CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Perasan Ada Baby Bump, Heliza Helmi Hamil?

23-6-2022 12:53 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6530| Komen: 56|Original author: Saiful

Description: Video yang dimuat naik oleh suami Heliza Helmi baru-baru ini nampaknya buat ramai teruja.
Video yang dimuat naik oleh suami Heliza Helmi baru-baru ini nampaknya buat ramai teruja.

Dalam rakaman tersebut, Mahadi dilihat sedang bermain badminton sebelum Heliza masuk membawa kipas mini.


Foto: IG

"MasyaAllah.. Tengah main tenis pun ada orang masuk boleh kipaskan?? Eh jap, Siapa pemain, siapa pengipas?" tulisnya sebagai kapsyen.

Apa yang menjadi perhatian adalah perutnya yang kelihatan macam baby bump.



Di ruangan komen ramai yang mengucapkan tahniah kepada pasangan merpati dua sejoli ini.


Heliza dan Mahadi bernikah pada 1 Januar 2022 dan setakat ini tiada pengesahan lagi yang keluar dari mulut mereka berdua.

Buncit ke hamil? Maklumlah sebelum ini ramai artis nampak macam ada baby bump tapi hanya buncit katanya, tak gitu? Sama-sama kita nantikan. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote NazRysha 23-6-2022 12:58 PM
nampak memang betul pregnant tu
Quote mizruncing 23-6-2022 01:01 PM
lama dah perasan. tp sbb tak minat depa ni ku flip hair sajorkkk
Quote haniasyira 23-6-2022 01:01 PM
Yela kot,dah mengena la tu
Quote Prickford 23-6-2022 01:05 PM
Iolls bior kan ajur kalau sheolls peknen. Sebab tak minat. Haha... Lagipon porumer tengah busy gali lubang kubur Baby Ara air mata Ara untuk abang Jeri.
Quote makadek 23-6-2022 01:10 PM
Prickford replied at 23-6-2022 01:05 PM
Iolls bior kan ajur kalau sheolls peknen. Sebab tak minat. Haha... Lagipon porumer tengah busy gali  ...

Dah terlondeh dah skrg air mata darah
Quote cap_ayam 23-6-2022 01:11 PM
Apa ni sepol kejap main badminton kejap main tenis.. apsal tak tulis main batu seremban je
Quote princessmiang 23-6-2022 01:24 PM
Dah dia berlaki pastu laki dia pancut dalam mengandung la dia. Ingat dia maryam a.s. ke tibe2 peknen
Quote SherryZass 23-6-2022 01:31 PM
cap_ayam replied at 23-6-2022 06:11 AM
Apa ni sepol kejap main badminton kejap main tenis.. apsal tak tulis main batu seremban je

aku pun perasan, dah fening lalat agaknya sepol nih. Selalu cover cerita jahlop sekuargaaa
Quote Adeakukesah11 23-6-2022 01:37 PM
asal aku rasa mcm effect baju die je. Sbb melayut sgt kedudukan bby bump nye pun. Papepun kalau betul ade tahniah diucapkan
Quote anony-mous 23-6-2022 01:39 PM
Adeakukesah11 replied at 23-6-2022 01:37 PM
asal aku rasa mcm effect baju die je. Sbb melayut sgt kedudukan bby bump nye pun. Papepun kalau betu ...

Pregnant tu. Kurang2 dah 4@5bulan. Pipi dia pon ketara naik
Quote Cokoro 23-6-2022 01:39 PM
Tahniahlah diucapkan
Quote jihyomelly 23-6-2022 01:41 PM
tahniah la ye..ok nextttttt
Quote mamajawie 23-6-2022 01:44 PM
sadpole ni da bleh diberhentikan jadi reputs cari la..makin bangang lak dia ni..btw kakja kan da kawen, kalu preggy tu memang ada kemungkinan la sbab dia da berlaki..lain la dia bujang tapi tiber preggy ye baru la gosip namanya..
Quote kiah_mai_pulak 23-6-2022 01:45 PM
annoyingggggg
Quote prince_marhaen 23-6-2022 02:24 PM
Dah kalau depan orang pun bergesel sampai macam nak beromen dah...apatah lagi di ruang privasi....dah halal kan...tak hairan pun kalau pegnen cepat pun...
Quote Mary_jane 23-6-2022 02:58 PM
Mesti baby gurl ni. Yeah tak lama lagi sedondon bertiga plak.
Quote Aneem 23-6-2022 03:03 PM
Malas nak komen.
Makin garit pulak aku nengok pompuan mata jadian ni.
Mohon berambus korang laki bini, jangan semakkan industri.



Quote Note8687 23-6-2022 03:06 PM
Semak betul aku tgk style tudung dia ni. 24jam berselendang lepas gitu.
Quote pembacagosip 23-6-2022 03:18 PM
tahniah.......

Lihat semua komen(56)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:29 AM GMT+8 , Processed in 0.175691 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top