CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ellie Suriaty Cabar Dr Azra Munculkan Diri Kalau Benar Wujud! Tiada Maklumat Diri Di Internet, Risau Azri Iskandar Kena Love Scam

17-6-2022 11:35 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8489| Komen: 77|Original author: Saiful

Description: Ellie Suriaty meragui kewujudan kekasih Azri Iskandar, Dr Azra.
Ellie Suriaty meragui kewujudan kekasih Azri Iskandar, Dr Azra.

Kata Ellie, dia mencabar wanita tersebut untuk munculkan diri kerana sehingga kini identiti Azra masih belum dikenalpasti dan tiada sebarang maklumat menegenainya menerusi carian Internet.


Tambah pelakon ini dia tak kisah bekas suaminya kahwin lain tapi takut sekiranya ia adalah love scam.


Foto: IG

"Saya tak kisah Azri mencintai orang lain, cuma saya terseksa melihat dia dengan cerita-cerita yang keluar sebelum ini. Saya mohon kepada Dr Azra supaya munculkan diri.


"Anak-anak dan rakan-rakan saya buat carian di internet dan tidak jumpa sebarang maklumat tentang dia. Siapakah dia yang sebenarnya?

"Adakah dia scammer atau peminat? Saya tidak tahu apakah permainan dia. Kalau betul bercinta jangan menyorok," katanya kepada mStar.

Sebelum ini Azri kata dia dan Azra berkenalan selepas 12 hari berpisah dengan Ellie.

 Ellie berharap mana-mana wanita yang mahu berkahwin dengan bekas suaminya itu supaya bersikap jujur.

"Selepas berpisah saya sudah maafkan Azri dan tidak pernah simpan dendam. Jika dia mahu berkahwin semula saya ucapkan selamat untuknya. Cuma saya tidak suka orang mahu mempermainkan dia.

"Saya tidak boleh benci Azri sebab kami hidup bersama sudah lama."

Jadi siapakah Azra? Masih diselubungi misteri. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote vokay 17-6-2022 11:37 AM
Bagus juga Elly ni
Quote prettyuglybabe 17-6-2022 11:41 AM
kalau kena scam, gelakkan aja la acik oiii..
dah tua-tua baru nak merasa bercinta gitu le
Quote Incanto 17-6-2022 11:42 AM
Hehe…bijak Elly

cepat bau ikan
Quote Awanku 17-6-2022 11:47 AM
Adoii, risau lovescam pastu kuar video tumbuk sambal tak laluu dah wei, dgr dia panggil Azra tu baby pun dah buat muntah!!!!!!
Quote prince_marhaen 17-6-2022 11:50 AM
meols dah awal-awal syak macam kes Maya Darina vs. Piere Andre , ataupun kekasih model lubnan Pekin tu dulu...
Pakcik Azri pun dah macam kemaruk agaknya dah lama tak menembak pistol air... hujung-hujung bapok tua gemok yang scam jantan macam yang kena tangkap jadi handle@ twitter haritu...hahaha
Quote newyork 17-6-2022 11:52 AM
Apa untung lovescam ni aa.. pelik2 btul zaman skrg.
Quote akies 17-6-2022 11:54 AM
Bior je la pakcik azri tu kena scam
Dia bukan jutawan pun. Biar terkena sikit si scammer dgn pakcik tu sekali
Quote Awanku 17-6-2022 11:54 AM
newyork replied at 17-6-2022 11:52 AM
Apa untung lovescam ni aa.. pelik2 btul zaman skrg.

Mgkin dapat video pastu jual… tp sape je nak beli kalau stkt biawak komodo ni? nak ugut punn tak guna, dah tentu² tak bduit!
Quote missHaidiD 17-6-2022 12:01 PM
Aku rasa dia lebih tak nk netizen troll bapak pada ank dia.  Nti ank dia pun terpalit sama digelak kan org
Quote ketupatnasi 17-6-2022 12:01 PM
Awanku replied at 17-6-2022 11:54 AM
Mgkin dapat video pastu jual… tp sape je nak beli kalau stkt biawak komodo ni? nak ugut punn t ...

Jual video kat pembekal video bibird ye tak? Kiri kanan dapat duit
Quote reddots 17-6-2022 12:06 PM
Bau ikan sotong udang sangay. Azri - Azra.
Quote auntyonion 17-6-2022 12:07 PM
Love scam tu motep sbb duit..masalahnya ajeri bewok ni berduit ke
Quote ren14 17-6-2022 12:10 PM
i tak sabar nak tengok dr azra sperti yang di gebang oleh pajeri...
Quote KBW2 17-6-2022 12:11 PM
Biorlah bewak tu kena scammed. Ko pulak nak protective sangat. Padanlah dia makin mengada-ngada dah tua bangka pun bini netekkan lagi.
Quote chandrahusin 17-6-2022 12:11 PM
Bijak Elly
Klu betul scam
Boleh lah padankan muka ex
Quote KBW2 17-6-2022 12:11 PM
missHaidiD replied at 17-6-2022 12:01 PM
Aku rasa dia lebih tak nk netizen troll bapak pada ank dia.  Nti ank dia pun terpalit sama digelak k ...

Alahai macamlah sekang ni orang tak gelakkan.
Quote JunkMail 17-6-2022 12:15 PM
Sayang jugak acik Ellie dgn bekas lakinya tu.. masih caring. Biarkan jelah rentua tu kemaruk Ellie oiiii.. dah bangka pun tak reti2 nak jaga diri
Quote AbukRokok 17-6-2022 12:24 PM
scam catfish jgn main2 sureal dan membuang masa sia2
Quote AbukRokok 17-6-2022 12:26 PM
auntyonion replied at 17-6-2022 12:07 PM
Love scam tu motep sbb duit..masalahnya ajeri bewok ni berduit ke

mgkin ada penulis yg xde idea nk buat novel so buat social experiment

mgkin psychotic mcm novelis cik es bok mkcik kamisah

Lihat semua komen(77)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.069247 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top