CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

24 Jam Zamani Sakit- Terpaksa Kerja Walau Makin Membongkok, Cari Dana Untuk Buat Pembedahan

21-6-2022 04:43 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2512| Komen: 30

Description: Keadaan terkini penyanyi Zamani Slam kelihatan semakin merosot dan perlu menjalani pembedahan Skoliosis dengan kadar segera.
Keadaan terkini penyanyi Zamani Slam kelihatan semakin merosot dan perlu menjalani pembedahan Skoliosis dengan kadar segera.

Ujar Zamani, keadaan tulangnya yang semakin membongkok menyukarkan dia untuk melakukan aktiviti seharian dan bekerja.

Foto: IG

Zamani bakal menjalani pembedahan tulang belakang di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur dan masih menunggu tarikh temu janji daripada pihak hospital dalam masa terdekat ini.

“Mengenai kesihatan saya yang terbaru agak kurang baik buat masa ini, cuma saya masih lagi keluar bekerja.



“Selagi mampu untuk bekerja dan saya akan lakukan walaupun keadaan diri sekarang ini hampir 24 jam sakit.

“Perut saya, belakang badan memang sentiasa sakit tapi saya hanya mengambil ubat penahan sakit dan ubat-ubatan lain yang doktor beri.




“Mungkin kalau tidak ada aral melintang, saya akan jalani satu pembedahan dan sampai waktu untuk saya lakukannya,” katanya pada mStar. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Imkhai 21-6-2022 05:05 PM
Moga cpt sembuh
Quote doubleA 21-6-2022 05:13 PM
Cepat2 la operate nanti akan ada rezeki lain, yg penting sembuh. Dah tersiksa hari2 ni lagi kesian tengok. Iols doakan yg terbaik utk abgadek. Lap you
Quote Cokoro 21-6-2022 05:19 PM
Moga dpermudahkn urusan.
Quote Normabaru 21-6-2022 06:52 PM
mcm kes zamani ni..xde pun sapa kisah...lawat pun x..sian dia..nnt dia dh passed away(bukan doa)kang ramai2 la tumpang limelight kawan baik bla bla bla
Quote makneng 21-6-2022 06:54 PM
Moga Allah mudahkan urusan heolls.
Quote supernaturalee 21-6-2022 07:33 PM
Normabaru replied at 21-6-2022 06:52 PM
mcm kes zamani ni..xde pun sapa kisah...lawat pun x..sian dia..nnt dia dh passed away(bukan doa)kang ...

Tu lh iols dh kata dh kt thread kak deeb
Tgk berapa ramai yg acah2 concern bila org tu dh xde


Ni sorg lg
Teruk sgt dh tu smpi x blh berdiri tegak dh
Xde plk yg beria nk expose bantu

Quote HappyGumbira 22-6-2022 01:57 AM
kesiannya.. dh teruk sgt smpai xbleh bdiri tegak. mujur suara sedap. ada juga modal utk cari duit
Quote SweetRehan 22-6-2022 10:46 AM
Semoga dipermudahkan urusan pembedahan buat abgadek...
Quote awenda507 22-6-2022 05:40 PM
smga dipermudahkan urusan dan dikurniakan kesembuhan ya abgadek
Quote tuntasha 22-6-2022 08:08 PM
Mana rakan rakan artis yg kononnnya kipasmati dia eh.
Takde ke rakan artis buar gofundme, kumpul dana antara rakan artis. Sorang 2k pun pun da ok.Tak luak pun dari puluh ribu dpt dari show sekali appearance.
Quote afieyra 22-6-2022 09:16 PM
Moga ade insan yg baik hati nk tolong abg adek
Quote virgo19 22-6-2022 09:30 PM
Zamani ni mmg baik kan.. dah mcm ni pun dia kalau boleh taknak meminta2 bantuan, nak usaha sendiri dulu selagi mampu. Mmg nampak sangat sifat baik hati dia tu dari dulu. Cuma silap dia satu je.. pernah terjebak dadah.. Semoga cepat sembuh..
Quote Yamei 22-6-2022 10:07 PM
Semoga Allah mudahkan urusan AA…
Quote kuzaime 22-6-2022 10:27 PM
Ibarat berat mata memandang, sah2 berat lg bahu yg memikul. Semoga dapatlah sembuh mcm sediakala balik
Quote Nenolen 22-6-2022 10:30 PM
moga dipermudahkan urusan…amin
Quote pavlovachoc 22-6-2022 10:40 PM
Semoga dipermudahkan segala urusan zamani.. semoga cepat sembuh
Quote malaysiaku123 22-6-2022 10:44 PM
Ct caras xmo ke sedekah utk oprtion zamani ni? Sian sgt..kalau xmo nmpk sgt Bg la org len derma tnp inform nama dia.Sian zamani skrg
Quote rayray28 22-6-2022 10:51 PM
Normabaru replied at 21-6-2022 06:52 PM
mcm kes zamani ni..xde pun sapa kisah...lawat pun x..sian dia..nnt dia dh passed away(bukan doa)kang ...

Muncul laa nt ntah2 mane dan2 laa  tunjuk last whatsap laa last call laa last jumpe laaa
Quote hotmak 22-6-2022 10:57 PM
moga dipermudahkan, aznil dah buat crowd fund untuk bantu dia, tq paknil

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:31 AM GMT+8 , Processed in 0.322185 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top