama dalam ICSYVM..sampai guling2 atas lantai..
Quote Burong_Hantuk 26-6-2022 08:27 AM
dua2 retis dah sendu

Lihat semua komen(12)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:02 AM GMT+8 , Processed in 0.080830 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top