CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Betullah PU Riz Cakap, Semoga Kakak Siti Dapat Hidayah - Dr Izhar

22-6-2022 11:25 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2181| Komen: 31

Description: Teguran pedas Siti Kasim kepada PU Riz, mengenai nasihat yang dikongsikannya di Insta Stories agar tidak menyebarkan foto tidak menutup aurat Allahyarham Adibah Noor baru-baru ini menjadi bualan hanga ...
Teguran pedas Siti Kasim kepada PU Riz, mengenai nasihat yang dikongsikannya di Insta Stories agar tidak menyebarkan foto tidak menutup aurat Allahyarham Adibah Noor baru-baru ini menjadi bualan hangat warganet.


Hal yang tular ini mendapat perhatian Timbalan Dekan Jaringan dan Alumni Fakulti Pengajian Islam Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Prof Madya Datuk Dr Mohd Izhar Ariff.


Kredit foto: FB/IG

Menerusi entri ustaz Izhar di Instagram, beliau mengatakan nasihat yang dititipkan Haris Ismail kepada orang ramai di media sosial pendakwah tersebut adalah betul dan berlandaskan ajaran Islam.


Dalam pada itu, ustaz Izhar juga mengingatkan Siti Kasim agar tidak lupa bahawa satu hari nanti manusia yang hidup pasti mati dan memerlukan titipan doa dari orang.



Profesor dari universiti terkemuka tanah air ini juga menitipkan doa, dan berharap agar peguam tersebut mendapat cahaya hidayah.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mojarean_X 23-6-2022 07:17 AM
Iols rasa suatu hari nanti Siti Kasim temui hidayahnya.
Quote naina 23-6-2022 07:26 AM
Nampak susut muka Siti Kasim
Faktor usia barangkali
Quote redz85 23-6-2022 07:38 AM
he kena MOFO
Quote Buritan 23-6-2022 07:56 AM
mojarean_X replied at 23-6-2022 07:17 AM
Iols rasa suatu hari nanti Siti Kasim temui hidayahnya.

Eirher 2 jah..temui hidayah atau temui jit mur-----.. moga dpt yg no satu laaa
Quote me12345 23-6-2022 07:58 AM
Nape teruk rupa kak siti..kecut..moga dpt hidayah
Quote elzy 23-6-2022 08:13 AM
Doa yang baik-baik saja, kita pun dapat pahala daripada melahar dia tapi takde perubahan apa pun..
Quote Shazid 23-6-2022 08:39 AM
Semoga Allah beri die hidayah...tak mau kutuk2. Doakan yg baik2 je untuk die.
Quote pittjie 23-6-2022 08:44 AM
awat sememeh liptik akak siti niii. ish.  ce pakai lipstik lok-elok. eh rambut akak siti ni mmg rambut uban dia ke dia saja warnakan kaler ni ea.
tu la ... di sini mampu doakan je semoga kak siti diberi hidayah suatu hari nanti. sbb meols tau .. dia juga punya sisi baik dalam hati nya tu.
Quote Mulotkoyak 23-6-2022 08:51 AM
Cmne la siti kasim selamat ni hidup yeee. Kekdg ak terpikir gak. Semua dia liberal kan. Ikut sedap mulot dia kalo bab agama. Xpernah plak sokong ape yg islam buat. Ak pelik nau die suka kondem islam pnye cara. Kesian. Mak pak dia htr die bljr dlu rugi.
Quote putera_daruna 23-6-2022 09:09 AM
entahlah.... agama apa yg di anutinya tu pun tak pasti...
Quote toynme 23-6-2022 09:39 AM
dah habis lawa agaknya muka mcm tu...dpt kawan2 pun kaki kipas....lipstik tu cari yang mild2 sikit
Quote Nnasda53 23-6-2022 09:40 AM
Moga di berikan hidayah buatnya.
Quote TomyamPuteh 23-6-2022 09:57 AM
Org ckp klau dh umo 40 thn ke atas still tak berubah, tak berubah la smpai ke sudah.
Quote Mary_jane 23-6-2022 10:51 AM
Kot ye pun Ti, janganlah nampak jahil sangat.
Quote sharlenetexas 23-6-2022 11:33 AM
me12345 replied at 23-6-2022 07:58 AM
Nape teruk rupa kak siti..kecut..moga dpt hidayah

Ke sakit?

Quote sharlenetexas 23-6-2022 11:34 AM
Mulotkoyak replied at 23-6-2022 08:51 AM
Cmne la siti kasim selamat ni hidup yeee. Kekdg ak terpikir gak. Semua dia liberal kan. Ikut sedap m ...

Macam cara dia je betul. Islam ni serba serbi tak betul pada dia kot.
Quote white_musk 23-6-2022 11:47 AM
TomyamPuteh replied at 23-6-2022 09:57 AM
Org ckp klau dh umo 40 thn ke atas still tak berubah, tak berubah la smpai ke sudah.

Berubah yang bagaimana?
pakai tudung saja itu dah kira berubah habis kah?

mulut tak jaga tak apa
rasuah masih ambil tak apa
aniaya orang lain tak mengapa
makan harta anak yatim tak mengapa

kan
Quote zad78 23-6-2022 01:51 PM
white_musk replied at 23-6-2022 11:47 AM
Berubah yang bagaimana?
pakai tudung saja itu dah kira berubah habis kah?

Tak perlu berubah banyak pun...
Berubah sikit pun jadilaaaa....
cuma pastikan hari ini lebih baik dari semalam...dan hari esok lebih baik dari hari ini....dan seterusnya....

Haaaaa.....nyaaahhhh oiiii ah haiiiiiii
Quote msdummy.2018 23-6-2022 03:15 PM
Bab ni kan aku sokonglah pu riz..bab ni jerrrr..bab2 lain idokkkk...kita give a resepct to her for last minute....samalah yg instafemes meninggal sblum tuh...btoll time hayat mcm tuh mcm nih..tp dah arwah kan....kalo kita jg aib dan maruah org mati...tuhan pun akan jaga maruah kita

Lihat semua komen(31)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.074896 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top