CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Foto Shahrukh Khan Berzikir Jadi Buah Mulut

6-8-2015 01:41 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 10440| Komen: 32

Description: Aktor berusia 49 tahun ini berkahwin dengan Gauri Chibber yang merupakan wanita beragama hindu...
Oleh Fyruz Hanna

Aktor terkenal yang juga mendapat gelaran datuk di Malaysia menjadi buah mulut orang ramai apabila satu gambarnya memegang tasbih tersebar baru-baru ini.

Shahrukh Khan yang kurang berkongsi mengenai isu agama dilihat seperti sedang berzikir sewaktu tiba di Lapangan Terbang Bulgaria bagi satu sesi penggambaran.


Aktor berusia 49 tahun ini berkahwin dengan Gauri Chibber yang merupakan wanita beragama hindu pernah suatu ketika dahulu dikritik oleh ahli agama India dengan menyatakan Shahrukh telah murtad dan keluar dari islam kerana mengguna Islam dan Nabi Muhammad SAW.

Ramai peminat Shahrukh memuji dan tak kurang juga yang terkejut dengan perubahan aktor kesayangan mereka itu. - CARI Infonet.


27

Bagus
32

Marah
32

Terkejut
29

Sedih
20

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (163 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kentel 6-8-2015 11:55 AM
ambui...terus cerita psl SRK...mementang smlm cite KKHH...
Quote Modngengade 6-8-2015 11:59 AM
AAK?...........................................
Quote miabebe 6-8-2015 12:15 PM
Dengusan napas srk masa berdialog mmg sexeyhhhhhh

Mia wembesssssssss....
Quote CikguZara 6-8-2015 12:20 PM
dia pegang butir tasbih..tapi mulut dia nyanyi lagu "wrecking ball"
Quote kenarikelabu 6-8-2015 12:33 PM
Kang jap lagi ada la yg dtg ckp "biarlah, itu urusan dia dgn tuhan...".
Quote kivio 6-8-2015 02:36 PM
Fehh.

My Name is Khan ade babak solat dalam masjid.
Chennai Express ade babak bawak awek naik kuil sembahyang.

Konpius aku.
Quote Bedah.Cun 6-8-2015 02:40 PM
Entah2 die bace zikir Om Muruga, Arrohara ker? Habis orang ingat bace Subhanalloh
Quote MH37O 6-8-2015 02:42 PM
keling in islam ke masalahnya????
Quote MH37O 6-8-2015 02:43 PM
pprt sgt shah rukh ni....1st time kot naik kapalterbang...
Quote fredza 6-8-2015 02:44 PM
khabi khabi....kuntum
Quote potsshine 6-8-2015 02:46 PM
Doakan dia kembali sebagai muslim yg benar suda...
Quote Kerêta_Angin 6-8-2015 03:54 PM
Bedah.Cun posted on 6-8-2015 06:40 AM
Entah2 die bace zikir Om Muruga, Arrohara ker? Habis orang ingat bace Subhanalloh

mungkin jg dia baca ... om swastiastu .. om swastiastu
Quote kucingTomey 6-8-2015 03:57 PM
tapi cerita my name is khan tu mmg sedap.....
Quote Bedah.Cun 6-8-2015 04:07 PM
Kerêta_Angin replied at 5-8-2015 07:54 PM
mungkin jg dia baca ... om swastiastu .. om swastiastu

Hemmboiii bang keter, ke Bali ker tiew??
Quote Kerêta_Angin 6-8-2015 04:19 PM
Bedah.Cun posted on 6-8-2015 08:07 AM
Hemmboiii bang keter, ke Bali ker tiew??

sesambil junjung buah atas kepala... om swastiastu om swastiastu
Quote Bedah.Cun 6-8-2015 04:33 PM
Kerêta_Angin replied at 5-8-2015 08:19 PM
sesambil junjung buah atas kepala... om swastiastu om swastiastu

Astungkara, suksma sampun kepuniki
Quote Kerêta_Angin 6-8-2015 04:36 PM
Bedah.Cun posted on 6-8-2015 08:33 AM
Astungkara, suksma sampun kepuniki

astaganaga...

mantera apa tu?
Quote dzaraa 6-8-2015 04:40 PM
dulu pernah baca...mmg keluarganya khan...so sepanjang dia hidup dia kata x pernah sembahyang...sampailah satu hari mak/ayahnya yg meninggal..barulah dia sembahyag..

then wife dia si gaury tu sebenarnya sigh...so dia terpulanglaa pada anak -anak dia nk ikut mana....sebab dlm rumah dia ada tempatsembahyang...sebelah tu ada untuk sembahyang yg sigh punya....hmm ntahlahhh sesat habis..moga sempat dia kembali ke agama asalnya   Islam yg sebenar2nya.
Quote kambeng_masam 6-8-2015 04:53 PM
isu sampah camni pun masuk CI?

Lihat semua komen(32)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 11:27 PM GMT+8 , Processed in 0.079699 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top