CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Hello Baby, Eh Dah Letak..." - Kekasih Azri Letak 'Call' Ketika Temu Bual, Sah ‘Fake Account’?

20-6-2022 07:40 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 15049| Komen: 160|Original author: LilRose

Description: Belum surut, malah makin hangat kontroversi percintaan Azri Iskandar dengan Dr Azra.
Belum surut, malah makin hangat kontroversi percintaan Azri Iskandar dengan Dr Azra.


Kredit foto: TikTok

Kecoh di kalangan netizen apabila wanita didakwa kekasih barunya itu meletakkan telefon sebaik mengetahui perbualannya dirakam ketika Azri ditemu bual Melodi.

Azri yang terkejut dengan situasi itu memohon maaf dan memberi alasan kononnya Azra sedang sibuk ‘shooting’.



Dalam masa sama berjanji akan berkongsi lebih lanjut mengenai Azra selepas berjumpa keluarga wanita itu di Perlis nanti.

Di ruang komen, rata-rata netizen sepakat merasakan Azri sudah kena 'game' selain mendakwa dia kini buta dek cinta.


Kredit foto: TikTok

Masakan tidak, seperti didakwa bekas isterinya, Ellie Suriaty sebelum ini, identiti wanita dikenali sebagai Azra itu tidak dikenal pasti sama ada wujud atau tidak.

Malah, dia mencabar Azra menonjolkan dirinya jika benar wujud dan mencintai Azri dengan tulus.


Kredit foto: Gemilang Daily

Azra, oh Azra. Kenapa dimatikan panggilan telefon itu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 20-6-2022 08:31 PM
Kalau level pekin...dapat jugak binik baka kacuk...kalau jadi pere endre,terus ilang dari radar seni..konon merajuk dengan dunia seni.[em:3:]
Quote uori 20-6-2022 08:36 PM
abang aku kalau time shooting, dia memang takan jawab call dan bukan jawab call kemudian bagitau tak boleh nak cakap sebab shooting
Quote epal_putih 20-6-2022 08:36 PM
Siyan pulak pakcik neh
Quote Dolmat 20-6-2022 08:42 PM
ALAHHHHH BIAWOK NI PUN SAMA NAIK PEMBOHONG ..  BIAWOK TUA SENDIRI KATA DIA DAH JUMPA DR AZRA MY EVERYTHING.. NAK TUNJUK PADA BUK ELLY YG DIA DUDA MASIH LAKU ADA PEREMPUAN YG NAK AMEK DIA JADIKAN LAKI ...
Quote Cokoro 20-6-2022 08:54 PM
Hmmm tak tahu nk kato :sweat3
Quote AbukRokok 20-6-2022 10:54 PM
bercinta omline je...konfirm ajak jumpa belum pnah lg ada saja alasannya
mengefap secara OTP je

elo beby
by the end of the year mgkin kluar berita azri dan elly rujuk balik demi anok2
Quote Carcosa 20-6-2022 11:01 PM
Masa angkat, suara kuat.
Bila dah kasitau, ada wartawan Melodi, terus bisik2
Mcm hanjing kencing
Quote anony-mous 20-6-2022 11:04 PM
Belibis replied at 20-6-2022 08:31 PM
Kalau level pekin...dapat jugak binik baka kacuk...kalau jadi pere endre,terus ilang dari radar seni ...

Bini pierre lawa uols
Quote rayna_raynes 20-6-2022 11:21 PM
Belibis replied at 20-6-2022 08:31 PM
Kalau level pekin...dapat jugak binik baka kacuk...kalau jadi pere endre,terus ilang dari radar seni ...

bini pierre lawa jugak. Slim dan sexy, cuma belum ada rezeki anak je diorang ni

Quote susukambingbest 20-6-2022 11:49 PM
rayna_raynes replied at 20-6-2022 11:21 PM
bini pierre lawa jugak. Slim dan sexy, cuma belum ada rezeki anak je diorang ni

Pierre ada anak la uol. Anak prempuan sorng. Sebijik muka dia. Gigi pun copypste pierre. iol trtengok youtube heol masa cari review hotel swiss garden mlaka dlu. Lps search, youtube suggest review dr heol. Trus la iol booking SG lps tgok tu
Quote Belibis 20-6-2022 11:51 PM
rayna_raynes replied at 20-6-2022 11:21 PM
bini pierre lawa jugak. Slim dan sexy, cuma belum ada rezeki anak je diorang ni

Dah kawin ehhh??? Ingatkan bujang merajuk terus..
Quote Belibis 20-6-2022 11:52 PM
anony-mous replied at 20-6-2022 11:04 PM
Bini pierre lawa uols

Sori..i tertinggal bot..ingatkan tak kawin2.
Quote doubleA 21-6-2022 12:32 AM
Yakin jah kalau scammer tapi dah pakcik ni kata dia jumpa dan discuss tu dengan sape? Btw fb azra my everything dah lenyap ditelan bumi eh
Quote miss_perfect 21-6-2022 01:38 AM
Laaa hari tu bukan ke ada gambar kek celebrate birthday ke apa ntah... takkan tak pernah jumpa?takkan setakat kenal kat fb je???
Quote Perawankota 21-6-2022 03:07 AM
Tadi aku tgk member aku post something kt fb, pasal azra ni.. Rupa2nya dia friend dgn azra kt fb.. Pastu azra tu siap komen lagi posting dia.. Member aku tu pon org2 dlm industri jugak.. Maknanya azra ni mmg wujud lah..
Quote takkizawa 21-6-2022 06:35 AM
Hahaha…. Gelila pakcik ni.
Quote KelisaSilver 21-6-2022 08:34 AM
Bak kata Kak Ellie kita, Azra tu pun sebenranya ikhlas ke tak? mcm takut2 je nak ngaku. kalau betul2 ikhlas.... ngaku je la.... tunjukkan diri yg menjadi pujaan Azri sgt tuh..... apa la.... malu ke? takut org kecam?
Quote MatDeghem 21-6-2022 08:41 AM
Belibis replied at 20-6-2022 08:31 PM
Kalau level pekin...dapat jugak binik baka kacuk...kalau jadi pere endre,terus ilang dari radar seni ...

nampak gaya kalau betul catpis , pokcik azri terus jadi macam pak gad neelopa. kena makan obat selalu lah. kalau tidak masuk lubuk tanjung rambutan.



Quote Lavender_Violet 21-6-2022 08:41 AM
doubleA replied at 21-6-2022 12:32 AM
Yakin jah kalau scammer tapi dah pakcik ni kata dia jumpa dan discuss tu dengan sape? Btw fb azra my ...

Kan? Plus ex bf so called Dr Azra ni pernah tag sheols dlm one of his FB posting
Ada forummer tepek hari tu
Why not wartawan Melodeh tu buat keje sikit CSI kan ex bf Azra ni & terjah heols utk tau benarkah kewujudan Dr Azra nih

Lihat semua komen(160)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:00 AM GMT+8 , Processed in 0.179800 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top