CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Mantap, Ramai Terpukau Tengok Gerak Tari Shiloh Jolie-Pitt!

23-6-2022 09:45 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1279| Komen: 10

Description: Anak perempuan Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt perlahan-lahan menonjolkan bakatnya di platform media sosial.
Anak perempuan Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt perlahan-lahan menonjolkan bakatnya di platform media sosial.


Foto: etonline

Dia menarik perhatian ramai dengan gerak tariannya. 

Gadis berusia 16 tahun itu memukau warga maya selepas tampil dalam klip video terbarunya yang menyaksikan dia menari dengan gerakan seni tarian moden menarik sambil diiringi lagu Vegas yang dipopularkan penyanyi rap, Doja Cat.


Foto: YouTube


Shiloh memuat naik klip video itu menerusi saluran YouTube miliknya. 



Sebelum ini dia kerap berkerja sama dengan Kompleks Tarian Millennium di Los Angeles terbabit.

Dia juga tampil dalam beberapa klip video dari studio itu yang melakukan kolabrasi bersama Britney Spears, Justin Timberlake, Janet Jackson dan Jennifer Lopez.


Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 23-6-2022 10:55 AM
mcm brad pitt versi pompuan
Quote swimswim 23-6-2022 11:44 AM
Aku rasa yg belah kiri menari lagi cantik.

Quote nurul_akmar 23-6-2022 12:36 PM
cantiknya shiloh ni.. mmg muka dia gabungan mak bapak betul.. tgk video, mmg pandai menari. tp mcm x berapa smooth. x lembut badan dia
Quote mamajawie 23-6-2022 01:50 PM
muka x mekap sebijik cam muka ayah dia..
Quote Prickford 23-6-2022 01:52 PM
Maybe anak Mami Azhar Sulaiman boleh tag team dengan Shiloh buat video menari.
Quote lasagna 23-6-2022 02:25 PM
waahhh shiloh kalau jd ppuan sbrnya cantik.. ni ala2 kak tom lagi hihi
Quote ina_na 26-6-2022 09:17 AM
Ok bg dia watak Tom Rider..hehehe
Quote ezacbee 26-6-2022 10:25 AM
Nampak keras.. Yang 2 belakang tu lagi lembut.. Anak retis kena puji sket.
Quote delia3003 26-6-2022 08:34 PM
Edited by delia3003 at 26-6-2022 08:39 PM
Prickford replied at 23-6-2022 01:52 PM
Maybe anak Mami Azhar Sulaiman boleh tag team dengan Shiloh buat video menari.


Dia join dance class. Studio yg dia join class tu yg upload video, dia takde youtube channel sendiri.


Lawa ler Shiloh ni, tak mekap pun cantik
Quote TLAT 29-6-2022 03:45 PM
cantikk!!!

Lihat semua komen(10)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:19 PM GMT+8 , Processed in 0.073965 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top