CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gempaklah Video Keselamatan Terbaru MAS, Ramai Bangga!

23-6-2022 02:50 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3878| Komen: 98

Description: Syarikat penerbangan antarabangsa tanah air, Malaysia Airlines (MAS) melancarkan video keselamatan terbaharu secara rasmi di laman penstriman YouTube, pada Selasa.
YouTube


Syarikat penerbangan antarabangsa tanah air, Malaysia Airlines (MAS) melancarkan video keselamatan terbaharu secara rasmi di laman penstriman YouTube, pada Selasa.

Rakaman video demostrasi keselamatan yang menampilkan barisan selebriti tanah air seperti Datuk Yusry Abd Halim, Datin Lisa Surihani, Diana Danielle, Puan Sri Tiara Jaqcuelina, Fiza Thomas dan ramai lagi mendapat pujian warga maya.


YouTube

Video keselamatan bertajuk #SatuDuaTigaJom itu menampilkan elemen kesenian dan kebudayaan tanah air seperti nyanyian dan seni tarian dikir barat turut diterapkan dalam video keselamatan berkenaan.



Gempak, kan video ini?


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beatgirlX 23-6-2022 02:57 PM
Menarik..saya sukaaa
Quote hyie 23-6-2022 03:28 PM
kerlas Tiara J ala2 Sasha Fierce. tiberrr. Menarik konsep dia.
Quote Artemesiaa 23-6-2022 03:29 PM
Unik tapi macam tonton muzical konsert sedikit messy sampai pasti ramai tak perasan arahan yang cuba disampaikan
Quote cikatilia 23-6-2022 03:57 PM
meriahnya...
arabyrd gebu plak situ
Quote djzara81 23-6-2022 04:10 PM
Dah agak mesti acik Tiara direct vc ni. Terlalu meriah mcm Jaiho dahh. Korang try tgk vc from Ana Airlines & Korean Air. Aku suka lagi Ana airlines. Tak serabut & so calm. Korean air dah mcm vc BTS.
Quote prince_marhaen 23-6-2022 04:11 PM
nice, suka konsep ni, tapi meleret sangat, safety instructions tak well punch sangat... too much things happened.
Quote kelana36 23-6-2022 04:24 PM
Serabut sangat, simple message jadi complicated.
Alangkan live presentation pun passenger malas nak tengok, lagi la video. Passenger sebuk dengan handphone masing masing untuk update status..
Quote mizzmimi 23-6-2022 04:28 PM
Serabutnya
Quote Thunderclouds 23-6-2022 04:29 PM
Too much things going on all at once perhaps? Dubbing pon not as smooth. Suara x match ngn org. Better wat voice over dr dubbing mcm ni. Pd i larrr..but, A for effort. Hehe
Quote dua_chzy 23-6-2022 04:29 PM
Wah korang pun rasa serabut yach. Sama la. Akak tengok tadi pun terus pening kepala then tengok separuh jalan terus close gitu.
Quote Normabaru 23-6-2022 04:36 PM
Seriously mcm rojak pasembur..


Hilang focus nk faham mesej sbb caca merba...

Quote cmf_jeangrey 23-6-2022 04:36 PM
Artemesiaa replied at 23-6-2022 03:29 PM
Unik tapi macam tonton muzical konsert sedikit messy sampai pasti ramai tak perasan arahan yang cuba ...

I was thinking the same. Too much going on and loud as well. Syok sendiri jah...


Iols suka British Airways...simple, clean and clear. Lagi banyak maklumat safety drpd Malaysia Airlines siap promote charity lagi. Ada element funny jugak..i boleh ulang tgk byk kali..


Quote cmf_jeangrey 23-6-2022 04:38 PM
dua_chzy replied at 23-6-2022 04:29 PM
Wah korang pun rasa serabut yach. Sama la. Akak tengok tadi pun terus pening kepala then tengok sepa ...

Pening...mesej apa yg nak disampaikan pun x tau...culture, pompuan gedik atau saftey info...si tiara really lost the plot

Quote Lagubestbest 23-6-2022 04:56 PM
mamat founder kosmetik parody lagu pkp tu dah jadi artis eh skrg? hahaha
Quote xy_daen 23-6-2022 04:57 PM
Serabut...geli pun ya
Quote zarul427 23-6-2022 05:00 PM

hectic mcm sarkas
xde corporate look pun

regards
Quote jejaka_hensem 23-6-2022 05:02 PM
Diana danielle eh yg first2 tu?
Cantik bethol
Quote akaktepiTasik 23-6-2022 05:03 PM
Terlalu meriah
Quote Cokoro 23-6-2022 05:06 PM
Peninggg

Lihat semua komen(98)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:04 AM GMT+8 , Processed in 2.720931 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top