CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Video Wanita Cabut Palang Parkir Tular, Dah Cabut Siap Ambil Gambar

22-6-2022 03:48 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1105| Komen: 9

Description: Satu rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) memaparkan seorang wanita menanggalkan palang parkir di sebuah bangunan menjadi tular di media sosial hari ini.
Satu rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) memaparkan seorang wanita menanggalkan palang parkir di sebuah bangunan menjadi tular di media sosial hari ini.

Menerusi rakaman berkenaan, wanita yang memandu seorang diri itu dilihat turun daripada kenderaannya sebelum sedaya-upaya menolak palang tersebut sehingga tercabut.

Wanita itu kemudian dilihat mengambil telefon bimbitnya dan merakam gambar palang yang tercabut itu.



Bagaimanapun, tidak dinyatakan di mana kejadian itu berlaku dan dipercayai rakaman itu ditularkan oleh pihak pengurusan bangunan tersebut.


Menjengah ke ruangan komen rata-rata orang ramai terkejut dengan kekuatan wanita tersebut yang menyebabkan tapak palang berkenaan tertanggal dari lantai.

“Mesti jenis pemarah orangnya, tapi boleh rasional lagi dia tak langgar palang itu guna kereta dia,” kata ZaZa.

“Lepas ini kena bayar denda rosakkan harga benda atau terpaksa meringkuk dalam penjara merenung masa hadapan. Jangan ikutkan sangat perasaan marah,” kata Rohim.

“Sempat lagi kakak ini ambil gambar, nak ‘update’ kot ‘Done marah’,” kata Danny.

“Sebabkan kakak ini ambil gambar, saya yakin kejadian ini berlaku di Malaysia,” kata Faidzal.

“Macam-macam nak tanya, dia tak cuba hubungi ‘intercom’ ke mana tahu ada masalah teknikal. Perbuatan dirakam CCTV, pihak pengurusan boleh kenakan tindakan,” kata Siti.

Sehingga kini, video berkenaan telah ditonton lebih 24,000 kali dan mendapat lebih 300 reaksi daripada pengguna Facebook. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 22-6-2022 04:17 PM
Karen Malaysia sempat ambik air cuci dosa
Quote mojarean_X 22-6-2022 11:16 PM
Nape dia cabut palang tu? Tekan jelah butang interkom tu
Quote babelina 23-6-2022 10:04 AM
kemain bertenaga ko ye.. marah sgt tu.. hahaha...
Quote Shazid 23-6-2022 10:31 AM
Perempuan bila marah kalah org lelaki...kikiki
Quote Shazid 23-6-2022 10:31 AM
Perempuan bila marah kalah org lelaki...kikiki
Quote maharani_gebu 23-6-2022 10:46 AM
tangan yg dulunya menghayun buaian kini mampu mencabut palang...

sekian peribahasa 2022.

DBP, sila ambil maklum
Quote tikusmontok 23-6-2022 11:52 AM
maharani_gebu replied at 23-6-2022 10:46 AM
tangan yg dulunya menghayun buaian kini mampu mencabut palang...

sekian peribahasa 2022.

Alangkan dunia boleh digoncang, apa la sangat palang parking
Quote Mary_jane 23-6-2022 03:16 PM
Kad akses problem, pakgad plak takde, interkom tak function. So dia turun cabut palang, snap gambar sebagai bukti. Tak pasal2 kau kena gari nanti sis.
Quote Artemesiaa 23-6-2022 03:20 PM
Dia ingat dia tinggal zaman wild wild west semua ikut peraturan dia sendiri siap ler nak kena menjawab

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:51 AM GMT+8 , Processed in 0.080397 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top