CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Syamsul Yusof Dah Bertunang Dengan Ira Kazar?

21-6-2022 03:00 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 25739| Komen: 272|Original author: Saiful

Description: "Terima kasih mesej (DM) saya."
Puteri Sarah menerima mesej peribadi (DM) di Instagram yang berkongsi mengenai laporan portal hiburan yang mendakwa suaminya , Syamsul Yusof bakal berkahwin dengan Ira Kazar.


Puteri Sarah mengucapkan syukur jika apa yang dilaporkan itu benar.

"Terima kasih mesej (DM) saya."

Foto: IG

"Kalau betul alhamdulillah. Jangan lupa tanggungjawab pada anak-anak," tulisnya di Instagram Story.

Puteri Sarah berkata, selain DM itu dia juga mendengar banyak khabar sama yang disampaikan orang sekeliling.




"Saya sedang sibuk menjalani penggambaran drama dalam masa tempoh hari anak masuk hospital. Jadi, memang tak ambil tahu apa yang berlaku termasuklah isu ini (Syamsul dan Ira kahwin).

"Sejujurnya, saya tak nak peningkan kepala dengan isu ini. Saya mahu menjalani kehidupan dengan tenang saja. Fokus pada kerjaya dan anak-anak. Selebihnya saya serahkan pada ketentuan Allah SWT.

"Apa pun saya berterima kasih kepada orang ramai yang ambil berat terhadap diri saya dan anak-anak," katanya kepada Harian Metro.


Ditanya pula dakwaan terbaharu mengatakan Syamsul dan Ira yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar sudah bertunang, Puteri Sarah berkata dia tidak tahu menahu.

"Saya tak tahu," katanya ringkas.



Sementara itu Syamsul menafikan khabar tersebut.

"Hahaha. Ngaruikk (mengarut)," katanya kepada Harian Metro.-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote msdummy.2018 21-6-2022 03:04 PM
Aku tertanya2 siapalah dm tuh..pas tuh confident lebih jer apa si hannah tuh cakap....bukan leh caya pun..gigih khabor berita xsahih
Quote mamaazim 21-6-2022 03:08 PM
nasib baik tak DM apa yg si hannah tu tulis pasal kulat ape lah bagai.. mau kene cari sampai lubang cacing
Quote missHaidiD 21-6-2022 03:09 PM
Ira ko leak la gmbr tunang. Baru bole caya. Setakat ckp2 tak pyh le
Quote m2506 21-6-2022 03:13 PM
emmm... cuba letak gmbr sarung cincin kan
Quote nonarona 21-6-2022 03:14 PM
tgk mcm PS dah redho je jika syamsul kawin ngan si ira tu...
Quote cmf_PariS 21-6-2022 03:15 PM
dia mmg tanak cerai ek dgn sol sol?
Quote cmf_PariS 21-6-2022 03:15 PM
dia mmg tanak cerai ek dgn sol sol?
Quote Jemahjemah 21-6-2022 03:15 PM
Anak kazar ni mmg bukti la penyondol ni tak tau malu. Lg2 jenis murahan pprt mcm anak kazar ni. Bapak ny pun cm bangang
Quote akuMNdia 21-6-2022 03:15 PM
Edited by akuMNdia at 21-6-2022 03:16 PM



Tahniah @HannahMontana
Quote akuMNdia 21-6-2022 03:16 PM

Deleted
Quote mawardia 21-6-2022 03:16 PM
mamaazim replied at 21-6-2022 03:08 PM
nasib baik tak DM apa yg si hannah tu tulis pasal kulat ape lah bagai.. mau kene cari sampai lubang  ...

Itulah pasal! Pasal keputihan segala macam info dek hannah tulis. Mau meletop kali ke 40!
Quote Normabaru 21-6-2022 03:16 PM
msdummy.2018: Aku tertanya2 siapalah dm tuh..pas tuh confident lebih jer apa si hannah tuh cakap....bukan leh caya pun..gigih khabor berita xsahih

kan..hannah oh hannah..hahahahhaha
Quote SherryZass 21-6-2022 03:17 PM
famous forum cari yachhh
Quote Normabaru 21-6-2022 03:18 PM
mamaazim replied at 21-6-2022 05:08 PM
nasib baik tak DM apa yg si hannah tu tulis pasal kulat ape lah bagai.. mau kene cari sampai lubang  ...

hahaha nasib jugak bukan komen kita yang diDMkan ke PS ni

sian kemek muda2 pun dh kena replace.hshshshshs
Quote dua_chzy 21-6-2022 03:18 PM
Alahai...Korang nak Samsol pi mengamuk di sini ke? Pehtu ugut2 nak saman tutup porem Cari segala?
Quote Nnoor2 21-6-2022 03:19 PM
Ada forumer ke yang menyampaikan...ya ampon atau artis2 ni ramai baca forum..


Quote dua_chzy 21-6-2022 03:20 PM
msdummy.2018 replied at 21-6-2022 07:04 AM
Aku tertanya2 siapalah dm tuh..pas tuh confident lebih jer apa si hannah tuh cakap....bukan leh caya ...

Ok gak. Mudah2an hada police report then poromer2 terbabit berhangkut PC ke balai pehtu lenyap dari Cari serupa arnabkiut, Ashna.
Quote Nnoor2 21-6-2022 03:20 PM
dua_chzy replied at 21-6-2022 03:18 PM
Alahai...Korang nak Samsol pi mengamuk di sini ke? Pehtu ugut2 nak saman tutup porem Cari segala?

Elokla CARI ni ditutup....kalau x betul...Samsyul ko saman je forum cari ni termasuk semya moderator
Quote asfaz 21-6-2022 03:21 PM
msdummy.2018 replied at 21-6-2022 03:04 PM
Aku tertanya2 siapalah dm tuh..pas tuh confident lebih jer apa si hannah tuh cakap....bukan leh caya ...

Ntah2 beginner. Kalau forumers lain mmg kenal sgt dah Hannah tu. tak amik serius pun Komen2 dia.

Lihat semua komen(272)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 06:49 AM GMT+8 , Processed in 0.062931 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top